Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hezeyan buğday cimi marmaleti :KK57: ilginç
ördekcim bende sabah başlıyorum güzel öğle idare akşamları sapitiyorum :KK61:
haftaya 61.7 diyim hedef yarın menü yazcam diye sartliyim yoksa yok diyet miyet başa sardım yine diyet modundayım diye hep yemek düşünüyorum geleli alışverişede gidemedim malum tatil dönüşü hastalıkları el ayak hastalığı ve galiba kızda idrar enfeksiyonu bugün bezi çıkardım akşam acıyor demeye başladı genelde kaçırdı bugün yikadim hep ama huysyzluk ediyor çok sıkıldım bu çiş olayı çok zorladı alışmaya meyilli ama psikolojim bozuldu artık alissin iyice kış olmadan.
Bı kaç gün önce Taraklı diye bir yer var Sakarya tarafında oraya gitmiştik oraya has bir marmelat uğut tatlısı da deniyor içinde hiç şeker yokmuş Çocuklarına da geçmiş olsun. Allah sabır versin tuvalet eğitimi zordur.

Hanımlar sizden haftaya daha güzel sonuçlar bekliyorum.
Özellikle rint rint geçen hafta bayram sebebiyle artı gelmiştin, bu hafta da sabitsin yani aldıklarını bile verememişsin demek oluyor. Biliyorum şu anda hayatında değişen durumlar söz konusu ama listeye girmeyi çok istemiştin, artık daha iyi performans göstermelisin.
Hedefe bu kadar yaklaşmışken artıya geçmek ve bunun ekibi etkilemesi elbette ki beni de üzüyor.
Geçen haftaya kadar fena değildim yine.
Tabii yavaş yavaş toparlıyorum ama önümüzdeki hafta da değişim olmazsa listeden çıkayım dışardan takılırım takıma zaearım olmasın.

Bı kaç gün önce Taraklı diye bir yer var Sakarya tarafında oraya gitmiştik oraya has bir marmelat uğut tatlısı da deniyor içinde hiç şeker yokmuş Çocuklarına da geçmiş olsun. Allah sabır versin tuvalet eğitimi zordur.
Saol canım evet bu sefer zor oldu allahtan büyük tuvalet sıkıntısı değil benimki çok şükür onda sıkıntı yok küçük bebeği olanlar buyuge ne kadar erken alistirirsaniz o kadar iyi .yapacagi zaman tuvalete vakit geçirtmek kolaylık sağlar. 18 ayliktan beri yapıyor. :nazar: ya ben bile bile hata ettim başlayıp bitirmeliydim 1 hafta 10 gün hiç soylemeyip karpuz sezonu falan açılınca pes ettim .

Evet ördekcim 3 4 kere girişimde bulundum beze döndüm onun sıkıntısı herhalde yoksa oğlum 26 aylık çözmüştük başladım bitirdimdi 2.de pek sabır gösteremedim bakalım nasıl olacak. sıkıldım valla birde hemen giydirtmiyor peşinde dil dokmekten dolanmaktan helak oluyorum.
Kolay gelsin Sibelcim
ibcg akademi diye bir online eğitim veren firmadan kişisel eğitim paketi aldım Şeymacım. İçeriğinde;
  • Beden Dili
  • Duygularınızı İfade Edin
  • İç Disiplin ve Oto Kontrol
  • Kök-Neden Analiziyle Sorunlarınızı Çözün
  • Öfke Yönetimi
  • Odaklanmak
  • Çatışma Yönetimi
  • Düşlerinizi Gerçeğe Dönüştürün
  • Stres Yönetimi
  • Zaman Yönetimi
  • Problem Çözme Teknikleri
varmış. Bunu başarıyla bitirebilirsem

N) KİŞİSEL SAĞLIK EĞİTİM PAKETİ

• Ekmek Tutkumuz
  • Genel Temizlik
  • Kanser ve Kanserle Mücadele
  • Kırışmadan Yaşlanın
  • Kişisel Hijyen
  • Ne Yiyoruz?
  • Nefes Teknikleri
  • Sağlıklı Hamilelik
  • Sağlıklı Zayıflayın
  • Sigarasız Yaşam
  • Vejetaryen Beslenme
  • Akıl Sağlığımızı Koruyalım
bunu da almayı planlıyorum. Burada nefes tekniği, zayıflama ve vejetaryen kısmı ilgimi çekti. bir de e-sertifika diye bir program var. Önce elimdekileri halledeyim sonra da ona bakacağım. Bir de yapabilirsemNişantaşı Üniversitesinde fizyoterapi okuyacağım 2 yıl. Ama tabi öncelikle oğluşun okula başlaması lazım, benim de okula gidebilmem için. Dur bakalım birşeyler var kafamda ama. Meditasyona gelince ilk etapta zihin boşaltma kısmıyla uğraşıyorum. Araştırma içindeyim. Baby steps :KK76: Bide NLP ile ingilizcemi geliştirmeyi deneyeceğim. Onunda paketini aldım :KK48::KK48:
Oh oh oh maşallah ne güzelmis yahu
Fizyoterapi okuma işi nereden çıktı peki sınava mı gireceksin tekrardan? :KK57: acikogretim gibi sınavsız okuma hakkı var mı yoksa?
Çocukları büyüttün tabi artık kendime vakit ayirayim diyorsun galiba :süslü:
Hedefe bu kadar yaklaşmışken artıya geçmek ve bunun ekibi etkilemesi elbette ki beni de üzüyor.
Geçen haftaya kadar fena değildim yine.
Tabii yavaş yavaş toparlıyorum ama önümüzdeki hafta da değişim olmazsa listeden çıkayım dışardan takılırım takıma zaearım olmasın.
Rintcim istersen yapabilirsin ben sana inanıyorum. Sadece birazcık daha motive olup toparlamaya ihtiyacın var. Menülerin düzensiz olduğunda sporu artır. Evde leslie falan yapamaz mısın örneğin? Dediğim gibi başarmak senin elinde, hadi gayret :)

Kolay gelsin Sibelcim

Fizyoterapi okuma işi nereden çıktı peki sınava mı gireceksin tekrardan? :KK57: acikogretim gibi sınavsız okuma hakkı var mı yoksa?

Rintcim istersen yapabilirsin ben sana inanıyorum. Sadece birazcık daha motive olup toparlamaya ihtiyacın var. Menülerin düzensiz olduğunda sporu artır. Evde leslie falan yapamaz mısın örneğin? Dediğim gibi başarmak senin elinde, hadi gayret :)
Evet sınava gireceğim ördekim ama üşenmezsem tabiii. :KK48::KK48: Bebelerden önce çalışıyor bir şekilde oyalanıyordum. Şimdi seneye mertte okula başlayınca kuş gibi kalacağım evde. Gerçekten çok sıkıldım, çalışmak birşeyler yapmak istiyorum. Düşünsene hamileliği kat, çocuk sahibi olmak için verdiğimiz çabaları kat, en az 7-8 yıldır çalışmıyorum. Eşime evden destek veriyordum işi için ama tatmin etmiyor tabi tahmin edeceğin gibi.
Elim kolum bağlanıyor çocuklarla, ne kitap açtırıyorlar ne defter. Smmm başlamıştım yine burnumdan geldi. Çalıştırmıyorlar anacım. Ya da ben beceremiyorum. Çocukları varken ağır ders çalışanları tebrik ediyorum valla.
Evden yapabileceğim birşeyler düşündüm ama ekip insanıyım ben, bireyselde tembelim işte. Birinin beni dürtmesi gerekiyor illa, yoksa yarın yaparım öbür gün yaparım diye diye sürünüyor yıllarca ve yapılacaklar listem uzayıp gidiyor. Ay ne çok yazdım. Çok dertliyim çoookkk :deli:

Kolay gelsin Sibelcim

Offf kaptanım öyle bir dönem oldu ki şu ara...
Bacağımdaki ağrı için doktora gittim bugün kalça kemiği eklemindeli yumuşak dokuda iltihaplanma ve kas kısalması dedi. Maalesef temposuz yürüyüş dışında spor yokmuş. Bugün biraz bunalım gibi oldu resmen. ama merak etme kaptanım cıssslara sürmedim elimi.

Yaaa o zaman seni bir dahakine ya mezun edeceğiz ya da hamilelik sebebiyle izne ayıracağız desene :anneadayı:
Gönlünce hayırlısı olsun ciklatim, şimdiden heyecanlandım niyeyse :rolleyes:

Baya doyurucu görünüyor kaptanicem
Sonuçlarını merak ediyorum
Valla ben de çok heyecanlıyım ordekim
Haftaya hedefim 74.8 ulaşırsam bki 24.9 falan olaçak yani normal sınırlara girmiş oluyorum akşam üstü spora gittim geldm 75.6 gördüm

Biraz daha beklim bakalim belki hava degisimindenmi aacaba diyorum şişkinliğim vardi gecti gitti bile 1 haftada geçti olmazsa hafta içi yaparim artik bir test canim
Hadi bakalım belki de bebis geliyor

Hoşgeldin tekrardan :)
Istersen bu sabah kendi tartınla tartılıp bildirimini yap ona göre ilerleyelim. Hedef kilonu da yazarsan onu da kaydedeyim. Menulerini de yazmaya başlamışsın zaten, süper :)
Ben takım kaptanıyım bu arada. 28 yaşındayım 16 aylık bir oglum var :)

Yaaa krakerim gelmiş hosgelmis :KK19:
Ikinci bebeğin de doğdu demek sağlıkla büyüsün kuzu :KK200: kız mı erkek mi?
Tabi ki aramızda her zaman yer var sana :KK200: hadi sen de bu sabah bildiriminle başla o zaman :)
Hosbuldumm canimm:KK200: ikincide erkek kerem bebek :emir_bebek: bu sabah 82.2 ciktim :bicak: 95le doguma girdim cok kilo aldim nede olsa veririm diye :kk77:

Hoşgeldin aramıza ben kaptan yardımcısıyim bende çocuk yapacam diye kilo verme cabalarindayim boyun kaç merak ettim zaten benden başka da boy soran yok takıntılıyım galiba

Hoşgeldiniz ikiniz de sanki senin nickini anımsıyorum ama hiç tanışmadık sanırım :ıslık:

Çok erkencisiniz ya kıskanıyorum :KK22:
Bende senin nickini hatrliyorum:kahve: ama nerden :deli:

Günaydın kızlar..:KK3:

:sampiyon: 5. Takım 586. Etap Menü-Spor ve Yüzde Birincisi :sampiyon:

:sampiyon: 5. Takım 586. Etap Liste Birincisi :sampiyon:

Eki Görüntüle 2187074

Bu haftanın menü spor ve yüzde birincisi 0zlem 0zlem :KK9:
Listedekileri motive etmek amacıyla artık listede olup en çok kilo vereni de yazacağım: @violin35 tebrik ederim canım o kilolarda olmana rağmen çok iyi vermişsin :KK9::nazar:

Hedef listesi de yukarıda. Tek bir Allah'ın kulu hedefini yakalamış o da @hedef38beden onu da çok çok tebrik ediyorum :KK9::KK9:

Haftaya için hedefleri alayım hanımlar
Sabit gelmek gibi bir hedef istemiyorum demiştim, bu haftaya için de geçerli. Biraz daha toparlanmamız lazım. Hala yeterince aktif değilsiniz, menüler yazılmıyor. Sonuç da gördüğünüz gibi. Biraz daha gayret, haydi bakalım :KK73:
Eline koluna emeğine sağlık canım..:KK19:

Dünkü Menum ;
Bisey yiyesim yoktu ondan sabah ve ö
09:00
1 t.kahvesi ve su

13:00
1 kupa süt ile nescafe
2 mürdüm eriği

17:00
Akşam
2 çöp-şiş kuşbaşı doğranmış tavuk
Salata
Ayran
1 parça lavaş

Ara:Minik bir parça haşlanmış tuzsuz mısır
Yarım çay bardağı limonata

3 L su
3 t.kahvesi

Spor ;
5000 adım yürüyüş

morordek morordek

Evet sınava gireceğim ördekim ama üşenmezsem tabiii. :KK48::KK48: Bebelerden önce çalışıyor bir şekilde oyalanıyordum. Şimdi seneye mertte okula başlayınca kuş gibi kalacağım evde. Gerçekten çok sıkıldım, çalışmak birşeyler yapmak istiyorum. Düşünsene hamileliği kat, çocuk sahibi olmak için verdiğimiz çabaları kat, en az 7-8 yıldır çalışmıyorum. Eşime evden destek veriyordum işi için ama tatmin etmiyor tabi tahmin edeceğin gibi.
Elim kolum bağlanıyor çocuklarla, ne kitap açtırıyorlar ne defter. Smmm başlamıştım yine burnumdan geldi. Çalıştırmıyorlar anacım. Ya da ben beceremiyorum. Çocukları varken ağır ders çalışanları tebrik ediyorum valla.
Evden yapabileceğim birşeyler düşündüm ama ekip insanıyım ben, bireyselde tembelim işte. Birinin beni dürtmesi gerekiyor illa, yoksa yarın yaparım öbür gün yaparım diye diye sürünüyor yıllarca ve yapılacaklar listem uzayıp gidiyor. Ay ne çok yazdım. Çok dertliyim çoookkk :deli:
Çok haklısın Ferahcım, seni çok iyi anlıyorum. Hele ki çocuklardan önce çalışan biriysen evde kalmak insana değişik geliyor, bir şeyler yapmak istiyorsun. Cok takdir ettim bu konuda seni. Umarım artık fırsat bulup kendin için de bir şeyler yapabilirsin :KK200:
Bacağımdaki ağrı için doktora gittim bugün kalça kemiği eklemindeli yumuşak dokuda iltihaplanma ve kas kısalması dedi. Maalesef temposuz yürüyüş dışında spor yokmuş. Bugün biraz bunalım gibi oldu resmen. ama merak etme kaptanım cıssslara sürmedim elimi.
Yaa ciddi misin geçmiş olsun
Spor da yapamaman tabi etkiler
O zaman lütfen lütfen kaçamak istemiyorum çünkü telafi edecek durumda değilsin. Ve cidden vermen gereken kilo da az olduğu için her yaptığın kaçamak seni artıya götürür, tolere etmen zor olur
Valla ben de çok heyecanlıyım ordekim
Haftaya hedefim 74.8 ulaşırsam bki 24.9 falan olaçak yani normal sınırlara girmiş oluyorum akşam üstü spora gittim geldm 75.6 gördüm
Ooo süpersin
Haftaya güzel bir bildirim geliyor o halde
Hadi bakalım belki de bebis geliyor
Ay ben yanlış bilmiyorsam @karabiber01 'in 3 çocuğu yok mu? 4. mü geliyor yoksa? :rolleyes:
Hosbuldumm canimm:KK200: ikincide erkek kerem bebek :emir_bebek: bu sabah 82.2 ciktim :bicak: 95le doguma girdim cok kilo aldim nede olsa veririm diye :kk77:
Oyy sağlıklı ömürleri olsun Kerem bebeğin :KK200:
O zaman kilonu 82.2 diye kaydediyorum. Amma cuma sabahları bildirim yapıyorduk unuttun mu:KK53:
Sen verirsin krakercim :)
9.takima ne oldu o_O morordek morordek bide ben listeye hemen giriyomuyum nasil olucak..bugun menu yazmiyim ben olmadi cunku yarin baslicam..aslinda emziriyorum diyetisyene gitmem lazm biran once..he bide son olarak profil isminizn altindaki simgeler nedir fareler falan :KK53:
9. takım kapandı krakerim bazı mevzuular olmuştu ocak/şubat aylarında.
Mezun üye olduğun için listeye yeni üye gibi giriş yapacaksın. 2 hafta deneme süren olacak
Listeye girdiğinde profildeki pisiciklerden senin de olacak :KK48:

Günaydınlar
Ayyyy sen daha tatlısınnnn :KK200::KK15:

ibcg akademi diye bir online eğitim veren firmadan kişisel eğitim paketi aldım Şeymacım. İçeriğinde;
  • Beden Dili
  • Duygularınızı İfade Edin
  • İç Disiplin ve Oto Kontrol
  • Kök-Neden Analiziyle Sorunlarınızı Çözün
  • Öfke Yönetimi
  • Odaklanmak
  • Çatışma Yönetimi
  • Düşlerinizi Gerçeğe Dönüştürün
  • Stres Yönetimi
  • Zaman Yönetimi
  • Problem Çözme Teknikleri
varmış. Bunu başarıyla bitirebilirsem

N) KİŞİSEL SAĞLIK EĞİTİM PAKETİ

• Ekmek Tutkumuz
  • Genel Temizlik
  • Kanser ve Kanserle Mücadele
  • Kırışmadan Yaşlanın
  • Kişisel Hijyen
  • Ne Yiyoruz?
  • Nefes Teknikleri
  • Sağlıklı Hamilelik
  • Sağlıklı Zayıflayın
  • Sigarasız Yaşam
  • Vejetaryen Beslenme
  • Akıl Sağlığımızı Koruyalım
bunu da almayı planlıyorum. Burada nefes tekniği, zayıflama ve vejetaryen kısmı ilgimi çekti. bir de e-sertifika diye bir program var. Önce elimdekileri halledeyim sonra da ona bakacağım. Bir de yapabilirsemNişantaşı Üniversitesinde fizyoterapi okuyacağım 2 yıl. Ama tabi öncelikle oğluşun okula başlaması lazım, benim de okula gidebilmem için. Dur bakalım birşeyler var kafamda ama. Meditasyona gelince ilk etapta zihin boşaltma kısmıyla uğraşıyorum. Araştırma içindeyim. Baby steps :KK76: Bide NLP ile ingilizcemi geliştirmeyi deneyeceğim. Onunda paketini aldım :KK48::KK48:

Aminnnn canım, çok teşekkür ediyorum. Ayyyhhh bana abla dediiiiiiiiiiiiiiii :confused::confused::confused: Ahahah evet biraz büyüğüm ama ruhum yaşlanmıyor bir türlü benim :KK15: :KK200::KK200:

Evet evet, ta kendisiydi. Çok gülmüştüm o dizide. Çok şapşikti çocuk :KK48:

Süpersin, süpersin, süpersiinnnn :nazar::nazar::nazar:
Fancy tatlım tebrikler ne güzel kendini geliştirmek
Geçmiş olsun canım

Çok haklısın Ferahcım, seni çok iyi anlıyorum. Hele ki çocuklardan önce çalışan biriysen evde kalmak insana değişik geliyor, bir şeyler yapmak istiyorsun. Cok takdir ettim bu konuda seni. Umarım artık fırsat bulup kendin için de bir şeyler yapabilirsin :KK200:

Yaa ciddi misin geçmiş olsun
Spor da yapamaman tabi etkiler
O zaman lütfen lütfen kaçamak istemiyorum çünkü telafi edecek durumda değilsin. Ve cidden vermen gereken kilo da az olduğu için her yaptığın kaçamak seni artıya götürür, tolere etmen zor olur

Ooo süpersin
Haftaya güzel bir bildirim geliyor o halde

Ay ben yanlış bilmiyorsam @karabiber01 'in 3 çocuğu yok mu? 4. mü geliyor yoksa? :rolleyes:

Oyy sağlıklı ömürleri olsun Kerem bebeğin :KK200:
O zaman kilonu 82.2 diye kaydediyorum. Amma cuma sabahları bildirim yapıyorduk unuttun mu:KK53:
Sen verirsin krakercim :)

9. takım kapandı krakerim bazı mevzuular olmuştu ocak/şubat aylarında.
Mezun üye olduğun için listeye yeni üye gibi giriş yapacaksın. 2 hafta deneme süren olacak
Listeye girdiğinde profildeki pisiciklerden senin de olacak :KK48:
İnşallah ördekim ben de güzel bildirimle gelmek istiyorum :KK76:
Oo 4 mü :KK53:

Geçmiş olsun canım

Back
X