Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy vallahi olurum bu gidişle. Yoğun stres altındayım, Cherry Mom Cherry Mom 'im de yok. Gelmezse üzüntüden kendimi artık çikolata köşelerinde mi yoksa börek diplerinde mi bulurum bilmiyorum... :kk77::KK76:
Ayrıca kaptanım lütfen, 150 değil o. 157,5 kilo olacağı .:rolleyes:
Ayyy gelemiyorummmmm yüzüm yok utanıyorum yüzleşmiyorum yiyorum yiyorumm offfff beni kurtarın nolur :oops:

Ben de tamamen düzenli yemeye baslicam şimdi 1 hafta denicem doymadigimda yine sağlıklı şeylerden yemeye devam edicem yorgunluktan salata felan yiyemedim ondan olabilir senin bebeğin ne kadarlik
Benim 6.5 aylik. Duzenli ve yeterli beslenmek sutu azaltmiyo. Emzirdigimiz icin kacamak yapmazsak daha kolay kilo veriyoruz zaten.

Kizlarcigim aslinda cok disiplinli bi hanimken torunuma baktigimdan mütevellit konsantre olamiyorum bana bi care bide evde bisiklet var spor aleti olarak ne zaman yapabilirim hic bilmiyorum
Maşallah torunun mu var? Kaç yaşında?
Baya genç yaşında anneanne/babaanne olmussun :)
Tüm gün mü bakıyorsun? Akşamları yapabilirsin sanki, genelde herkes bebeler uyuyunca spor yapıyor bizim takımda :)
K

Kosmakta sikinti yok patroncugum istahim cok kiza yedirirken herseyi yiyorum aniden
Her şeyi yeme :KK48:
Tabagına fazla koyma yemekleri, genelde tabagımızı bitirelim diye ugrasırız ya bilinç altımıza işlenmiş maalesef. O bile etkiler bence

selam kızlar ben geldim sonunda 2 gündür koşturmaca içindeyim ordan oraya
Oo kaptanim guzel yurumussun
saol kuzum ama bu öğleyin bebek bakmaya gittik yürüyemedim o_Oo_O
Bu gün arkadaşımın kardeşi geldi kendisi diyetisyen listeme baktı ve sana çok az vermiş dedi bunlarla doyman mümkün değil dedi ben de biraz porsiyonlarimi büyütmeyi dusunuyorum açlık hissettigim günlerde çünkü sütüm de azaldı
Aslında biraz arada kaldım ne yapacağımı bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz diyeti de bırakmak istemiyorum çünkü vücudum artık dayanmıyor bu kadar kiloya
canım ben ilk bebeğimde 4 aylıkken başlamıştım diyetisyene benim kilo vermemle bebeğin kg almasını beraber takip ediyoprdu eğer bebeğin kg alımı düşük olursa benim menüyü artırıyordu haftalık olarak

Maşallah torunun mu var? Kaç yaşında?
Baya genç yaşında anneanne/babaanne olmussun :)
Tüm gün mü bakıyorsun? Akşamları yapabilirsin sanki, genelde herkes bebeler uyuyunca spor yapıyor bizim takımda :)

Her şeyi yeme :KK48:
Tabagına fazla koyma yemekleri, genelde tabagımızı bitirelim diye ugrasırız ya bilinç altımıza işlenmiş maalesef. O bile etkiler bence
20 aylik ördekcigim muz istedi demin verdim soydu güzelce ve bana yedirdi yok saat dört bes gibi gelip aliyo annesi

20 aylik ördekcigim muz istedi demin verdim soydu güzelce ve bana yedirdi yok saat dört bes gibi gelip aliyo annesi
Merhaba canım hoşgeldin.. Allah bağışlasın bebisi.:KK36: Oyun haline getirmiştir sana yedirme işini.:KK48:

Back
X