Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

good morning laydisin centılmının :KK53::KK53:
dünki menüm

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy kimleri etiketleyecem kafam karıştı:KK53:

sabah:sade türk kahvesi soda 1,5 litre su
öğlen kahvaltı:
haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
domates
salatalık
hünnap
ceviz
çay yok yemekle sıvı almıyoruz yarım saat evvel sıvı alımını kesiyoruz 2 saat sonra sıvı alımına başlıyoruz

akşam mercimekli salata,200 gram inegöl köfte

toplam su 3 litre
spor:30 dk yürüme
30 dk roman havası sucuk gibi oldum valla

sabah 74,1 idim yarına eksi gelme hayallerim suya düştü ama olsundu daha evvel bir ay memlekette kalma ihtimalim 6-7 kg iken şu an +1 en azından ödem kısmı hemen gitti şükür.

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

dünki menüm

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy kimleri etiketleyecem kafam karıştı:KK53:

öğlen kahvaltı:
haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
domates
salatalık
hünnap
ceviz
çay yok yemekle sıvı almıyoruz yarım saat evvel sıvı alımını kesiyoruz 2 saat sonra sıvı alımına başlıyoruz

toplam su 3 litre

sabah 74,1 idim yarına eksi gelme hayallerim suya düştü ama olsundu daha evvel bir ay memlekette kalma ihtimalim 6-7 kg iken şu an +1 en azından ödem kısmı hemen gitti şükür.

Sabah sabah öldüm :))) Roman havasını evde tek başına mı oynuyorsun ne yapıyorsun :)))

Sabah sabah öldüm :))) Roman havasını evde tek başına mı oynuyorsun ne yapıyorsun :)))
aynen canım kendi kendime oynuyorum iki gündür :)
9-8
ağır roman
kibariye kaynana kaynana
gayda roman havaları:D
ama bugünden sonra eliptiğe dönerim kocam ve oğlum bugün dönüyorlar:)

Çok güzel görünüyor Özlem. Sadece yulaf ve keten tohumu mu?
3 yk yulaf ezmesinin üzerine sıcak su koydum canım.Yumusadiktan sonra göz kararı süt,2 ceviz,1 tk keten tohumu ve çay kaşığının ucuyla bal ekledim.
Aslında meyve de eklicektim unuttum.:KK48:
Kuru meyvelerde çok yakışıyor.:super:

Bu sabah 64.2’yim arkadaşlar yani anlayacağın hedefi tutturmam mümkün değil morordek morordek cim :KK43: bu hafta gel gitlerle resmen sabit olacağım sanırım yarına...
Bende 80.1'im canım bu defa ekspres çok işe yaramadı. Sadece ilk gün 1.2 gitti oda zaten ödemdir.

Bugün dünden 100 gr fazla geldim canlarim
77.5 geldim dün 77.4 gelmiştim
100 gr artı sayılmaz karabibercim
ördekcim sanada kolay gelsin rast gelsin en kisa zamanda başarıyla bitir tezini inşallah.
Özlem senin bebe de seviyor he yulaf ezmeli sütlü karışım benimkilerde seviyor ortak olurlar bana.
Bu arada bende menü yazsam ördekcim sana ekstra iş mi olur. beni kovana kadar tependeyin ördekcim. onca işin arasında hakkını helal et. emeğin çok. ...:KK200:
Yok Sibelcim ekstra iş olmaz. Zaten her menüyü otomatik puanlıyor artık beynim :KK53:
İyi geceler ben de sizin takımıniza girmek istiyorum çok kilo faZlam var ve yarın diyete başlıyorum motivasyonumu yüksek tutmak için bir ekiple olmam gerektigini dusunuyorum ve grup kurallarinizi çok beğendim.
Hoşgeldin diyelim o zaman :)
Bize kendinden bahseder misin biraz? Kaç kilosun, nasıl kilo aldın, hedef kilon nedir?
Grup kurallarımızı okumuşsun, kurallar gereği kabul ettiğini de belirtmen gerek, onu da yazarsan süper olur.
Yavaş yavaş tanışırız böylelikle hem :)
Bu sabah 64.2’yim arkadaşlar yani anlayacağın hedefi tutturmam mümkün değil morordek morordek cim :KK43: bu hafta gel gitlerle resmen sabit olacağım sanırım yarına...
Esracım senin o hedef baya iddialıydı zaten :)
Belki birazcık da olsa eksi gelirsin

kolay gelsin canım sana hoşgeldin demedim bende hoş geldin aman kime tatil bilemiyorum .
Hoşbuldum. Tatilin bize olmadığı kesin. :olamaz:

İyi geceler ben de sizin takımıniza girmek istiyorum çok kilo faZlam var ve yarın diyete başlıyorum motivasyonumu yüksek tutmak için bir ekiple olmam gerektigini dusunuyorum ve grup kurallarinizi çok beğendim.
Hoşgeldinnnn.

Hoşgeldinn canim
Hoşbuldummm :KK25:

aynen canım kendi kendime oynuyorum iki gündür :)
9-8
ağır roman
kibariye kaynana kaynana
gayda roman havaları:KK70:
ama bugünden sonra eliptiğe dönerim kocam ve oğlum bugün dönüyorlar:)
Ben buradan yalnız kalan bu annenin kısa süreli mutluluktan kaynaklı çıldırma hallerinde olduğunu çıkarıyorum. Kocanla oğlun dönmeseler de birkaç güne geçerdi zaten, endişelenecek bir durum yok. :KK70::KK70::KK70:
Kız çok alemsin, roman havası he. Bende oynıcam, babaannnem en hakikisinden Romanyalı idi benim :KK70::KK70:

Hoşbuldum. Tatilin bize olmadığı kesin. :olamaz:

Hoşgeldinnnn.

Hoşbuldummm :KK25:

Ben buradan yalnız kalan bu annenin kısa süreli mutluluktan kaynaklı çıldırma hallerinde olduğunu çıkarıyorum. Kocanla oğlun dönmeseler de birkaç güne geçerdi zaten, endişelenecek bir durum yok. :KK70::KK70::KK70:
Kız çok alemsin, roman havası he. Bende oynıcam, babaannnem en hakikisinden Romanyalı idi benim :KK70::KK70:
ben roman değilim de gelibolu da okuyunca :D:D
valla doğru diyon :D

Hoşgeldin aramıza seni tanıyabilir miyiz biraz
dünki menüm

öğlen kahvaltı:
haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
domates
salatalık
hünnap
ceviz

toplam su 3 litre

Ya ben bu su alımının zamanlarına hiç dikkat edemiyorum :110:

Günaydın, tünaydın 5. Takımmmmmmm :KK200:
Ya Fensim valla çok merak ettim kilonu ya :bicak:

Hoşgeldin aramıza seni tanıyabilir miyiz biraz

Ya ben bu su alımının zamanlarına hiç dikkat edemiyorum :110:

Ya Fensim valla çok merak ettim kilonu ya :bicak:
yemekle beraber alınan sıvı midede besini çürütüp gaza ve hazımsızlığa sebep olarak bağırsak florasını katlediyor ve hasta olmamıza sebep oluyor bu sebeple bende yeni yeni uymaya çalışıyorum.

yemekle beraber alınan sıvı midede besini çürütüp gaza ve hazımsızlığa sebep olarak bağırsak florasını katlediyor ve hasta olmamıza sebep oluyor bu sebeple bende yeni yeni uymaya çalışıyorum.
Ya bu bağırsak florası da ne hassas bi şeymiş
Yemekle birlikte su da mı içmeyelim? Valla bazen kayışı koparasım geliyor :KK53:

Ya bu bağırsak florası da ne hassas bi şeymiş
Yemekle birlikte su da mı içmeyelim? Valla bazen kayışı koparasım geliyor :KK53:
özellikle yemekle beraber alınmaması gerekiyor biz Türkler için çok uygun değil malum sabah çay akşam gazlı içecek veyahut ayran alışkın olduğumuz sistem fakat mide hastalıklarının oranı çok yüksek dehşet verici bir oranda..hele ki kan grubunuz benimki gibi A ise yandınız.:KK53:

özellikle yemekle beraber alınmaması gerekiyor biz Türkler için çok uygun değil malum sabah çay akşam gazlı içecek veyahut ayran alışkın olduğumuz sistem fakat mide hastalıklarının oranı çok yüksek dehşet verici bir oranda..hele ki kan grubunuz benimki gibi A ise yandınız.:KK53:
Benim için imkansız bir şey diyebilirim. Hadi meşrubatı geçtim ama su içmeden yapamam herhalde. Yok onu yeme, onu onla yeme, şunu içme, vallahi isyeeeeaaann diyesim var :KK53:

Back
X