Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dunku menum morordek morordek
Kahvalti
2 dilim Bugday ekmeginden karisik tost
1 tane haslanmis yumurta
Az salatalik
Nescafe
2 hurma

Arada kacamak yaptim regl oldum dayanamiyorum dunde bgunde seker krızı geciriyorum resmen 1 tane tadella yedim

Aksam
1 orta boy kase ton balikli salata

Arada turk kahvesi
3 hurma

Butun gun git gel git gel 1 tabak siyah üzum yemisimdir

Su 2 lt
Spor yok temizligim bile yarim kaldi regl agrisindan bgun bitiricem mecbur yapabildigim kadar

canik ben
4kasik haslanmis yesil mercimek
4 kasik haslanmis bulgur
4 kasik haslanmis nohut
300 gr kadar yogurt
2 salatalik rendeliyosun
Istedigin kivama gelene kadar sulandiriyosun ben bu sekilde yaptim ama birgun once hastalanmistim kendiliginden 1 kilo gitmisti sonra detoksa basladim ilk gun 700 gr gitti ikinci gunu gitmedi 2 gun yaptim zaten sonraki gun diyete devam edersen kilo vermeye devam ediyosun ama ben bi kac gun sonra saldim geri aldim tekrar geri verdim yerimde sayiyorun anlican:KK14:

5 kg dambılmı:oha::KK57:
Evet cnm 5 kg ben de 2 tane 2 kg luk var çoğu harekette hiç bir şey hissetmiyordum ve ilk defa yapmama rağmen kaslarımda az da olsa ağrı olmuyordu.
Komşumdan ödünç aldım tek var onda da tekli gerektiğinde bunu kullanıyorum en kısa zamanda 2 tane 5 kg almam lazım. :KK73:
--
Aslında güzel sağlıklı ve doyurucu bir detoksa benziyor henüz yoğurt ve salatalığı eklemedim bildiğin mercimekli nohutlu bulgur pilavı gibi görünüyor ..:rolleyes:
Sabah kahvaltıda var ohhh ne güzel..:KK37:
Inşallah guzel sonuç alırım sabah 81.5 kiloydum..:oops:
--
Aynı kiloda kalırsın hatta verirsin bile sen yaparsın canım olumsuz düşünme.. :KK15:

Menüm;
10:30
1 dilim ekmek
1 yumurta
Domatesli,zeytinli,çökelekli,soğanlı salata

13:30
1 kase ayran detoks çorbası

16:30
1 ayran detoks çorbası

18:30
1 kase ayran detok çorbası

20:30
1 kase ayran detoks çorbası

4,5 L su
3 t.kahvesi
2 kupa 5&1 bitki çayı

Spor;
60 jumping jack
20 burpee

45 squat
60 bulgarian split squat
30 ayaklar koltukta kalça kaldırma
40 33 cm yükseklikten sağa sola atlama
1,5 dk wall sit

25 dk zumba

morordek morordek cim tatlım. Sanırım benim de mezun olma hakkım var. Ben de mezun olabilir miyim. Daha motive olarak beynen hazır olarak asıl hedefim için dönsem sonra tekrar nasıl olur.
İzne ayrılmayı teklif edecektim mezuniyet olayı geldi aklıma bi danışayım dedim. Çünkü koptum ben tamamen. Eski disiplin yok. Biraz durup tekrar büyük bi heyecan ve azimle dönmek istiyorum. Ruhen de kendimi çok yorgun hissediyorum. 94le başlamıştım son bildirimim 79. 4 ayda 15 kilo vermişim. Gereğini arz ederim:KK48:

Hanımlar si_bel si_bel 'in mezuniyet karnesi yayınlandı: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-77#post-57028613

Tekrardan tebrik ederim Sibelcim. Umarım bir daha verdiğin kiloları geri almazsın :KK200:
Teşekkürler inşallah almam ne oldum bilmiyorum 3 günde fena karbonhidratlı beslendim köylerde ekmek patates derken. şimdi annemdeyim yeni geldim yarın sabah bakalım ne oldum.
Özlem maşallah sporlara canım kas yapmaktan kilo veremeyecek gibisin
ay o minimalizm banada farz amerikalı istifcilere dönüyorum lazım olur dursun demekten.

Eki Görüntüle 2181252
Kilom 78.7 12 eylule kadar doktor 78.5 gormek istemisti ben çok tan hedefe ulastim gibi yarinida kazasiz bir atlatayim rahatlicam
Süpersin canım
Kısa zamanda listeye geri alacağız seni galiba
Dunku menum morordek morordek
Kahvalti
2 dilim Bugday ekmeginden karisik tost
1 tane haslanmis yumurta
Az salatalik
Nescafe
2 hurma

Arada kacamak yaptim regl oldum dayanamiyorum dunde bgunde seker krızı geciriyorum resmen 1 tane tadella yedim

Aksam
1 orta boy kase ton balikli salata

Arada turk kahvesi
3 hurma

Butun gun git gel git gel 1 tabak siyah üzum yemisimdir

Su 2 lt
Spor yok temizligim bile yarim kaldi regl agrisindan bgun bitiricem mecbur yapabildigim kadar
O zaman sana da 60 puan ceza keselim
morordek morordek cim tatlım. Sanırım benim de mezun olma hakkım var. Ben de mezun olabilir miyim. Daha motive olarak beynen hazır olarak asıl hedefim için dönsem sonra tekrar nasıl olur.
İzne ayrılmayı teklif edecektim mezuniyet olayı geldi aklıma bi danışayım dedim. Çünkü koptum ben tamamen. Eski disiplin yok. Biraz durup tekrar büyük bi heyecan ve azimle dönmek istiyorum. Ruhen de kendimi çok yorgun hissediyorum. 94le başlamıştım son bildirimim 79. 4 ayda 15 kilo vermişim. Gereğini arz ederim:KK48:
Tamamdır kardelencim seni de bir sonraki etaba mezun edelim o halde :)

Hahahah Feraaaahhhh.... Şimdi eşimle bunu konuşuyordum. :KK70: Dün bütün takılarımı boşalttım uzun zamandır aklımda onlar vardı. 1 ay önce bir eleme yapmıştım. Sonra eleme yaptıklarımı da ayıkladım. Bakıyorum bunca zaman aklıma bile gelmemiş kullanmamışım, demek ki kullanmayacağım. Durmalarının anlamı yok sadece kalabalık yaratıyor. Elediklerimden de eleme yaptım. Sabah dışarı çıkarken takı dolabımı açtım. Toplasan 10 çift küpem kalmış. O kadar huzurla seçim yapabildim ki!:KK70:o yalın-sade görüntünün hafifliğini anlatamam....

2 gün önce de tam hazırlandım evden çıkıyordum. Kızım tuvaletim geldi annecim dedi. Sırtımdaki çantayı bıraktım, hazır o tuvaletteykrn 2 dk açtım kocaman çöp poşetini mutfak dolaplarımdaki hiç sıra gelmeyen tabak takımlarını, bardakları indirdim aşağı:KK70::KK70::KK70:
Evimde şu an 20 küsür tane olan çay bardağı sadece 6 adet kaldı. Fincan takımlarını da çıkardım sadece 6 adet kaldı. 3 set 12 li çay kaşığı vardı yaa kafayı yedim. Onları da sadece 1 takım yani 12 adet bıraktım. Kupaları da indirdim sadece sürekli kahve içtiklerimizi bıraktım. Hrpsini apartman görevlisine verdim gitti. Hiiiççç içim acımadı. Yemin ediyotum yaşam kalitem arttı, nefes aldığımı hissediyotum hafifledikçe.
Ancak şimdi bir dahaki elememde öğrenci evlerine vereceğim. Sırada tencere-tava ayıklaması var! Biblo falan da bırakmayacağım evde 1-2 tane çok sevdiğim hariç.
Sabah eşim şu oyuncakları da atalım mı diyordu ona koptum hahahah:KK70:Hızımıxı alamafık:KK55:
Yaaaa süpersin. Bende bir yerden başlayacağım atmaya artık. Freecycle İstanbul diye bir grup var. Her şehirde var zaten ama grup olarak karışmaması İçin şehir şehir ayrılmış. Face sen oraya üye oldum. Fazlalıkları oraya koymayı planlıyorum bende. İhtiyacı planlar birbirine ücretsiz veriyorlar eşyalarını. Takas falan değil. Bildiğin hibe :halay:

Selamlarrr
Menü yazan belli kişiler var diğerleri yarışı bıraktı herhalde? Bayram tatiline gitti galiba herkes :)

O zaman sana da bi ceza gelsin 60 puan

Ay biz gelene kadar Umut büyüyecek ergen olacak diye korkuyorum :KK48::KK48:
Cezanı sonra da yapabilirsin tabi ki.
Minimalizm güzel şey aslında ben de onu kıyafetlerimden başlayarak yapmak istiyorum. Gerçi hamilelik doğum derken bir kısmını elemistim ama hala giymeyip dolap bekleyen kıyafetler var. Verirken aynen benim de @balpamuk gibi içim hiç acımamıştı :)
Ahahhaa yok o kadar uzatmayın gelmeyi :KK45:
Bende gözümü karartıp vereceğim ne var ne yoksaaaa. Zaten taşınacağız 1-2 aya. Hafiflerim.

Aslında ben de girişsem bu minimalizm işine.
Evde 1 yatak kalsa. Yemek için de bir şey bırakmasam. Ne kolaylık olur dimi ya :KK53:
Aslında direkt otele falan yerleşsek de olur. 2 kişiyiz zaten. :KK50:
Planlarımı aydınlattın teşekkürler Ferahcım. :KK53:
:KK70::KK70::KK70: Karavan olayına girin bence hedefcim. Neredeyseniz eviniz orada ahahaaa.

Back
X