Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Persembe menü morordek morordek
sabah 10 dukan krep arası 3 dilim hindi fümeli kaşarlı dürum yeşil çay
2de aynısı sabah 2 yumurtadan yapmıştim arttı onları yedim yarım kase sumak lı yogurt
5 buçuk yarım muz 3 erik
6 gibj bol soganli kıyma kavurma yumurtalı. 1 tabak dolusu
şuan çay yanına kuruyemiş için zor duruyorum soğuk su içtim midemde ağrıyor gibj.
Su 2 lt olur
Spor 10 dk jessica 50 jumper 1 dk olduğum yerde koşu aklima geldikçe bacak karna çekme eşim ikna edersem yürüyüşe gitcem ama zor gibj oğlum park diyo parka gidersek yürüyüş zor.

Benim daha ilk çocuk bu. Bununki geçer ikinci doğar onu ki başlar :eek:
Konuşunca epey rahatlatacak canım. İletişim sıkıntısını böyle aşıyorlar.
Bugün daha iyiyim ama geçti çok şükür. Bugün o davranışları artık görmezden gelirim. Dün çok bozulmuştu sinirlerim.
Benim 2. De oldu. Aralarinda 3 yas var. Kucuk 6 aylik. Bu kiz belki daha sakin olur diyorum kendi kendime. En iyisi gormezden gelmek canim. Bir sure sonra birakir ilgi gormeyince.ama insani cok zorluyolar gercekten.

Gunaydin kizlarrr yine saf protein gununden merhaba insallah bgun tam anlamiyla yapicam bugun becerirsem yarinda yapicam insallahhh suan gzel gidiyo bakalim bozmicam bgun bozmamam lazm yarina arti gelmek istemiyorum :mad:
Nasil gitti canim bu saate kadar?
Proteinciler Nasılsıniz ben açım sanki yada çeşitli şeyler yemeyince pek mutlu olamıyorum sanki
Ben aclik hissetmiyorum canim iyiyim simdilik. Tek cesit yemek bayiyo insani. Ama yine de aclik hissettirmiyo o yonden guzel

Selam şekerler.
Saat ne ara bu kadar oldu hiç anlayamadım.
3-4 hafta oldu buralarda yokum.
Misafirler, seyahat derken bugün sakin bir güne uyandık. O kadar özlemişim ki.. :KK36:
Hoşgeldin hedefcim, özledik seni :)
Ben de evin sakinliğini özleyenlerdenim. Fazla kalabalıktan sıkılırım bir süre sonra :)
Bankacıyım canım bende özel sektör bakalım vakti zamanı gelince değerlendireceğiz yıllarca alışmışım deli gibi çalışmaya şimdi komşularla çay kahve olmuyor :))
Ah evet özel sektörden geçiş daha da zorlu olsa gerek. Tekrar özel sektöre dönmek de yeniden hızlı bir çalışma hayatı, bu sefer de ogluna ayırdıgın vakit azalır :( Hayırlısı olsun diyelim.
Persembe menü morordek morordek
sabah 10 dukan krep arası 3 dilim hindi fümeli kaşarlı dürum yeşil çay
2de aynısı sabah 2 yumurtadan yapmıştim arttı onları yedim yarım kase sumak lı yogurt
5 buçuk yarım muz 3 erik
6 gibj bol soganli kıyma kavurma yumurtalı. 1 tabak dolusu
şuan çay yanına kuruyemiş için zor duruyorum soğuk su içtim midemde ağrıyor gibj.
Su 2 lt olur
Spor 10 dk jessica 50 jumper 1 dk olduğum yerde koşu aklima geldikçe bacak karna çekme eşim ikna edersem yürüyüşe gitcem ama zor gibj oğlum park diyo parka gidersek yürüyüş zor.
Sibelcim tebrik ederim perşembeyi çok güzel geçirmişsin

Ah canım bende tatile gittim geldim 3 hafta o ara biraz düştüm şimdi yine iyiyim ama eski sporlara hala başlayamadım hep bir engel çıkıyor yine oğlum bu ara çok huysuz uyumuyor falan resmen kaçamak kaçamak spor yapıyorum işte :)

Bazen kaçamak yapmak daha tatlı oluyor sporu :)

Hoşgeldin hedefcim, özledik seni :)
Ben de evin sakinliğini özleyenlerdenim. Fazla kalabalıktan sıkılırım bir süre sonra :)

Ah evet özel sektörden geçiş daha da zorlu olsa gerek. Tekrar özel sektöre dönmek de yeniden hızlı bir çalışma hayatı, bu sefer de ogluna ayırdıgın vakit azalır :KK43: Hayırlısı olsun diyelim.

Sibelcim tebrik ederim perşembeyi çok güzel geçirmişsin

Hoşbuldum ördeği.
Yalnız kalmamızla direkt buraya yazdım :)
Şimdi bisiklet tepesindeyim. Yarına ne gitse kardır diyorum. Haftaya hedefim en az 1.

Hoşbuldum ördeği.
Yalnız kalmamızla direkt buraya yazdım :)
Şimdi bisiklet tepesindeyim. Yarına ne gitse kardır diyorum. Haftaya hedefim en az 1.
Haydi bakalım güzel eksi getirsin :)
Şu 6'lara bi erişelim hedefcim
Şimdi nota silinmesi için 1.mi olmalı merak ettim.
senin oklavandan nasip almiyim dedim ördekcim Sabiti kırmaya çalışıyorum hâlâ. :olamaz::KK23:
İlk 3'e girmemiz yeterli oluyor notanın silinmesi için

Amin, Allah tüm kuzuların sağlığını versin :)
İşe dönmek iyi gelecektir eminim ki :) Ankara'dasin galiba sen de? Hangi ilçedeydi okulun? Umarım yakına gelebilirsin daha iyi olur senin için.

Annelik delilik diyorlardı yaşayınca anladım :KK53:

Senin mesleğin neydi emniscim? Geri dönme imkanın yok mu?

Gönülcüm şimdi baktım listeye 23 Haziran'da girmişsin, o yüzden 23 Ağustos'a kadar izne ayıramam seni :KK43: eğer bildirim yapabilirsen lütfen haftaya da yap, yoksa iki kez bildirim yapmadan öteki hafta izne ayırmam gerekecek.
Tamam o zaman bayram sonra izne ayrılırım.

Selam şekerler.
Saat ne ara bu kadar oldu hiç anlayamadım.
3-4 hafta oldu buralarda yokum.
Misafirler, seyahat derken bugün sakin bir güne uyandık. O kadar özlemişim ki.. :KK36:
Canim bende yoktum geri döndüm tatil işleri bitti biraz kafam rahatladi diyetisyenede başladım ama devlette hadi sizlerde gelinnn

Canim bende yoktum geri döndüm tatil işleri bitti biraz kafam rahatladi diyetisyenede başladım ama devlette hadi sizlerde gelinnn
Hayırlı olsun canım. Diyetisyenle birlikte bi heyecan gelmiş bi şevk gelmiş sana. Böyle devam edersen çok güzel kilolar vereceğine eminim.

Hayırlı olsun canım. Diyetisyenle birlikte bi heyecan gelmiş bi şevk gelmiş sana. Böyle devam edersen çok güzel kilolar vereceğine eminim.
Evet canim öyle oldu ben yürüyüşteyken aksam birden misafir gelmiş benim kizlarda firina pizza sürmüş yayla çorbası yapmış dolaptada köfte hazırlamıştım buzluga atmak için hemen onlari kizartmislar bir baktim kizlarim sofra kurmus hemen beni mahcup etmediler gel bana gel ye dediyselerde oturmadim dedim yedim ben

Evet canim öyle oldu ben yürüyüşteyken aksam birden misafir gelmiş benim kizlarda firina pizza sürmüş yayla çorbası yapmış dolaptada köfte hazırlamıştım buzluga atmak için hemen onlari kizartmislar bir baktim kizlarim sofra kurmus hemen beni mahcup etmediler gel bana gel ye dediyselerde oturmadim dedim yedim ben
Hem sana hem de kızlarına maaşallah. Harikasınız. Kaç yaşında kızların ne güzel hazırlamışlar herşeyi. Aferin onlara.
Seni de azmin ve kararlılığın için kutluyorum :KK9::KK9:

Benim 2. De oldu. Aralarinda 3 yas var. Kucuk 6 aylik. Bu kiz belki daha sakin olur diyorum kendi kendime. En iyisi gormezden gelmek canim. Bir sure sonra birakir ilgi gormeyince.ama insani cok zorluyolar gercekten.

Nasil gitti canim bu saate kadar?

Ben aclik hissetmiyorum canim iyiyim simdilik. Tek cesit yemek bayiyo insani. Ama yine de aclik hissettirmiyo o yonden guzel
iyidi canim arada meyve yedim yine :olamaz: bgun bayram temizligine basladim yavas yavas yapim dedim hep temzlikle ugrastim yemkti cocuklardi fln drken bide parka cikarttik 1 2 saat de ole gecti saatin nasl gectgini anlamadm oyuzden cok zorlanmadim:rapci:

Bgunku menum morordek morordek
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Tel peynir
Kk beyaz peynir
Nescafe

Arada
3 fincan yesil cay ara ara ictim
3 kasik yogurt
1.5 kasik yulaf kepegi
3 gunkurusu 3 hurma dogradim icine karstirio tukettim
Sade soda

Aksam
3 tane tavuk pirzola
5 tane tombik aci biber

Arada
2 isirik muz
2 dilim seftali
Sekersiz turk kahvesi
2 gunkurusu

Su 2 lt
3 bardak odem attirici cay

Spor yok malesef
Aksama kadar temizlikle ugrastim halilarimi verdim yikatmaya camlar tuller derken bide cocuklari parka ckardim aslinda o sira parkta kizimi uyutmak icin baya bi tur attim hizli hzli ama en fazla 10 dakikadir yarn yaparim insallah :KK52:

Back
X