Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese...
Bugün de şekersiz Kaçamaksız bol sporlu günler geçirelim birlikte.

Dünkü menüm morordek morordek
Sabah
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • Peynir
  • Zeytin
  • Domates salatalik
Ara
  • 1 küçük elma
Akşam
  • 5 yemek kaşığı menemen
  • 2 dilim tam buğday ekmeği
  • 1 bardak ayran
2 lt su
500 ip atlama
20 dk bölgesel egzersiz

arkadaşlar merhaba 1. Takımdaydım bizim takım kapatılmış sanırım. Beni tanıyan ve tanımayan arkadaşlara başarılar dilerim. Ben en son 54 ile mezun oldum ama mezuniyetim ilan edilsdi mi fikrim yok.. Şuan aynı kilomdayım hatta 53.8 çıktım geçen gün. Kilomu korumaya devam inş..
Herkese bol eksili haftalar dilerim :)

arkadaşlar merhaba 1. Takımdaydım bizim takım kapatılmış sanırım. Beni tanıyan ve tanımayan arkadaşlara başarılar dilerim. Ben en son 54 ile mezun oldum ama mezuniyetim ilan edilsdi mi fikrim yok.. Şuan aynı kilomdayım hatta 53.8 çıktım geçen gün. Kilomu korumaya devam inş..
Herkese bol eksili haftalar dilerim :)
Teşekkürler hoş geldin maşallah ne kadar zamandır bu kilonu koruyorsun. maşallah istikrarin için .sırlarını alabiliriz.

Günaydın kızlar
Hadi güzel bir haftaya başlayalım
Menüler genelde güzel gibiydi, bu şekilde devam edin lütfen. Arada menü yazmayanlar da var fark etmiyorum sanmayın. Herkes yazsın menüsünü

Bize kuzenlerim geldiği için yine çok sık bakamıyorum maalesef. Aralarda girip okumaya çalışıyorum. Kaçamak görürsem sopalarım yani ona göre :)

fancynancy bugün şekersizi bozdum sayılır
sabah 10 buçuk
6tane Altınbaşak ekmeğim yok diye
ıspanaklı yumurta peynir zeytin
menemen
1 gibi yarım armut
4 gibi 5 köfte 15 gr bir ayran
şekersizi bozma girişimi biber vardı aciymis 6 7 küçük patates kizartma bastirsin diye
8 bucuk 1 köfte oğlan ekmek arası bitiremedi 3 ısırık
ve patates kizartma bu biraz fazla oldu :kızgın:
şu 2lt
spor 1 buçuk saat yürüyüş
istanbullu arkadaşlar maltepe sahil iyi vakit geçirmek için çok güzel bir yer. bisiklet kiralama ve 4 tekerlekli pedallı arabalar var 2 kişi çeviriyor öne bebeleri koy iyi spor bir dahaki sefer bizde deniycez şimdi oğlum 2 tekerlekli bisiklet öğreniyor

fancynancy bugün şekersizi bozdum sayılır
sabah 10 buçuk
6tane Altınbaşak ekmeğim yok diye
ıspanaklı yumurta peynir zeytin
menemen
1 gibi yarım armut
4 gibi 5 köfte 15 gr bir ayran
şekersizi bozma girişimi biber vardı aciymis 6 7 küçük patates kizartma bastirsin diye
8 bucuk 1 köfte oğlan ekmek arası bitiremedi 3 ısırık
ve patates kizartma bu biraz fazla oldu :kızgın:
şu 2lt
spor 1 buçuk saat yürüyüş
istanbullu arkadaşlar maltepe sahil iyi vakit geçirmek için çok güzel bir yer. bisiklet kiralama ve 4 tekerlekli pedallı arabalar var 2 kişi çeviriyor öne bebeleri koy iyi spor bir dahaki sefer bizde deniycez şimdi oğlum 2 tekerlekli bisiklet öğreniyor
Ahhh Maltepe sahil çok özledim hayatım orda geçti şimdi Ankara off off :(

Günaydin hanimlar
Tlf bozuldu. Simdiki kullandigimlada nete girmek iskence. Tlf gelene kadar pek giremeyecegim galiba.
Bu sabah tartilmayi unuttum. Dun baya guzel spor yaptim ama su ara devamlilik olmadığından sporun faydalaribu goremiyorum.
Günaydın bende tatile gittiniz sandım sporu bırakma canım baride kilo alma sana yaklaştım bak ona göre :))

Back
X