- Konu Sahibi Cherry Mom
- #293.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilirsin kardelencim
Kilon son bildirimine göre daha azsa bildirim yapıp mezun ol istersen :) fazlaysa bilemiyorum
Tabi ki karabibercim. Listede de yer var, sıkıntı olmaz :)
Gonulcum bayram haftası bildirimi kontrol amaçlı ben istedim. Yoksa etaplar birleşti bu cuma asıl bildirimler olacak. Yapabilecek misin? Bir de hala izne ayrılmak istiyor musun? Üzerinden baya vakit geçtiği için tekrar sormak istedim :)
Hedefcim ne yaptın?
Ayy çok az kalmış hadi güzel haberlerini alalım inşallah, sağlıkla gelsin minik
Esracim o listeyi Ferah tutuyordu ama ne oldu bilemiyorum inan ki @fancynancy
Hedefcim sen bilirsin. İzin hakkın var mıydı? Bu sene kaç kez izne çıktın hatırlıyor musun? Yoksa ben pcye geçince kontrol edeyim
Sagol canim. Son bikac kilom kaldi onlari da verirsem tamamdir.Ya gerçekten süpersin çok iyi vermişsin. Azmine hayranım....
Canım aranıza katılacağım kesin büyük oğlanın hastane işi okullarının açılması var haftaya sonrasında rahatlayacağımKaptanim sende katilmazmisin aramiza
Esracım kronik kabızlık var bende müshil hapı bile çoğu zaman 1 tane işe yaramaz o derece o yüzden diyetisyen arayışına başladım senin sayende sigarayı bıraktım ya o kadar dikkat etmeye rağmen 6 kg aldım gitmeli bu kilolarEğer kabızlık problemin varsa bence de diyetisyenle ilerlemen daha doğru olur Şahnur. Kabızlık zor olay çünkü çok sıkıntı yapıyor insana. Ki sürekli protein alımı da ciddi kabızlığa sebep oluyor bu gerçek.
Sagol canim. Son bikac kilom kaldi onlari da verirsem tamamdir.
Canım aranıza katılacağım kesin büyük oğlanın hastane işi okullarının açılması var haftaya sonrasında rahatlayacağım
Esracım kronik kabızlık var bende müshil hapı bile çoğu zaman 1 tane işe yaramaz o derece o yüzden diyetisyen arayışına başladım senin sayende sigarayı bıraktım ya o kadar dikkat etmeye rağmen 6 kg aldım gitmeli bu kilolar
Boyum 1.64 hedefim 55 olmak ama 57de mezun olabiliyorum sanirim. Belki mezun olurum. Kararsizim simdiHedef Kilon kaç? Senin boyun kaçtı?
Aksam icin o kadar pilav çok fazla cnmPirinc pilaviydi. 5 6 kasik yemisimdir sanirim
Menü güzel ama bira spor lazımBugün ki menüm
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmegin uzerine labne peynir sürdüm
3 zeytin
Ara
1 kase yoğurt
1 turk kahvesi
Öğlen
5 yemek kaşığı patlican
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara
1 türk kahvesi
Aksam
1 dilim ekmek
1kase yoğurt
4 yemek kasigi patlican
Ogken ve aksam ayni oldu benim çünkü eve yüksük corbasi pisirdim ben ondan yemedim patlican tavasi yedim
Bugün yapmaya çalış cnm spor karın ağrısına squat falan iyi geliyorGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Kahvaltı: patatesli omlet peynir salatalık domates şekersiz erik suyu
Öğle:3içli köfte kefir
Akşam:tarhana çorbası şeftali
Su 2lt, adet oldum karnım ağrıdığı için spor yok
Cikilatacanavari
Hatta eksiyle mezun edelim seniGünaydın herkese. Bu hafta ben de artıdayım ama cumaya kadar sabitlicem onu. Artıyla mezun olmayayım da![]()
esra cım kabızlık için işe yaramadı biorezonans belki tek seans gittiğim için olabilir 1 seans ta iştah için gitmiştim devamı gelmedi ama bakalım ne yapacağım :)Şahnur’cum bence sen keike diyet için de biorezonansa gitseydin. Tatlı-karbonhidrat istediğini kesip iç dengeleme yapıyor. Bana çok iyi gelmişti hatırlarsan. Ki zaten sende onunla sigarayı bıraktın sende biliyorsun etkisini :))
Buraları boş bırakmayalım karabibercimHoşgeldin kaptanim bugun daha bir hareketlilik var
Gonulcum o zaman ayrılma izne. Cumaları bildirim yapman yeterli olur düzene girene kadarmorordek Cuma’ları bıldırım yaparım yapmasına onda sıkıntı olmaz ama hergun menü yazamam o yüzden ızne ayrılmak ıstedım.
Onumuzdekı hafta badana var tüm ev badana olcak. Komple temızlenıp yerleşmem zaman alcak. Sonra okul vs derken yoğun günler benı beklıyor. Okulların açıldığı ılk haftadan sonra yavaş yavaş normale donerım. Böyle kabul olursa ızne ayrılmayayım.
Olsun canım arada öyle dalgalanmalar olur. Çok iyi gidiyorsun bu hafta olmazsa haftaya kesin girersin listeye merak etmeKaptanim listede yer olmasına sevindim izne ayrildim kiloya donmek için uugrasiyorum aslinda ulaşmıştim bile ama bayramda 2 gun dikkat edemedim onlarla ugrasiyorum birde regl haftam oldugu icinmo icinmi bilmiyorum çok duzenli yedigim halde dün sabah 79.0 bugun 79.5 geldim ama çok duzenli yedim yürüyüş yaptim bu sabah buda beni çok üzdü
Evet Esracım girebilirsin tabi ki
Tamam hedefcim kontrol edeceğim. Bugün evde temizlik var hala bilgisayar başına geçemedim. Bakınca bilgilendiririm seni. Sen de bu arada imkanın varsa bol spor yapmaya çalışÖrdeğim inan öyle abartılı yemeğim yoktu ama hareket sıfıra inince iş çok kötü oldu. Boş günümde bile iyi yürüyordum ben, öyle olunca en kötü sabit oluyordum. Hareket olmayınca durum bu.
1 kere çıkmıştım diye hatırlıyorum ama kontrol edersen sevinirim.