- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #293.041
Hayırlı bayramlar herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şimdilik almadım kaptanım o yüzden çok mutluyumKızlar nerelerdesiniz çok boş kalıyor burası?
Bayram dönüşü kilo alıp gelmeyin lütfen
Süpersin ciklatimBen şimdilik almadım kaptanım o yüzden çok mutluyum
bende dun sabah sabittim kaptanim kilo almadim ama dunden beri annemdeyim ne varsa ondan yiyorum braz dikkat edemedim eve gdince bakalim kac kilo ckıcam insallah almamSüpersin ciklatim
Umarım herkes senin durumundadır
Ben de almamisim kilo. Sabitim su an icinSüpersin ciklatim
Umarım herkes senin durumundadır
Çok geçmiş olsun hedefcim
a
aa geçmiş olsun canım
herkese hayırlı bayramlar canlar. ..
Geçmiş olsun canım
Benim bugun temiz. Yeme icme isini de bitirdim bugunluk.
Gecmis olsun canim
bende dun sabah sabittim kaptanim kilo almadim ama dunden beri annemdeyim ne varsa ondan yiyorum braz dikkat edemedim eve gdince bakalim kac kilo ckıcam insallah almam![]()
Sabit olmanız da süper bi durumBen de almamisim kilo. Sabitim su an icin
Ben de oyle umuyorum kaptanim. 59un altina insem ne guzel olurSabit olmanız da süper bi durum
Bayramdan sonra cumaya kadar vaktimiz var ne de olsa. Bu zamanı iyi degerlendirirsek eksi gelmeniz çok mümkün![]()
Kizlar bu kilom bayramin birinci günü ama kaynanamin evinde tartildim ama simdi yuksek geliyorum çünkü evimdeki gibi saatlerine uyarak dikkat edemedim baska yerde bugunden itibaren haftaya cumaya kadar bu kiloda olmak için savasacagim