- Konu Sahibi Cherry Mom
- #292.861
Adim sayima şimdi baktim 6522 olmuş bugün
Ve bu arada bayram temizligine iyice giristim ayaklarim çok ağrıyor
Ve bu arada bayram temizligine iyice giristim ayaklarim çok ağrıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canimbende arkadaşla gönderdim yerim diye o daha çok seviyor öyle şeyleri .bende sınır tanımadığımdan el altında olmamali yoksa durduramam kendimi şeker bol yağlı bir ürün bence adı galeta tat var bir kere yağlı bence.
Ahahah çok tatlı yaaa.huu huuuu herkes bayram temixliginde herhalde.
500 ip tamam aralarda bacak karna hareketleri ile .
Anne neden ip atliyorsun gobus gitmiş. Çikolata yemedinki. Oğlumun tespiti.
Çikolata yersen ceza verirler. ....
BizHanımlar cidden neredesiniz korkutmayin beni
Persembe akşamı pek hayır değil bu sessizlik
Ayy küçücük çocuğun zihnine bile yerleşmişim yahu cezalarımla![]()
İşte kaptanım benim :))Hanımlar cidden neredesiniz korkutmayin beni
senden değil benden kaynaklı ördeğim birsey veriyor bana yemiycem diyorum zorluyor ceza alıyorum diyorum canga severim her bakkala gittiğinde annemde alalım diyormus getiriyor en sevdiğinden diye yiyemem diyorum ceza ip atlamali diyorum. niye yemiyon göbeğim kuculsun diye diyorum .o yüzden canım ama sayende 10 kilo verdim valla eşimde inanmıyordu aferim diyo geçen ağırlık alırken artık profesyonellige gidiyorsun diyor.Hanımlar cidden neredsiniz korkutmayin beni
Canım erteleme erteledikce yerleşir heleki diyetteyim moduna girersen daha fena .sen elinden geldikçe iradeli ol nasılsa bir gün yaparım diye diye 3 senedir mutsuz geziyordum ki çok kilolu da değildim ama hafifledim kaçamakli kaçamaklı oldu hep başa sardım çok şükür oturdummu kalkmaya useniyordum. sende dikkat et ERTELEME belki hergün başa sarsın ama olur.Ben menülerimi yazmama kararı aldım bir sürehele şu bayramı bir atlatalım da çok sıkı şekilde döneceğim sahalara. Maalesef düzene giremiyorum. Birde okul sezonu başlasa
![]()
senden değil benden kaynaklı ördeğim birsey veriyor bana yemiycem diyorum zorluyor ceza alıyorum diyorum canga severim her bakkala gittiğinde annemde alalım diyormus getiriyor en sevdiğinden diye yiyemem diyorum ceza ip atlamali diyorum. niye yemiyon göbeğim kuculsun diye diyorum .o yüzden canım ama sayende 10 kilo verdim valla eşimde inanmıyordu aferim diyo geçen ağırlık alırken artık profesyonellige gidiyorsun diyor.
Canım erteleme erteledikce yerleşir heleki diyetteyim moduna girersen daha fena .sen elinden geldikçe iradeli ol nasılsa bir gün yaparım diye diye 3 senedir mutsuz geziyordum ki çok kilolu da değildim ama hafifledim kaçamakli kaçamaklı oldu hep başa sardım çok şükür oturdummu kalkmaya useniyordum. sende dikkat et ERTELEME belki hergün başa sarsın ama olur.
Öyle artık tüm parklar VC 1 lira .Ahahah çok tatlı yaaa.
Bizbalpamuk la gezmelerdeydik evlere dağılınca perte çıktık kaptanım
si_bel maltepede çocukları çayıra çimene salalım derken tesadüfen bisiklete denk geldik. Ay halimiz çok komikti hem çocuklar hem biz eğlendik hem de spor yaptık.
Gideceklere duyurulur İstanbul kartsız, bozuk 1er lirasız falan gitmeyin bizim gibi.
![]()
kızlar fena ya maşallah allah bağışlasin.Benim kızımda yediklerimi elimden alıyor :)))) Bugünfancynancy gördü. 3 yaşı yeni doldu ama ebem gibi herşeyime karışıyor; Bugün bir kurabiye yiyecektim, “Hayır o şekerli onu sen yiyemezsin!!!” deyip elimden alıyor. “Anne!sen ekmek yemeyeceksin di mi!? Sana yasak asla yiyemezsin.” Ayy valla ne yapacağımı şaşırdım :)))))
coluk çocuk ev bark derken ister istemez stresli hayat e Dünya Hali malum hep savaş hir gür ister istemez yiyerek mutlu oluyoruz. ama yedikçe yeniyor kesinlikle hep bunu savundum kendi adıma ama bunuda yiyim ziyan olmasın kafam dagilsin diyoruz diyorum. 2 gündür ara yememeye arada bişey ağzıma atmamaya çalışıyorum. yersem doymuyorum zaten diyolar ya sindirim en az 4 saat sürer diye o saatleri gözet. 3 öğün ye ara yeme paketli yeme. hemen fark ediyor spor yapmadım deme yatarken ziplayin diyolar 5 dk da olsa zıplama yap.bağırsak çalışıyorMuş amma konuştum bebeler hal bırakmıyor ama gereksiz yiyeyerek zayiflanmiyor. birde abur cubur isteğimi kuruyemişle azalttim. millet baklava Çikolatalı yerken alıyorum kuruyemiş yiyorum yoksa saracam biliyorum benim bebelerde hiç boğaz yok bir çikolata bile bitiremiyorlar hop bende dayanamıyorum yiyorum.İşte bende verdiklerimi alma aşamasındayım resmen ama bir motive olamıyorum zihnen. Ya cidden her gün üzülüyorum, her gün bugün başlıyorum deyip başlayamıyorum. Neden böyle oldum bilmiyorum yaa...![]()
Canım kendime bişey hazırlamaya üşendim o yüzden yoğurtla geçiştirdimKardelelen321 hiç bir şey yememissin canım iyi misin
violin35 menü güzel olmuş
perşembe menümorordek
sabah 8 yarım muz
10da Yulaf ezmeli hindi fümeli otlu omlet
peynir avuç içi kadar patatesli gözleme bebelere yaptım hazır yufka arası yumurta patetes yumurtalı çok yağlı ve hamurlu değil .
1 dilim uno denge üstüne kizilcik marmaleti
Öğle 2 buçuk şekersiz t kahvesi 3 günkurusu kayısı
Akşam 6 6buçuk arası
1 tabak tavuk sote
büyük bir bardak ayran
kızdan kalan cornetin 1 Parma kadar külahi
şu 2yi geçti 1 lt tarçınlı su biraz iştah azaltıyor.
Spor 500 ip ve aralarda yaptığım bacak hareketleri
bebeler uyuyunca valiz hazırladım başka bir şey yapamadim