- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #294.661
Hedefim katılmak isteyenler konusuna ekledim takımımızı, hatta çok oldu. Üye alımı eskiden olduğu gibi değil. Eskiden katılmak isteyenler oraya yazarlardı, ilk gören kaptan hemen takımına çağırırdı. Simdi üye ihtiyacı olan takımların listesi ekleniyor, yeni gelen üyeler o takımların içinden gitmek istedikleri takimi kendileri seçiyor. Yazanlardan bize gelen olmadı.Ördeğim yeni üye alımı yapsak can gelir mi ki?

Onun etkisi olabilirÇok uykusuzum çoook
Ama bugün regl oldum. Benim düzensiz. Bana da sürpriz oldu .
Lütfen cumaya kadar çok dikkat et rint
Durumları biliyorsun. Şu anda listede 1 kişinin bile artı gelmesi 0.3'un altında kalmamıza sebep olabilir
Hafta sonu girememeyi bi nebze anlayabiliyorum karabibercim ama hafta içi de maalesef çok az yazan olduğu oluyor. Bu duruma bir dur dememiz lazım. Günlük mesaj sayılarını saysam, eksik kalana ne yapacağız? Öneriniz var mı? Cezalar bile yapılmıyor ki...Kaptanim çok haklisinn ne desen doğru bu işi yapmakta kolay değil sen işinin gücünün arasinda bizle ilgileniyorsun ben hafta sonuda yanliz birakmadim menumu geldim paylasrim muhabbet donse katılacağım ama hafta sonu dahada sessizlesiyor