Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Grubun kapandığı haftada hedef kiloma ulaştım 2 ay olmuştur büyük bi ihtimal . Egzersiz yapamıyorum ama yediklerim de normale döndü yani porsiyonlar arttı sıkıntı yaşamıyorum ama iştahsızlık yaşadığım dönem de çok oldu ..gengeledi birbirini sanırım.
Darısı başımıza artık gunayfur. O iştahsızlık bende de olsa aaahhh ah. Tebrik ediyorum, yine de yemeklerine dikkat et canım, 1 yıl korumamız gerekiyormuş verilen kiloyu. Çok kolay geri geliyor. Ben o hatayı yaptım. :olamaz:

Günaydın kızlar. Dün menümü yazamadım, çocukları uyutayım derken uyumuşum. :olamaz: Spor yapacaktım güya.

Kahvaltı
Patatesli yunurta
Çay

Ara
3 hurma

Öğle
2 büyük kase soğuk yoğurt çorbası (şehriye vardı içinde)

Ara
Filtre kahve x 2

Akşam
1 yk haşlanmış nohut
7 hurma

Gece
3 tane mor erik

Su: 2 lt
Spor: yok

Waaooowww.... Gerçekten bu sefer harikalar yaratacaksın galiba fancycim. Muhteşem menüler görüyorum:kahve: olacak bu iş...:rapci:

Günaydınlar günaydınlar
Haydi bakalım cumaya son 2 kaldı. Misafirlerim de gitti artık elim yakanızda ona göre.
Bi yoklama alalım bakalım:
gonulll gonulll cuma günü bildirim yapacaksın degil mi canım? Telefonun bozulmus galiba gecmis olsun. Bir sonraki etaba izin hakkın oluyor, o zaman ayıracağım.
inciitanesi inciitanesi takıma en son pazar günü yazmışsın nerelerdesin canım??
azaydidem azaydidem senin de menülerini göremedim birkaç gündür, yoğunsun galiba?
si_bel si_bel 1 paket bisküvi yemişsin, bi 100 puan ceza yap bakalım... Artık emzirmiyorsun da, iştahını biraz daha frenlesen mi acaba?

Günaydınlar günaydınlar
Haydi bakalım cumaya son 2 kaldı. Misafirlerim de gitti artık elim yakanızda ona göre.
gonulll gonulll cuma günü bildirim yapacaksın degil mi canım? Telefonun bozulmus galiba gecmis olsun. Bir sonraki etaba izin hakkın oluyor, o zaman ayıracağım.
azaydidem azaydidem senin de menülerini göremedim birkaç gündür, yoğunsun galiba?
si_bel si_bel 1 paket bisküvi yemişsin, bi 100 puan ceza yap bakalım... Artık emzirmiyorsun da, iştahını biraz daha frenlesen mi acaba?
kaptanim hala ablamdayim yediklerime elimden geldigince dikkat ediyorum yuruyusde yaptik hatta 1 gun ama dun yigenimin dogum gnunu yaptik brazcik kacirdim bgun toparliyorum insallah kusura bakmayin gercekten cok ugrayamadim menulerimide tam anlamiyla htrlamiyorum aksama eve gecicem insallah yarn hatrladiklarimi yazicam insallah:KK52:

Hepimize vuruyor öyle arada. Bende dün sürekli birşeyler yeme kafasındaydım. Benimde şekersiz şehriye patates vs ile çokta uymuyor maksat birlikte hareket etmek işte. Daha çok uymaya çalışıyor insan diye düşünüyorum.

Ay ne güzel ruh halleri valla canım benim. Birlikte uyumlu bir şekilde çalışabilmeniz ayrıca çok güzel. Herkes yapamaz hedefcim. Allah keyfinizi bozmasın, nazar da değdirmesin. :nazar::nazar:

Pastane olmasaymış daha iyiymiş ama sporun kurtarıyor bence seni canım.

Çok geçmiş olsun tatlım. Yazın da grip hiç çekilmiyor. Bol bol vitamin al, meyve ye. İlaçlarını da ihmal etme.

Sagol canim sorma yaz gunu daha zor geciyomus. Bugun de saf protein yapmaya niyetlendim ama zorlanirsam ceviririm artik.

Ayy, çocuklara siz şimdi durun ben size sonra döneceğim de denmez ki :KK53::KK53:
Zaten dense muhtemelen biz de düşünürdük ama zor iş valla. :KK53::KK53:

Aynen Fancycim, işler fena yoğun ama bir taraftan da bir sürü şey yapasım var.
Kitap okumak, film izlemek, bisiklete binmek istiyorum.
Ya hepsini yapıyor işleri daha da sıkıştırıyorum ya da hiçbirini yapamıyorum. o_O
Aslında bir taraftan çok mutluyum. Yıllardır eşimle beraber çalışma hayalimiz vardı. Şimdi böyle 24 saat beraberiz ve sürekli ona bir şey anlatasım geliyor ama bir taraftan yoğunluk var. Aslında yoğunluğu da seviyorum. Yoğunluk arasında keyif kaçamağı yapmaya bayılıyorum. Böyle saçma bir ruh hali içerisindeyim.
Seni çok iyi anlıyorum canım. Bana da yetmiyor hiç. Bi ara ben koşu bandında yürüyüş yaparken kitap okurdum. O zamanlar bir kızım vardı. Şimdi iki taneler hiç yetmiyor

fancynancy beni çıkar listeden bugunde yalan oldu şekersiz bugün depresif bir haldeydim kaçamak yaptım canım ne oldu bilmiyorum sürekli yemek var aklımda bugün bir paket bisküvi gitti valla durdurmasam 3 pakette giderdi. :olamaz:
3 gün protein diyeti 60 lı bişey görmek niyetim. benden de klonlansa o bebelere baksa ben kafayı vurup dusuncesizce uyusam. dün gece geç yattım sabah erken kalktım uykusuzlukta yeme isteğini artırırmış galiba ondan böyle oldu.
Canım hemen şimdi silkelen ve kendine gel. Heç değil yola devam. Kalk bi yürüyüş yap.

kaptanim hala ablamdayim yediklerime elimden geldigince dikkat ediyorum yuruyusde yaptik hatta 1 gun ama dun yigenimin dogum gnunu yaptik brazcik kacirdim bgun toparliyorum insallah kusura bakmayin gercekten cok ugrayamadim menulerimide tam anlamiyla htrlamiyorum aksama eve gecicem insallah yarn hatrladiklarimi yazicam insallah:KK52:
O zaman bugun ve yarın sp günlerine benzer menüler istiyorum senden. Bak geçen hafta da artıydın lütfen bu hafta toparlanalım

Günaydınlar günaydınlar
Bu hafta çok yoğun geçti canım misafirlerim vardı yemekli yatılı, biri gitti öbürü geldi falan öyle geçti, kopmamak adına buraya bakıyorum Araf’a ama menü yazmayı unutuyorum bu aralar. Dikkat ediyorum beslenmeme haftasınu ufak kaçamaklar olsa da haftaiçi sağlıklı besleniyorum, inşallah eksi görmek istiyorum bayrama gitmeden

Waaooowww.... Gerçekten bu sefer harikalar yaratacaksın galiba fancycim. Muhteşem menüler görüyorum:kahve: olacak bu iş...:rapci:
Ay bu hafta iyi de Bayram geliyor, bayramdan sonra da biz tatile gidiyoruz. Önüm arkam sağım solum tatil, kocişte evde. Yandım ki ne yandım. :KK43:
Eve bolca yumurta ve yeşillik alayım diyorum Cuma günü pazara gidip meyveydi falan alayım da arıza çıkarmam inşallah. Bence bayramda hepimiz buraya yazar ve iletişimde kalırsak daha az hasarla atlatabiliriz gibi geliyor bana.

Ay ne güzel ruh halleri valla canım benim. Birlikte uyumlu bir şekilde çalışabilmeniz ayrıca çok güzel. Herkes yapamaz hedefcim. Allah keyfinizi bozmasın, nazar da değdirmesin. :nazar::nazar:

Pastane olmasaymış daha iyiymiş ama sporun kurtarıyor bence seni canım.

Teşekkürler tatlım. :KK68:

O hareket olmasa ben fena batacağım zaten de. :KK17:

Kuzumu yüzme dersine götüreceğim çıkıyorum kuzular. Bakabildikçe bakarım. Kaçamak yapmayınnnn şurda cumaya ne kaldı. Kuruyemiş bulundurun elinizin altında. Ya da sakız falan çiğneyin en kötü. Ama 1 taneeeee.

Sakızın zararı mı var Fancycim?

Günaydınlar günaydınlar

Hoşgeldin kaptanım..

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bana da yetmiyor hiç. Bi ara ben koşu bandında yürüyüş yaparken kitap okurdum. O zamanlar bir kızım vardı. Şimdi iki taneler hiç yetmiyor

Gerçekten çocuklarla kilo vermeye, spora falan nasıl zaman bulunuyor kavrayamıyorum. Okul olunca hadi neyse ama yazın durum baya sıkıntılıdır diye düşünüyorum Kardelencim.

Ya kızlar bugün adet sisligim başladı :kızgın:
Tam diyordum bu hafta iyi sonuç gelecek spora falan gidicem biraz iyi gelir inşallah :110:

Bolca yeşil çaya ver kendini olmadı cikilatacım.

Ay bu hafta iyi de Bayram geliyor, bayramdan sonra da biz tatile gidiyoruz. Önüm arkam sağım solum tatil, kocişte evde. Yandım ki ne yandım. :KK43:
Eve bolca yumurta ve yeşillik alayım diyorum Cuma günü pazara gidip meyveydi falan alayım da arıza çıkarmam inşallah. Bence bayramda hepimiz buraya yazar ve iletişimde kalırsak daha az hasarla atlatabiliriz gibi geliyor bana.

Bol şans Fancycim. :KK37:

Teşekkürler tatlım. :KK68:

O hareket olmasa ben fena batacağım zaten de. :KK17:

Sakızın zararı mı var Fancycim?

Hoşgeldin kaptanım..

Gerçekten çocuklarla kilo vermeye, spora falan nasıl zaman bulunuyor kavrayamıyorum. Okul olunca hadi neyse ama yazın durum baya sıkıntılıdır diye düşünüyorum Kardelencim.

Bolca yeşil çaya ver kendini olmadı cikilatacım.

Bol şans Fancycim. :KK37:

Aynen canım. Benimkiler okul çağında da değiller daha. Herşeyi onlara göre ayarlamam gerekiyor. Uyku saatleri yemek ev işleri... Spora zaman ayırmak zorundayım aksi taktirde ben kilo veremiyorum bunu anladım. Zor ama olucakk inşallah..

Aynen canım. Benimkiler okul çağında da değiller daha. Herşeyi onlara göre ayarlamam gerekiyor. Uyku saatleri yemek ev işleri... Spora zaman ayırmak zorundayım aksi taktirde ben kilo veremiyorum bunu anladım. Zor ama olucakk inşallah..

Bol bol şans diliyorum Kardelencim. Okula başlamalarına daha çok mu var?

Back
X