Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlaarrr
Malum perşembe konuşmamı yapayım: Bugünü çok çok hafif geçiriyoruz kesinlikle cıss kaçamak görmek istemiyorum. Bol su içelim, akşamı erkenden kapatalım. Sabaha bol eksiler görelim. Sporları da çok aşırı abartmayın, normal makul ölçüde sporlarınızı yapın.

malesef bgun istedgim gibi gecmedi suan eve geldik yarin safprotein yapicam insallah pazar gunu ablama giderken -500 du kilom ama aldigimdan eminim gobegim sisti resmen yarin safproteinle bol hareket ve sporla halledicem insallah :dua:
Didemcim sana artık cidden kızacağım ama.. Geçen hafta da konuşmuştuk artık motive oldum eksi geleceğim demiştin. Bir artı bir eksidesin ve bu hafta da artı gelirsen üst üste 2 hafta olmuş olacak :sinirli: Motive ol diye listeye almıştım ama yerinde sayıyorsun neredeyse.

!!!Duyuru!!!

Haftaya bayram haftası oldugu icin etap bildirimi yapılmayacak, bir sonraki hafta (31 Ağustos) yapılacak. Yüzdeler de 2'ye bölünecek tabi..

Ben takım içinde haftaya da bildirim yapabilenlerden kilo bildirimi mutlaka istiyorum. Şöyle de bir güzellik yapacağım: Geçen bayram olduğu gibi menülerinizi ve sporlarınızı 2 kat puanla puanlayacağım. O yüzden bayramda buralar ıssızlaşmasın, menü yazanları sürprizler bekliyor olacak. Bayram dönüşü kilo alıp da 2. notayı almamamız gerek, ona göre!

Didemcim sana artık cidden kızacağım ama.. Geçen hafta da konuşmuştuk artık motive oldum eksi geleceğim demiştin. Bir artı bir eksidesin ve bu hafta da artı gelirsen üst üste 2 hafta olmuş olacak :sinirli: Motive ol diye listeye almıştım ama yerinde sayıyorsun neredeyse.
gercekten dedigim gibi cok motiveydik hafta sonu -500 gordum hemde ablama gitme plani bianda cıkti dogum gunude tamamen bozdu beni malesef smdi kaldigim yerden devam suanki kiloma gore yarin arti gelmiyorum ama nekadar eksi gelirim bilmiyorum:KK12:

Inşallah didem sende toparlan canım dön sahalara
insallah canim:dua:

Günaydınlar günaydınlar
Haydi bakalım cumaya son 2 kaldı. Misafirlerim de gitti artık elim yakanızda ona göre.
Bi yoklama alalım bakalım:
gonulll gonulll cuma günü bildirim yapacaksın degil mi canım? Telefonun bozulmus galiba gecmis olsun. Bir sonraki etaba izin hakkın oluyor, o zaman ayıracağım.
inciitanesi inciitanesi takıma en son pazar günü yazmışsın nerelerdesin canım??
azaydidem azaydidem senin de menülerini göremedim birkaç gündür, yoğunsun galiba?
si_bel si_bel 1 paket bisküvi yemişsin, bi 100 puan ceza yap bakalım... Artık emzirmiyorsun da, iştahını biraz daha frenlesen mi acaba?
Bildirimde bulunacagim kaptanim. Tlf mi dun aldim ama olmamis yine geri verdim. Bu elimdeki tlf ile de internete girmek zor oluyor. Interntten soguttu resmen :))))
Kacamak yok spor hergun olmasada yapiyorum.

Sakız eğer şekerliyse diye dedim hedefcim. Şekersiz Sakız’ı ben hiç sevmem mesela bi de çok sert oluyorlar.
Ve teşekkür ederim canımmm

Maşallah kuzularına canım benim. Benim kız anaokuluna 3,5 ta başladı. Arada mızmızlandığı oldu ama genel anlamda hem onun hem de benim için iyi oldu. Ben kafa dinleyip küçüğüme vakit ayırabildim o da yaşıtlarıyla sosyalleşecek birşeyler öğrendi. Çocuklar aslında disiplini seviyorlar. İşte şu saat oldu yemek saati şu saat oldu oyun saati, boyama saati, serbest zaman falan diye bir programa oturtunca o plan hoşlarına gidiyor. Ben yapabildim mi? Hayır? Küçük bir kardeşle sporu zor yaparken biraz zor geldi açıkçası. Ama uygulayabilene tavsiye, bana da kzımın öğretmeni anlatmıştı. :kahve:
Aynen canım kış boyu çocuklar evde kapalı olmaktan da hoşlanmıyorlar. Kızım çok istiyo aslında geçen seneden beri. Kardeşi daha bebek götürüp getiremem diye vermedim. Bu sene bakalım inşallah.

Hanımlar cidden neredesiniz korkutmayin beni
Persembe akşamı pek hayır değil bu sessizlik

huu huuuu herkes bayram temixliginde herhalde.
500 ip tamam aralarda bacak karna hareketleri ile .

Anne neden ip atliyorsun gobus gitmiş. Çikolata yemedinki. Oğlumun tespiti.
Çikolata yersen ceza verirler. ....
Ayy küçücük çocuğun zihnine bile yerleşmişim yahu cezalarımla :skandal::skandal:

Iyi aksamlar
Bugünki menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı tulum peyniri
5 adet zeytin
3 dilim domates

Ara
Yapmadim

Öğlen
1 dilim ekmek
4 adet tavuk koftesi