- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #294.681
Aynen ya ben bu ara sadece yürüyüş yapıyorum ama onu da spordan saymıyorum aslında ama yapicak bisey yok hiç olmamasından iyidir..Bana spor yapan yok gibi geliyor :))) Var mı ki ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya ben bu ara sadece yürüyüş yapıyorum ama onu da spordan saymıyorum aslında ama yapicak bisey yok hiç olmamasından iyidir..Bana spor yapan yok gibi geliyor :))) Var mı ki ?![]()
Aynen ya ben bu ara sadece yürüyüş yapıyorum ama onu da spordan saymıyorum aslında ama yapicak bisey yok hiç olmamasından iyidir..![]()
Evet bu genelde diğer takımlarda böyle dönüyor muhabbet mantıklı...Mesaj sayılarını artırmak için bir önerim herkes yazılan menülere yorum yapsın. Genelde begenilip geçiyor. Kaçamak varsa herkes kızmalı. Gördüğünüz gibi bu bir takım işi. Bir kişinin kaçamak yapıp artı gelmesi, kilo verenlerin ortalamasını silip süpürüyor. Emekler boşa gitmiş gibi oluyor.
Böylelikle belki biraz daha canlanır takım. Ne dersiniz?
Sizin önerilerinize de açığım tabi ki
ayarlar saat ayarlarından ülke artı 3 seçmeli diye biliyorum benim kızda eline alınca değiştiriyor yapmadım kurcalayarak buldum çok gıcık bir durum...Tamam canimm bende bulamadim nerden yapıldığını
özlem sen çok az yiyorsun aç degilmisin uyuyabilcek misin. benim hortum fena açıldı doymuyorumda .. imrendim..Merhaba kızlar sabah yazdım gelemedim tekrar.. Misafir geldi sonra okulda toplantı vardı gec bitti. Birinde bit varmis ben de korktum kızımın saçlarına bit şampuanı sürdüm 1 saat beklettim tek tek taradım.Az önce banyoda da tek tek taradim.Cok şükür bisey çıkmadı. Bide bonus kafayiz zor olur.
Neyse bir yandan ödevler derken şimdi oturdum.
Menüm;
07:30
1 bardak sut+ 1yk buğday ruseymi
1 h.yumurta
Salatalık,domates
12:00
2 yk menemen
1 parça peynir
300 ml ayran
18:00
Bir kac tane fırında pişmiş sigara böreği
500ml ayran
Aksam üzeri kızım acıkır diye evde hazırlayıp yanıma almıştım.Hazır yemek istemedim. Sahilde oturup yedik..
2 L su
3 t.kahvesi
Spor;
40 dk tempolu yürüyüş
protein günü olmuş canım . ben utanıyorum menü yazmayaBugün sabah coxuklari okula yolladiktan sonra hemen yürüyüşe çıktım saat 7de
Sabah
1 Türk kahvesi
Öğlen
2 yumurta tavada
1 domates
Salata ekmeksiz bunlari yedim
Ara
1 Türk kahvesi
Aksam
3 tavuk koftesi
Ve domates salatasi ekmeksiz yedim
öyle deme herkes bol bol yuzduBana spor yapan yok gibi geliyor :))) Var mı ki ?![]()
mersi canım.Kolay gelsin şekerim.
tamam hacıgenel itibari ile şekersizim hacım seninleyim![]()
Aynen ben de eskisi gibi pek yapamiyorum. Olursa arada yuruyus vs.Bana spor yapan yok gibi geliyor :))) Var mı ki ?![]()
Mesaj sayılarını artırmak için bir önerim herkes yazılan menülere yorum yapsın. Genelde begenilip geçiyor. Kaçamak varsa herkes kızmalı. Gördüğünüz gibi bu bir takım işi. Bir kişinin kaçamak yapıp artı gelmesi, kilo verenlerin ortalamasını silip süpürüyor. Emekler boşa gitmiş gibi oluyor.
Böylelikle belki biraz daha canlanır takım. Ne dersiniz?
Sizin önerilerinize de açığım tabi ki
Haklısın Şeyma’cım. Ben ilk geldiğim zamanlar “ay kilo veremiyorum” diye yakınıyordum o zaman @lydznp vardı bir azarlamıştı beni. “Daha ne yaptın da kilo vereceksin!” diye :)))) resmen silkelenip kendime gelmiştim. Biz fazla nazik davranıyoruz bence birbirimize :))))))
Protein gunu gibi olmus canim. Ne guzel. Ben de carsamba persembe yapicam saf protein. Yapmayi dusunen varsa birlikte yapabiliriz.Bugün sabah coxuklari okula yolladiktan sonra hemen yürüyüşe çıktım saat 7de
Sabah
1 Türk kahvesi
Öğlen
2 yumurta tavada
1 domates
Salata ekmeksiz bunlari yedim
Ara
1 Türk kahvesi
Aksam
3 tavuk koftesi
Ve domates salatasi ekmeksiz yedim
protein günü olmuş canım . ben utanıyorum menü yazmaya![]()
Ne derseniz ben uyarim canim kurulsun çok guzel olurrYine iki gruba bölünüp spor yarışması da yapabiliriz kızlar, bu ara spor da azaldı sanki
Çocuklar arkasinda kosturmak işe yariyorbünye olarak sansliyim aslında o kadar yemeye bencede az belki bebeler sayesinde...
Günlük yürüyüşe çıkıyorum tempolu benBana spor yapan yok gibi geliyor :))) Var mı ki ?![]()
İkinize de çok çok katılıyorummm
Acımak yok artık. Kendimde dahil olmak üzere kimse alınıp gücenmesin kimseye bence bugünden itibaren.