Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

carsamba menu morordek morordek
Sabah 9 yarım muz
11 de ıspanakli yumurta mantarli yumurta
peynir 1 tk kizilcik marmaleti
2 ince dilim bimde varmış çörekotlu galeta ince yufka gibi lazanyaya benziyor kare el buyuklugunde incecik
1 gibi Türk kahvesi kuruyemiş
3 gibi cacık otlu sumak lı
5tane kara taze üzüm
5 gibi yeşil çay biberiyeli
6 gibi 1 yagda yumurta üstüne yarım kase yoğurt 2dilim uno denge arası 4 dilim hindi füme. yarın sabaha kadar lokma yok bana acikirsam kahve yapcam çokta sevmiyorum ama yarı proteinli bir gün gece yatarken limonlu zerdecalli yogurt yiycem
su 1 lt tarçınlı 1 litre normal su
Spor henuz yok yapıp yazıcam

İyi akşamlar kızlar menüm. morordek morordek

Sabah
Kahvaltı yapamadım dışarıda işim vardı
1 nektarin çeyrek simit yedim

Öğlen
Bugday çorbası
Karpuz +nektarin

Akşam
Zeytinyağlı fasulye
Semizotu salata

Spor
15 dk bölgesel sadece devam edersem yazarım oğlum makul bir saatte uyursa tabi şuan koltuk tepesinde kedi gibi geziniyor:işsiz:

Iyi akşamlar canlar
Bugunki menüm
Sabah
1dilim ekmek
1 yemek kaşığı tulum peyniri
5 zeytin
1 domates

Ara
1 kase yoğurt

Oglen
1 dilim ekmek
5 yemek kaşığı kabak
1 kase yoğurt

Ara
1 Türk kahvesi

Akşam
3 parca tavuk eti minik
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

2 buçuk litrede su

Screenshot_2018-08-15-22-58-50.webp

14699 adim attim nerdeyse 2 saat yürüyüş yaptim

carsamba menu morordek morordek
Sabah 9 yarım muz
11 de ıspanakli yumurta mantarli yumurta
peynir 1 tk kizilcik marmaleti
2 ince dilim bimde varmış çörekotlu galeta ince yufka gibi lazanyaya benziyor kare el buyuklugunde incecik
1 gibi Türk kahvesi kuruyemiş
3 gibi cacık otlu sumak lı
5tane kara taze üzüm
5 gibi yeşil çay biberiyeli
6 gibi 1 yagda yumurta üstüne yarım kase yoğurt 2dilim uno denge arası 4 dilim hindi füme. yarın sabaha kadar lokma yok bana acikirsam kahve yapcam çokta sevmiyorum ama yarı proteinli bir gün gece yatarken limonlu zerdecalli yogurt yiycem
su 1 lt tarçınlı 1 litre normal su
Spor henuz yok yapıp yazıcam
O bahsettiğin galeta çok güzel bende kizlara aliyorum dersahanryr sabah giderken uzerine labne peynor sürüyorlar çok lezzetli ben kendimi durduramiyorum onu yersem

O bahsettiğin galeta çok güzel bende kizlara aliyorum dersahanryr sabah giderken uzerine labne peynor sürüyorlar çok lezzetli ben kendimi durduramiyorum onu yersem
bende arkadaşla gönderdim yerim diye o daha çok seviyor öyle şeyleri .bende sınır tanımadığımdan el altında olmamali yoksa durduramam kendimi şeker bol yağlı bir ürün bence adı galeta tat var bir kere yağlı bence.

O zaman bugun ve yarın sp günlerine benzer menüler istiyorum senden. Bak geçen hafta da artıydın lütfen bu hafta toparlanalım
malesef bgun istedgim gibi gecmedi suan eve geldik yarin safprotein yapicam insallah pazar gunu ablama giderken -500 du kilom ama aldigimdan eminim gobegim sisti resmen yarin safproteinle bol hareket ve sporla halledicem insallah :dua:

Valla kirlerimdende arınmış bir şekilde gece gece eksi 500. Inşallah 0 gorcem tartıda ama akşam 6dan beri açım lokma koymadim. yarın erken saate yemeği bitirip sporla güzel eksiler görürüz. yarın meyve de yemeyek bugün çok meyve yemedim.
Masallah canim cok gzel gidiyosun cumaya super eksilerle gelirsin insallah:KK36:

Teşekkürler tatlım. :KK68:

O hareket olmasa ben fena batacağım zaten de. :KK17:

Sakızın zararı mı var Fancycim?

Hoşgeldin kaptanım..

Gerçekten çocuklarla kilo vermeye, spora falan nasıl zaman bulunuyor kavrayamıyorum. Okul olunca hadi neyse ama yazın durum baya sıkıntılıdır diye düşünüyorum Kardelencim.

Bolca yeşil çaya ver kendini olmadı cikilatacım.

Bol şans Fancycim. :KK37:
Sakız eğer şekerliyse diye dedim hedefcim. Şekersiz Sakız’ı ben hiç sevmem mesela bi de çok sert oluyorlar.
Ve teşekkür ederim canımmm

Büyük olan 4 yaşında anaokuluna verebilirim ama kararsızım. Küçük daha 14 aylık canım
Maşallah kuzularına canım benim. Benim kız anaokuluna 3,5 ta başladı. Arada mızmızlandığı oldu ama genel anlamda hem onun hem de benim için iyi oldu. Ben kafa dinleyip küçüğüme vakit ayırabildim o da yaşıtlarıyla sosyalleşecek birşeyler öğrendi. Çocuklar aslında disiplini seviyorlar. İşte şu saat oldu yemek saati şu saat oldu oyun saati, boyama saati, serbest zaman falan diye bir programa oturtunca o plan hoşlarına gidiyor. Ben yapabildim mi? Hayır? Küçük bir kardeşle sporu zor yaparken biraz zor geldi açıkçası. Ama uygulayabilene tavsiye, bana da kzımın öğretmeni anlatmıştı. :kahve:

Günaydın canlar.
Temizlik oğlan uykusuzluk derken dağıldım bu ara biraz.
Dünkü menüm
Kahvaltı
3 avuç içi krep (tb un-yumurta-yoğurt-az keçiboynuzu tozu)
1 kk peynir
1 çk tahin pekmez

Ara
1 yk şekersiz dondurma

Öğlen
4 yk patlıcan yemeği
1 dilim ekmek

Ara
Kavun

Akşam
4 yk makarna

Ara
1 yk yoğurt

Yarım saat yürüyüş
Bol su

Bugün çok marifetli bir arkadaşıma davetliyim. Allah'ımm... Size söz veriyorum abartmayacağım.
Cısss varsa da tadına bakarım sadece.
morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Eh şimdiden tebrikler canım o zaman.

Hareket güzel şey hedefcim. Ama zaman sorunu bende de çocuklar yüzünden var zaten tüm enerjimi emiyorlar. Senin de işler yüzünden sanırım zaman sıkıntın.

Ahahah onu bende istiyorum. Hatta ben benden bir tane daha istiyorum. Klonlanasım var. :KK70::KK70:

O zaman 5.takımdan nice mutlu seneler kocacına seninle birlikte canım.

Oy oy oy. Yemin ediyorum okurken yoruldum. Daha da varmış. Kolay gelsin şekerim sana.
Çok teşekkür ederiz canım. Hepimiz sevdiklerimizle mutlu hayırlı ömürler yaşayalım

Valla kirlerimdende arınmış bir şekilde gece gece eksi 500. Inşallah 0 gorcem tartıda ama akşam 6dan beri açım lokma koymadim. yarın erken saate yemeği bitirip sporla güzel eksiler görürüz. yarın meyve de yemeyek bugün çok meyve yemedim.
Sibelcim ben senden umutluyum güzel bi sonuç alacağına eminim. Ben kendimden pek umutlu değilim. Sporları çok aksattım bu hafta. Kaçamaklarım da oldu

Back
X