Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bunu da alıntılanmıştım ama çıkmamış. Patates sınavından bende bugün kalıyorım ama bizi bozmaz şekerim :KK48: aynen devam :KK54:
dimi ama seninki si bozmaz ama benimki bozar gibi kizartma :kızgın:
4 tekerlekli bisiklet tek başına cevirirsen bilemedim önde yüksek oturma yeri var direksiyon tek yorar seni diye düşünüyorum. denemedim deneyincw yazarım .

Buarada spor vardı ya dün 2 kiloluk ağırlık aldım 5 dk yaptım kol ağırlıklı. yan çalışmaliyim ben biraz yan ve sezeryan gobusüne müdahale gerek

dimi ama seninki si bozmaz ama benimki bozar gibi kizartma :kızgın:
4 tekerlekli bisiklet tek başına cevirirsen bilemedim önde yüksek oturma yeri var direksiyon tek yorar seni diye düşünüyorum. denemedim deneyincw yazarım .

Buarada spor vardı ya dün 2 kiloluk ağırlık aldım 5 dk yaptım kol ağırlıklı. yan çalışmaliyim ben biraz yan ve sezeryan gobusüne müdahale gerek
O müdaheleden benim göbüşe de lazım. :olamaz:

Bende günü kapattım menümü yazim. morordek morordek

Sabah
1,5 tavada yumurta
Filtre kahve sütlü

Öğle
Yarım porsiyon kadar fırında elma dilim patates

Ara
Filtre kahve

Akşam
1 ufak kase yoğurt
7 hurma

Gece
Maden suyu ve bitki çayı içerim muhtemelen.
Spor ve suyumu bilahare yazıcim.

Patatesin şekersizi bozduğunu düşünmek istemiyorum. :işsiz: Çünkü sabaha da patatesli yumurta yapcam. Yağsız olduğu içim çok problem olmaz herhalde. Bebeler istedi yaptım ama yemediler :sinirli:

Ooo fancycim yeniden diyete başlamışsın, hayıtlı oldun :))
Bende fenalardayım ve bu sabah artık karar verip başladım! Sabah 65.00 çıktım maalesef :(

Arkadaşlar,
Sabah 65.00 kg çıkmamla birlikte diyete başlamış bulunmaktayım.
Hemen menümü paylaşayım.

Sabah:
-Muzlu yulaf (4 yk yulafla yapılmış)
-Türk kahvesi

Ara:
-Limonlu yeşil çay

Öğle:
-4 çöp şiş midye tava

Ara:
-Yarım mango
-1 kutu activia

Akşam:
-Ton balıklı salata

Gece:
-Ice Latte

Pazar
Kahvaltı
Şekersiz çay
1 tk fıstık ezme
2 dilim domates
Yarım yumurta
1 kk peynir
3 5 zeytin

Öğlen
2 yk makarna

Ara yarım şeftali

Akşam 4 yk tavuk sote (az yağlı tavuk da göğüs eti)
2 yk pirinç
2 3 çatal yeşil salata
Kefir
Maden suyu

Sayılı sporun yok ama temizlik sırasında epey squat yaptım. :)) morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy

Pazartesi menü
Kahvaltı
1 kk peynir 2 yk menemen 2 ceviz 1 tk fıstık ezmesi (şekersiz) yarım çk tereyağı 1 dilim ekmek 3 zeytin

Fırında patates
200 gr fırın kırmızı et
2 3 tek kelebek makarna
Soda

Ara ayran

Akşam 3 yk yağsız et
1 yk pirinç pilavı
(Baya proteinli bir gün oldu)
Soda

Bugün tam 5 saat aralıksız ütü yaptım kaptanım. Ama akşamüzeri 1buçuk saat yürüyüşüm var :))
Ha şu an ayaklarım benden bağımsız acı çekiyor :)) annem yarın gidecek işleri yetiştirmem gerekiyordu bitmedi ama iki günde olduğu kadar. Giysi dolabını temizleyip yerleştiriyorum. Bu hafta içi de oğlanın oda takımı gelecek muhtemel. Perte çıktım ahhhhh ahhhh
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy

Günaydınlaaarrr
morordek morordek teşekkür ederim kaptanım. Oğlanla emme dışında münasebet kurmuyıruz. Annem geldi :KK76:
Gözün aydın rintcim biraz rahatlarsın :)
Kızlar bende 6da uyandığım için kahve grisini falan atıştırdım unuttum tartılmayı 12de uyuyan çocuk 6da kalkıyor ayarlarım hep bozuk :KK43:(((
Emniscim al benden de o kadar. Bizimki erken yatıyor Allah'tan ama bu ara erken kalkmaya tahammülüm pek yok. Hatta pek çok şeye tahammül edemez oldum, niye böyleyim diye sorguluyorum kendimi
morordek morordek 15dk Leslie 15dk jessica ayrıca ağırlıklı kol çalışma 5 dk.

7.takım aç geziyor sabah akşam yiyo. Kaptan fena kızıyor çok yiyene. yemek yiyesim gelince açıp okuyorum valla . yine fena geliyorla işimiz çok zor be ya...
Iyi bari açın orayı okuyun. Şu bayram da geçsin sopaları elime alacağım.
Pazartesi menü
Kahvaltı
1 kk peynir 2 yk menemen 2 ceviz 1 tk fıstık ezmesi (şekersiz) yarım çk tereyağı 1 dilim ekmek 3 zeytin

Fırında patates
200 gr fırın kırmızı et
2 3 tek kelebek makarna
Soda

Ara ayran

Akşam 3 yk yağsız et
1 yk pirinç pilavı
Soda

Bugün tam 5 saat aralıksız ütü yaptım kaptanım. Ama akşamüzeri 1buçuk saat yürüyüşüm var :))
Ha şu an ayaklarım benden bağımsız acı çekiyor :)) annem yarın gidecek işleri yetiştirmem gerekiyordu bitmedi ama iki günde olduğu kadar. Giysi dolabını temizleyip yerleştiriyorum. Bu hafta içi de oğlanın oda takımı gelecek muhtemel. Perte çıktım ahhhhh ahhhh
5 saat ütü mü :skandal:

Pazartesi menü
Kahvaltı

Fırında patates
200 gr fırın kırmızı et
2 3 tek kelebek makarna
Soda

Ara ayran

Akşam 3 yk yağsız et
1 yk pirinç pilavı
Soda

5 saat ütü mü yaptın. N’aptın kız bütün komşuların sana mı getirdi ütüleri :KK48: morordek morordek bak benle dalga geçiyordunuz birde :KK70:

Back
X