- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #292.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canıminciitanesi hastayım canım kıdem kabul etmiyordu. Bu akşam yemeğe başladım
Evet gezmedeyim ağırlık aldım heveslendim bakalım kullanabilecekmiyimEvet canım çok sessiz. Herkes gezmelerde sanırsam
kolay gelsin. Spor niyetine aralara sguat sıkıştır.Selam kızlar. Bugün biraz daha iyiyim. Annem bizdeyken temizliğe giriştim.
Teşekkürler hoş geldin maşallah ne kadar zamandır bu kilonu koruyorsun. maşallah istikrarin için .sırlarını alabiliriz.arkadaşlar merhaba 1. Takımdaydım bizim takım kapatılmış sanırım. Beni tanıyan ve tanımayan arkadaşlara başarılar dilerim. Ben en son 54 ile mezun oldum ama mezuniyetim ilan edilsdi mi fikrim yok.. Şuan aynı kilomdayım hatta 53.8 çıktım geçen gün. Kilomu korumaya devam inş..
Herkese bol eksili haftalar dilerim :)
Ahhh Maltepe sahil çok özledim hayatım orda geçti şimdi Ankara off offfancynancy bugün şekersizi bozdum sayılır
sabah 10 buçuk
6tane Altınbaşak ekmeğim yok diye
ıspanaklı yumurta peynir zeytin
menemen
1 gibi yarım armut
4 gibi 5 köfte 15 gr bir ayran
şekersizi bozma girişimi biber vardı aciymis 6 7 küçük patates kizartma bastirsin diye
8 bucuk 1 köfte oğlan ekmek arası bitiremedi 3 ısırık
ve patates kizartma bu biraz fazla oldu
şu 2lt
spor 1 buçuk saat yürüyüş
istanbullu arkadaşlar maltepe sahil iyi vakit geçirmek için çok güzel bir yer. bisiklet kiralama ve 4 tekerlekli pedallı arabalar var 2 kişi çeviriyor öne bebeleri koy iyi spor bir dahaki sefer bizde deniycez şimdi oğlum 2 tekerlekli bisiklet öğreniyor
Harikasın canım. - 400 süperpzrtesi bildimi 61. 3 eksi 400 süper dünkü kaçamakları telafi etmem lazım. yeni gün yeniden şekersiz diyelim.
Günaydın bende tatile gittiniz sandım sporu bırakma canım baride kilo alma sana yaklaştım bak ona göre :))Günaydin hanimlar
Tlf bozuldu. Simdiki kullandigimlada nete girmek iskence. Tlf gelene kadar pek giremeyecegim galiba.
Bu sabah tartilmayi unuttum. Dun baya guzel spor yaptim ama su ara devamlilik olmadığından sporun faydalaribu goremiyorum.