Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen Cuma 81.5 olan kilom bugün 80.5 !!!
Ama Pazartesiden düne kadar 80.1'dim.
Pazartesiden bugüne kadar az da olsa 80'nin altına inmem lazımdı ama olmadı..:cry:
Tam düzeldim derken 3 gündür yine kabızlık söz konusu kendi kendime nazar değdirdim sanki..:işsiz:
Off ben de artık rahatım diyordum yine 2-3 güne çıktım söylememek gerekiyor soyleyince bozuluyor nazlı
bilemezsin bunun garantisi yok çok rahat durmadan aşererek geçen bir gebelik olabilir
çok rahat ama aşermediğin bir gebelik olabilir ki ben buyum canım bir şey istemedi
bulantılı kusmalı hiçbir şey yiyebilecek bir durumda da olunabilir

deli gibi tavuk seven biri gebelikte tavuktan tiksinebilir
ya da her şey kokabilir bu sebeple iştahın kapalı da olabilir..

yani , sen gebe kalmadan anlayamayız :KK66:
Allah im inşallah istahim kapanır amin

parkbyull parkbyull da demiş herkesin gebeliği çok farklı geçiyor, hatta ilk gebelik ile ikincisi bile çok farklı geçirenler var. 9 ay boyunca mide bulantısından yemek yiyemeyenler oldugu gibi neredeyse hiç bulantı geçirmeden atlatanlar da var. Mesela ben senin korktugun sekilde olanlardandım, canım sürekli bir şeyler yemek istiyordu. Ne yalan söyleyeyim, yedim de :KK70:
İnsan hayatta kaç kez hamile kalıyor ki o dönemde kafaya çok takmamak lazım. Öncesinde verebildigini ver, sonradan da emzirirken vermek bence çok mümkün. Vücut deli gibi kalori harcıyor cunku. Birazcık dikkat etsen verilebilir. Süt olsun diye hunharca tatlı hamurişi yemediğin sürece tabi :KK70:
Ya ordekim benim kalıp kilo almaya çok müsait ama vermeye gelince zorlaştırıyor işleri 30 kilo falan almak var işin ucunda Allah muhafaza :KK53:

Ya ordekim benim kalıp kilo almaya çok müsait ama vermeye gelince zorlaştırıyor işleri 30 kilo falan almak var işin ucunda Allah muhafaza :KK53:
Orası da öyle tabi herkesin bünyesi aynı değil ama ne bileyim ya bak istedin mi veriyorsun gayet de, bence yaparsın :KK73:

Iyi aksamlar hanimlar ben geldimmm:KK76: kimler var bakim eskilerden el kaldirsin :KK25:
Yenilere kendimi tanitayim hemen 30 yasindayim 5 yasinda bir oglum ve henuz 2.ayina girmemis bir bebem var :emir_bebek: gecen sene bu takimla 15 kilo verip mezun olmustum..fakat gebelikten oturu tekrar eski kiloma geri dondum sizinle beraber tekrat kilo vermeye geldim kabul ederseniz..:kahve:
He bu arada hezeyan5381 hezeyan5381 arkadasim olur selam canim:KK71: ikimizde yeni dogum yaptik :KK5:
Hosgeldin canimm rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin bebisini:KK36:
umarım fıstık ezmeni kendin yapıyorsundur dışarıda satılanların hepsi şekerli, şekersiz yazanlar bile şekerli kendin yapsan ki çok basit farkı görürsün..
boynu yerde kalasıca bağırsak florasının efendi gibi durmasını da istiyorsan kırmızı etle beyaz eti bir arada yeme ha tavuğum orjinal gdo suz hormonsuz kendi kırmızı etli geç pişen köy tavuğu diyorsan ki inanmam kar gibi beyazdır o zaman ye ama YEME:rolleyes:
malesef fisko birligin fistik ezmesi ama cookmkk gzellll nasil yemiyim :kızgın:
Hic evde yapmadim ugrasmiyorum nige ole seylerle sizler cok gzel seyler yapiosunuz bazen imreniyorum size ama malesef 2 cocukla heleki bitanesi canavar düz duvara tirmaniyo onunla spor yapabildigime bile sukrediyorum:KK48:
Malesef dun hem beyaz hem kirmizi et bir aradaydi disaridaydik oyuzden bu sekilde oldu:olamaz:

Gunaydin hanimlarrr:KK54:
Bgunku kilom malesef 67.8
Dun aksam gec yemeseydim belki daha az cikablirdim ama olmadi hedefimede ulasamadim artik haftaya sporada basladim bugun yapamasamda yarn kesn yapicam aynen devam:KK52:

Hanımlar sizden haftaya daha güzel sonuçlar bekliyorum.
Özellikle rint rint geçen hafta bayram sebebiyle artı gelmiştin, bu hafta da sabitsin yani aldıklarını bile verememişsin demek oluyor. Biliyorum şu anda hayatında değişen durumlar söz konusu ama listeye girmeyi çok istemiştin, artık daha iyi performans göstermelisin.

Off ben de artık rahatım diyordum yine 2-3 güne çıktım söylememek gerekiyor soyleyince bozuluyor nazlı

Allah im inşallah istahim kapanır amin
lan güzel dua et bulantıdan kusmadan kapanırsa görürüm ettiğin duayı:D
hayırlı rahat gebelik geçir inşaallah

Hosgeldin canimm rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin bebisini:KK36:
malesef fisko birligin fistik ezmesi ama cookmkk gzellll nasil yemiyim :kızgın:
Hic evde yapmadim ugrasmiyorum nige ole seylerle sizler cok gzel seyler yapiosunuz bazen imreniyorum size ama malesef 2 cocukla heleki bitanesi canavar düz duvara tirmaniyo onunla spor yapabildigime bile sukrediyorum:KK48:
Malesef dun hem beyaz hem kirmizi et bir aradaydi disaridaydik oyuzden bu sekilde oldu:olamaz:
fıstığı alıp hiçbir şey eklemeden robotta 10-15 dk çekmen sana tertemiz lezzetli mi lezzetli fıstık ezmesi olarak döner..düz duvara tırmanan sıpan bile anlamaz yaptığını:KK70:
benimki anlamıyor çaktırmadan yapıveriyom.
o fiskonunki de şekerli yani sen baya cıssss yiyon morordek morordek :KK70::KK70:ha fıstıklı baklava ha şekerli fıstık ezmesi :D

Hamilelikte kaç kilo aldn çok korkuyorum ya
Ben ilk doğumda 24 kilo almıştı çikilatam ikincide ilk doğumda aldıklarımı veremediğim için diyetisyen kontrolünde gebeliğe devam ettim 10 kilo aldım.
Çok korkutma kendini. Burda ölçülü yemeye alıştın hamilelikte de sağlıklı beslenmek şart zaten şekeri de yağı da karbonhidratı da ölçülü yemeli sin bebeğin için. Bi de her gün 1 saat yürüyüş olursa korkunç senaryoların hiçbiri yaşanmaz. Doğum yaptığında zaten kafadan 5-8 kilo arası anında düşüyorsun.

lan güzel dua et bulantıdan kusmadan kapanırsa görürüm ettiğin duayı:KK70:
hayırlı rahat gebelik geçir inşaallah
Amanın, lan'lı konusma biri ban yemis o yüzden, sen de güme gitme :KK53::KK53:
fıstığı alıp hiçbir şey eklemeden robotta 10-15 dk çekmen sana tertemiz lezzetli mi lezzetli fıstık ezmesi olarak döner..düz duvara tırmanan sıpan bile anlamaz yaptığını:KK70:
benimki anlamıyor çaktırmadan yapıveriyom.
o fiskonunki de şekerli yani sen baya cıssss yiyon morordek morordek :KK70::KK70:ha fıstıklı baklava ha şekerli fıstık ezmesi :KK70:
Enee ona göre değerlendireyim bundan sonra o zaman
Miktarı da önemli gerçi, sabah azıcık yediyse ona pek kızmıyorum
azaydidem azaydidem sonra neden kilo veremiyorum :sinirli::sinirli:

Ben ilk doğumda 24 kilo almıştı çikilatam ikincide ilk doğumda aldıklarımı veremediğim için diyetisyen kontrolünde gebeliğe devam ettim 10 kilo aldım.
Çok korkutma kendini. Burda ölçülü yemeye alıştın hamilelikte de sağlıklı beslenmek şart zaten şekeri de yağı da karbonhidratı da ölçülü yemeli sin bebeğin için. Bi de her gün 1 saat yürüyüş olursa korkunç senaryoların hiçbiri yaşanmaz. Doğum yaptığında zaten kafadan 5-8 kilo arası anında düşüyorsun.
Spora devam etmek istiyorum yapabildiğim ölçüde :bicak:

Back
X