Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kizlarr dunden beri giremedim kusura bakmayin ablama geldik sünnet mevlutune gttik sonra ablama gectik onda kaldim bu aksam insallah eve gecicem dun sabah 68.0 kiloydum ama dun aksam mevlutte cok acikmistim dayanadm nerdeyse 1 2 aydir yemedigim pilavi yedim etli pilav insallah kilo almamisimdir ama yarndan itibaren dikkat etmeye devam bgunde dkkat edicem yediklerime insallahh

ankarada da güzel yerler var ama nedense ankaraya pek ısınmadım. Kaynanam falan ankaraya gidelim diyo da orayı seviyor. eşimede banada cazip gelmiyor
Var güzel yerler tabi göller parklar çok güzel o ayrı ama Maltepe ömrümün geçtiği yer cocukluğum gençliğim insan özlüyor işte :)

bende 33 .uzun sağlıklı ömürler. buranin bir faydası daha .bende ördekcim cezalarıtla geldim bu günlere
Aynen ödev gibi bize yapmadığım da huzursuz yatıp geri kalkıyorum dün öyle oldu kalktım spor yaptım yattım :)) cümlemize sağlıklı ömürler :KK200:

Selam şekerler.
Dün acayip dolu bir gündü.
25.000 adım atmışım :)
Menümde minik kaçamaklar vardı ama sanırım adımlarla telafi etmişimdir.
Yaniiii oturup bir kuzu yemediysen telafi etmiştir :) maşallah yaa bu sıcak havalarda nasıl yürüdün o kadar :)

İyi geceler
Kahvaltı
1 çk bal
1 tk çok az yağlı menemen
2 lokma ekmek
Şekersiz çay

Öğlen
Yarım şeftali yarım avuç kuru üzüm

Akşam
3 yk etli nohut
5 yk etli makarna
1 soda
(Evet akşam ancak bir şeyler yiyebildim fazla kaçırdım galiba ama iki gündür yiyemiyordum. )

morordek morordek @Cikilatacanavari

Bol su
Yarım saat yürüyüş
Bende yarın yapıcim etli nohut.

fancynancy bugün şekersizi bozdum sayılır
sabah 10 buçuk
6tane Altınbaşak ekmeğim yok diye
ıspanaklı yumurta peynir zeytin
menemen
1 gibi yarım armut
4 gibi 5 köfte 15 gr bir ayran
şekersizi bozma girişimi biber vardı aciymis 6 7 küçük patates kizartma bastirsin diye
8 bucuk 1 köfte oğlan ekmek arası bitiremedi 3 ısırık
ve patates kizartma bu biraz fazla oldu :kızgın:
şu 2lt
spor 1 buçuk saat yürüyüş
istanbullu arkadaşlar maltepe sahil iyi vakit geçirmek için çok güzel bir yer. bisiklet kiralama ve 4 tekerlekli pedallı arabalar var 2 kişi çeviriyor öne bebeleri koy iyi spor bir dahaki sefer bizde deniycez şimdi oğlum 2 tekerlekli bisiklet öğreniyor
Tek kişinin çevirdiği bebeleri atabileceğim bişiiler varsa gidiyim bende :KK76:

Selam şekerler.
Dün acayip dolu bir gündü.
25.000 adım atmışım :)
Menümde minik kaçamaklar vardı ama sanırım adımlarla telafi etmişimdir.
Bence de etmişsindir. Maşallah kuzucum o nasıl bir adım sayısıdır ya. :oha::nazar:

Son düzenleme:
Pazartesi menü morordek morordek
sabah 10 da Kabaklı otlu yumurta peynir domates salatalik Yeşil çay
yarım muz ceviz
öğle 2de 2 dilim tambugday ekmegi sabahtan kalan domates salatalik
menemen dünden
yumurta yagda bebelerin artigi
çayla çok acikmistim ekmek çok yedim
arada karpuz üzüm armut elma şeftali hep bebelerden kalanlar
akşam 6bucuk kinoalı semizotu yemegi
Yogurt
çay kuruyemiş faslındayim
şu 2yi geçti
spor daha yok çocukları parka götürdüm. rampa yukarı iyi sardı.

Bende günü kapattım menümü yazim. morordek morordek

Sabah
1,5 tavada yumurta
Filtre kahve sütlü

Öğle
Yarım porsiyon kadar fırında elma dilim patates

Ara
Filtre kahve

Akşam
1 ufak kase yoğurt
7 hurma

Gece
Maden suyu ve bitki çayı içerim muhtemelen.
Spor ve suyumu bilahare yazıcim.

Patatesin şekersizi bozduğunu düşünmek istemiyorum. :işsiz: Çünkü sabaha da patatesli yumurta yapcam. Yağsız olduğu içim çok problem olmaz herhalde. Bebeler istedi yaptım ama yemediler :sinirli:

fancynancy bugün şekersizi bozdum sayılır
sabah 10 buçuk
6tane Altınbaşak ekmeğim yok diye
ıspanaklı yumurta peynir zeytin
menemen
1 gibi yarım armut
4 gibi 5 köfte 15 gr bir ayran
şekersizi bozma girişimi biber vardı aciymis 6 7 küçük patates kizartma bastirsin diye
8 bucuk 1 köfte oğlan ekmek arası bitiremedi 3 ısırık
ve patates kizartma bu biraz fazla oldu :kızgın:
şu 2lt
spor 1 buçuk saat yürüyüş
istanbullu arkadaşlar maltepe sahil iyi vakit geçirmek için çok güzel bir yer. bisiklet kiralama ve 4 tekerlekli pedallı arabalar var 2 kişi çeviriyor öne bebeleri koy iyi spor bir dahaki sefer bizde deniycez şimdi oğlum 2 tekerlekli bisiklet öğreniyor
Bunu da alıntılanmıştım ama çıkmamış. Patates sınavından bende bugün kalıyorım ama bizi bozmaz şekerim :KK48: aynen devam :KK54:

Back
X