- Konu Sahibi Cherry Mom
- #293.701
Kilom 77.4 haftaya bu 77 lerden kurtulacagim inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok değil canim haftaya verirsin kolayliklaGünaydın Ballar
öncelikle izin öncesi kilom 73,5 ile izne ayrılmışım 74,1 ile dönüş yapıyorum özür dileyerek +600 gram ile.
bir hafta da aslına bakarsanız 1 kilomu güzelce verdim keske en azından 2 kilo vereydim de -500 geleydim neyse nasip kısmet.
morordek @fancynancy
Cikilatacanavari
dün ki menüm
sabah bir adet şekersiz türk kahvesi 1 adet soda 750 ml su bunu rutinleştirdim resmen
öğlen 12:30 salatalık domates zeytin peynir hünnap yumurta ceviz
ben ekmek tüketmiyorum dememe gerek yok sanırım..
akşam 18:30 : bir servis kaşığı erişte bolca salata 3 adet köfte
toplamda 2,5 litre su
spor:yapamadım eşim ve oğlum geldi bonusta kayınvalide ortalık her yerde bolca ev topladım daha da bugün de toplarım ortalıkta bir sürü ıvır zıvır var.
Hosgeldin yavruları sağlıkla büyütIyi aksamlar hanimlar ben geldimmmkimler var bakim eskilerden el kaldirsin
Yenilere kendimi tanitayim hemen 30 yasindayim 5 yasinda bir oglum ve henuz 2.ayina girmemis bir bebem vargecen sene bu takimla 15 kilo verip mezun olmustum..fakat gebelikten oturu tekrar eski kiloma geri dondum sizinle beraber tekrat kilo vermeye geldim kabul ederseniz..
He bu arada @hezeyan5381 arkadasim olur selam canimikimizde yeni dogum yaptik
![]()
süper bence senin kilonda biri için 700 grm Tebrikler
Olsun canım yavaş yavaş olsun geri gelmesin yeter ki :)Günaydınlar herkese ben kendi tartımda 104.600 çıktım herkese bol eksiler hedefim 75 biraz uzun surebilir belki ama vazgeçmek yok
Mükemmellsin violincimmm
Olsun parkcım haftaya gider o artılar da :)Günaydın Ballar
öncelikle izin öncesi kilom 73,5 ile izne ayrılmışım 74,1 ile dönüş yapıyorum özür dileyerek +600 gram ile.
bir hafta da aslına bakarsanız 1 kilomu güzelce verdim keske en azından 2 kilo vereydim de -500 geleydim neyse nasip kısmet
Tebrik ederim karabibercimEki Görüntüle 2186843
Kilom 77.4 haftaya bu 77 lerden kurtulacagim inşallah
Hoşgeldin aramıza ben kaptan yardımcısıyim bende çocuk yapacam diye kilo verme cabalarindayim boyun kaç merak ettim zaten benden başka da boy soran yok takıntılıyım galibaMerhabalar çok sevindim yorumlariniza 30 yaşındayım ogretmenim şu an doğum izni deyim bebeğim 2 buçuk aylık 2 yıllık evliyim uni den sonra 20 kilo aldım atanamayinca uzuntuden sonra verdim aldım verdim aldım düğün zamanı 75 kiloya inmiştir sonra Horman sorunları ndan aldım üzerine hamilelik tuz biber oldu şu anda 103.8 kiloyum bu sabah diyete başladım diyetisyen eşliğinde başka merak ettiğiniz bir şey var ki bu gunku menumu yazayim mi
Hoşgeldiniz ikiniz de sanki senin nickini anımsıyorum ama hiç tanışmadık sanırımIyi aksamlar hanimlar ben geldimmmkimler var bakim eskilerden el kaldirsin
Yenilere kendimi tanitayim hemen 30 yasindayim 5 yasinda bir oglum ve henuz 2.ayina girmemis bir bebem vargecen sene bu takimla 15 kilo verip mezun olmustum..fakat gebelikten oturu tekrar eski kiloma geri dondum sizinle beraber tekrat kilo vermeye geldim kabul ederseniz..
He bu arada @hezeyan5381 arkadasim olur selam canimikimizde yeni dogum yaptik
![]()
Çok erkencisiniz ya kıskanıyorumSabah kahvaltisi tartildiktann sonra diyet ekmegiyle tost,domates ve zeytin yedim
Ardindan yürüyüşe çıktım geldim
kız çiklat bende kilo verip doğurduydumHoşgeldin aramıza ben kaptan yardımcısıyim bende çocuk yapacam diye kilo verme cabalarindayim boyun kaç merak ettim zaten benden başka da boy soran yok takıntılıyım galiba
Hoşgeldiniz ikiniz de sanki senin nickini anımsıyorum ama hiç tanışmadık sanırım
Çok erkencisiniz ya kıskanıyorum![]()
Hamilelikte kaç kilo aldn çok korkuyorum yakız çiklat bende kilo verip doğurduydumbak yine hengameye giriyon bence doğur toptan zayıflatak seni
![]()
umarım fıstık ezmeni kendin yapıyorsundur dışarıda satılanların hepsi şekerli, şekersiz yazanlar bile şekerli kendin yapsan ki çok basit farkı görürsün..Dunku menum
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
3 siyah zeytin
Kk beyaz peynir
Aksam
1 kase yogurt
1 tabak taze fasulye
Arada
turk kahvesi
Su 2 lt
2 kupa kirazsapi aclik otu karisimi cay
Spor
30 dakika zumba
8 dakika cardio dans
Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
2 ince dilim salam
Kk peynir
3 zeytin
1 tatli kasifi fıstik ezmesi
Arada
Turk kahvesi
3 hurma
2 kuru kaysi
5 6 bade
Daha sonra
1 kucuk kase yogurt
Aksam malesef cok gec oldu dsarida islerimiz vardi bi turkh firsat olmadi cokda actim cokda yuruduk malesef saat 9 da aksam yemegimi yedim sabahi cok merk ediyorum sporumuda gunduz yaptim
5 kofte
4 parca soslu tavuk
1 sise zero
Su 2 lt
2 kupa kirazsapli aclik otlu cay
Spor
1 mill leslie
11 dakika zumba
8 dakika gobek icin egzersiz
4 dakika bacak egzersizi
morordek
hoşgeldinizMerhabalar çok sevindim yorumlariniza 30 yaşındayım ogretmenim şu an doğum izni deyim bebeğim 2 buçuk aylık 2 yıllık evliyim uni den sonra 20 kilo aldım atanamayinca uzuntuden sonra verdim aldım verdim aldım düğün zamanı 75 kiloya inmiştir sonra Horman sorunları ndan aldım üzerine hamilelik tuz biber oldu şu anda 103.8 kiloyum bu sabah diyete başladım diyetisyen eşliğinde başka merak ettiğiniz bir şey var ki bu gunku menumu yazayim mi
85 le kaldım 7,5 ay bir kilo almayıp 9,ay birden 100 lü rakamlara çıktım ilginç bir kilo alma süreciydi ama son ay annem geldi besiledi resmenHamilelikte kaç kilo aldn çok korkuyorum ya
süper bence senin kilonda biri için 700 grm Tebrikler
Tesekkur ederimOlsun canım yavaş yavaş olsun geri gelmesin yeter ki :)
Mükemmellsin violincimmm
Olsun parkcım haftaya gider o artılar da :)
Tebrik ederim karabibercim![]()
Ya benim korkum ne biliyor musun benim canım sürekli bir şey ister bunun ne olduğu önemli değil ama sürekli ister şimdi bu isteklere hayır diyebiliyorum hamile kaldığımda bunu yapabilecek miyim tek korkum bu85 le kaldım 7,5 ay bir kilo almayıp 9,ay birden 100 lü rakamlara çıktım ilginç bir kilo alma süreciydi ama son ay annem geldi besiledi resmen
bilemezsin bunun garantisi yok çok rahat durmadan aşererek geçen bir gebelik olabilirYa benim korkum ne biliyor musun benim canım sürekli bir şey ister bunun ne olduğu önemli değil ama sürekli ister şimdi bu isteklere hayır diyebiliyorum hamile kaldığımda bunu yapabilecek miyim tek korkum bu
benim ramazandan sonra sabah tuvalet olayı bitti bir de beni düşünGeçen Cuma 81.5 olan kilom bugün 80.5 !!!
Ama Pazartesiden düne kadar 80.1'dim.
Pazartesiden bugüne kadar az da olsa 80'nin altına inmem lazımdı ama olmadı..
Tam düzeldim derken 3 gündür yine kabızlık söz konusu kendi kendime nazar değdirdim sanki..![]()
Ya benim korkum ne biliyor musun benim canım sürekli bir şey ister bunun ne olduğu önemli değil ama sürekli ister şimdi bu isteklere hayır diyebiliyorum hamile kaldığımda bunu yapabilecek miyim tek korkum bu