Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;
Sabah poğaça yapmıştım 1 tane yedim.

Ara: 3 kupa kantaronlu yeşil cay

Aksam: 1 tabak yeşil mercimekli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

3 L su
3 t.kahvesi

Spor;
100 jumping jack
30 burpees
65 dağ tırmanışı
20 dk omuz kol
20 dk kalça bacak
15 dk zumba
15 dk eliptik

Menüm;

1 kase yoğurt

3 L su
3 t.kahvesi

Spor;
100 jumping jack
30 burpees
65 dağ tırmanışı
20 dk omuz kol
20 dk kalça bacak
15 dk zumba
15 dk eliptik
Poğaça kötü olmuş onun yerine yumurtalı bi kahvaltı olsa daha güzel olurdu ama spor güzel
Bugunku menum
Sabah
1 has. Yumurta
Peynir
Salatalik
Zeytin

Ogle
Yulaf lapasi

Aksam
Etli nohut yemegi
Pilav

3 lt su
Su anlik spor yok malesef
Menü çok güzel tabi pilav miktarı önemli pirinç yada bulgur da önemli biraz spor olsa güzel olur

Ben sabitim morordek morordek cim.
Bu hafta mezun olabilecek miyim
Olabilirsin kardelencim
Kilon son bildirimine göre daha azsa bildirim yapıp mezun ol istersen :) fazlaysa bilemiyorum :KK48:
Evet canim onun içinde çok ugrasiyorum musaden okursa grupta olmak istiyorum tekrar
Tabi ki karabibercim. Listede de yer var, sıkıntı olmaz :)
Bugün bayram dıye kılo bıldırımı olmayacakmıydı. Kımsecıkler yok burda
Gonulcum bayram haftası bildirimi kontrol amaçlı ben istedim. Yoksa etaplar birleşti bu cuma asıl bildirimler olacak. Yapabilecek misin? Bir de hala izne ayrılmak istiyor musun? Üzerinden baya vakit geçtiği için tekrar sormak istedim :)
Çok pis artıdayım.
+2,5 kilo :sinirli::sinirli:
Aslında olay yediklerim değil hareketsizlik oldu.
Hep korumayı harekete bağlıyım demiştim ama bileğim saolsun hiçbir şey yapamadım. Durum bu.
Bir tık daha iyi ayağım ama spora başlayamıyorum daha.
:skandal::skandal:
Hedefcim ne yaptın?
Selam kızlar Nasılsıniz?
Ben 76 kiloyum hedef 75 ti ama 1 kilo fazlam var olsun daha almam diye düşünüyorum.
Daha dogurmadim ama az kaldı azz sonra burdayım. 21 kilo vermek hedefim bakalım nasıl olacaksa :olamaz:
Ayy çok az kalmış hadi güzel haberlerini alalım inşallah, sağlıkla gelsin minik :emir_bebek:
Arkadaşlar resmen bunalımdayım.... Sabah 65.7 çıktı kilom. Hayır enteresan şekilde yemediğim halde yukarı doğru giden bir kilom var acayip moralim bozuldu yaa :KK43:

morordek morordek Şeyma’cım, bizim vücut ölçülerimizin kaydolduğu bir liste vardı... o listeye nereden, nasıl ulaşabilirim? Diyete ilk hangi ölçülerle başlamışım onu bileyim en azından bir karşılaştırma yaparım. İnanılmaz moralim bozuk. :KK43: Bugün saf proteine başladım 3+3 yapacağım...
Esracim o listeyi Ferah tutuyordu ama ne oldu bilemiyorum inan ki fancynancy fancynancy
Ördeğim eğer cumaya kadar bu kilolar gidemezse ben izine çıkayım diyorum.
Spor benim en önemli kozum.
Tiroid olunca sporsuz hiç gitmiyor biliyorsun. morordek morordek
Hedefcim sen bilirsin. İzin hakkın var mıydı? Bu sene kaç kez izne çıktın hatırlıyor musun? Yoksa ben pcye geçince kontrol edeyim

+1.2 bu ne ya hiç kaçamak yapamayacak miyiz biz 2 lokma yiyelim hemen 2 kilo olarak dönüyor çok üzülüyorum artık gerçekten :110:
Aynen yaa bende pazartesi 78.8 sali 77.7 geldim gecen hafta ama bayramda 2 gün mangal yedim dikkat edemedim daha 78.8 göremedim ugrasiyorum kac gündür

Kızlar ay takvimine göre bugün kilo vermeye başlamak için gayet uygun bir günmüş hadi herkes asılsın bugün yarından itibaren listede olan olmayan herkesten menü bekliyorum herkes birbirinin menüsü hakkında yorum yapsın bütün menuler herkes tarafindan yorumlansin
Evet cok guzel fikir canim

Menüm;

1 kase yoğurt

3 L su
3 t.kahvesi

Spor;
100 jumping jack
30 burpees
65 dağ tırmanışı
20 dk omuz kol
20 dk kalça bacak
15 dk zumba
15 dk eliptik
Ben evde poğaça yapamiyorum yaparsam kesinlikle birtaneyle kalamam kendime bu konuda hiç guvenmiyorum pogacayi çok severim firindan çıkar çıkmaz hemen yerim sicakken poğaça yemeye bayiliyorum

Kızlar çok çok özür diliyorum hiç giremedim son günlerde. Hep yolculukla geçti ve inanın hiç boş vakit bulamadım. Artık yaz sezonunu kapatıp eve döndük, aranıza geri döndüm :KK200: artık her gün hesap kesilecek ona göre :)
Hoşgeldin kaptanim bugun daha bir hareketlilik var

morordek morordek Cuma’ları bıldırım yaparım yapmasına onda sıkıntı olmaz ama hergun menü yazamam o yüzden ızne ayrılmak ıstedım.
Onumuzdekı hafta badana var tüm ev badana olcak. Komple temızlenıp yerleşmem zaman alcak. Sonra okul vs derken yoğun günler benı beklıyor. Okulların açıldığı ılk haftadan sonra yavaş yavaş normale donerım. Böyle kabul olursa ızne ayrılmayayım.

Kaptanim listede yer olmasına sevindim izne ayrildim kiloya donmek için uugrasiyorum aslinda ulaşmıştim bile ama bayramda 2 gun dikkat edemedim onlarla ugrasiyorum birde regl haftam oldugu icinmo icinmi bilmiyorum çok duzenli yedigim halde dün sabah 79.0 bugun 79.5 geldim ama çok duzenli yedim yürüyüş yaptim bu sabah buda beni çok üzdü

haklısın esracım da dukan yerine diyetisyene mi başlasam diyorum malum benim kronik kabızlık problemim var o iyice sıkıntı mı yapar diye korkum

Eğer kabızlık problemin varsa bence de diyetisyenle ilerlemen daha doğru olur Şahnur. Kabızlık zor olay çünkü çok sıkıntı yapıyor insana. Ki sürekli protein alımı da ciddi kabızlığa sebep oluyor bu gerçek.

Saf protein gercekten cok ise yariyor. Bi hafiflik geliyo insana gereksiz sisligi atiyo resmen. Bana oyle oluyo en azindan. Ise yaramasina cok sevindim canim.

En son 59.2 geldim ama biraz almis olabilirim. Tartilmadim daha. Kahvaltiya da vakit bulamadim. Tartilicam bakalim az sonra

Ya gerçekten süpersin çok iyi vermişsin. Azmine hayranım....

Bugün ki menüm
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmegin uzerine labne peynir sürdüm
3 zeytin

Ara
1 kase yoğurt
1 turk kahvesi

Öğlen
5 yemek kaşığı patlican
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Ara
1 türk kahvesi

Aksam
1 dilim ekmek
1kase yoğurt
4 yemek kasigi patlican

Ogken ve aksam ayni oldu benim çünkü eve yüksük corbasi pisirdim ben ondan yemedim patlican tavasi yedim

Back
X