Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen ya ben bu ara sadece yürüyüş yapıyorum ama onu da spordan saymıyorum aslında ama yapicak bisey yok hiç olmamasından iyidir..:KK23:

Ben yürüyüş bile yapmıyorum ama en kısa zamanda ona da başlayacağım. Kızım okula başlamadı daha...Muhtemelen 1 Ekim’de başlayacak. Benim de yürüyüşler başlayacak...

Mesaj sayılarını artırmak için bir önerim herkes yazılan menülere yorum yapsın. Genelde begenilip geçiyor. Kaçamak varsa herkes kızmalı. Gördüğünüz gibi bu bir takım işi. Bir kişinin kaçamak yapıp artı gelmesi, kilo verenlerin ortalamasını silip süpürüyor. Emekler boşa gitmiş gibi oluyor.
Böylelikle belki biraz daha canlanır takım. Ne dersiniz?
Sizin önerilerinize de açığım tabi ki
Evet bu genelde diğer takımlarda böyle dönüyor muhabbet mantıklı...

Merhaba kızlar sabah yazdım gelemedim tekrar.. Misafir geldi sonra okulda toplantı vardı gec bitti. Birinde bit varmis ben de korktum kızımın saçlarına bit şampuanı sürdüm 1 saat beklettim tek tek taradım.Az önce banyoda da tek tek taradim.Cok şükür bisey çıkmadı. Bide bonus kafayiz zor olur.
Neyse bir yandan ödevler derken şimdi oturdum.

Menüm;
07:30
1 bardak sut+ 1yk buğday ruseymi
1 h.yumurta
Salatalık,domates

12:00
2 yk menemen
1 parça peynir
300 ml ayran

18:00
Bir kac tane fırında pişmiş sigara böreği
500ml ayran

Aksam üzeri kızım acıkır diye evde hazırlayıp yanıma almıştım.Hazır yemek istemedim. Sahilde oturup yedik..

2 L su
3 t.kahvesi

Spor;
40 dk tempolu yürüyüş
özlem sen çok az yiyorsun aç degilmisin uyuyabilcek misin. benim hortum fena açıldı doymuyorumda .. imrendim..

Bugün sabah coxuklari okula yolladiktan sonra hemen yürüyüşe çıktım saat 7de

Sabah
1 Türk kahvesi

Öğlen
2 yumurta tavada
1 domates
Salata ekmeksiz bunlari yedim

Ara
1 Türk kahvesi

Aksam
3 tavuk koftesi
Ve domates salatasi ekmeksiz yedim
protein günü olmuş canım . ben utanıyorum menü yazmaya :işsiz::olamaz:

Mesaj sayılarını artırmak için bir önerim herkes yazılan menülere yorum yapsın. Genelde begenilip geçiyor. Kaçamak varsa herkes kızmalı. Gördüğünüz gibi bu bir takım işi. Bir kişinin kaçamak yapıp artı gelmesi, kilo verenlerin ortalamasını silip süpürüyor. Emekler boşa gitmiş gibi oluyor.
Böylelikle belki biraz daha canlanır takım. Ne dersiniz?
Sizin önerilerinize de açığım tabi ki

Haklısın Şeyma’cım. Ben ilk geldiğim zamanlar “ay kilo veremiyorum” diye yakınıyordum o zaman @lydznp vardı bir azarlamıştı beni. “Daha ne yaptın da kilo vereceksin!” diye :)))) resmen silkelenip kendime gelmiştim. Biz fazla nazik davranıyoruz bence birbirimize :))))))

İkinize de çok çok katılıyorummm :super::super::super:
Acımak yok artık. Kendimde dahil olmak üzere kimse alınıp gücenmesin kimseye bence bugünden itibaren.

Bugün sabah coxuklari okula yolladiktan sonra hemen yürüyüşe çıktım saat 7de

Sabah
1 Türk kahvesi

Öğlen
2 yumurta tavada
1 domates
Salata ekmeksiz bunlari yedim

Ara
1 Türk kahvesi

Aksam
3 tavuk koftesi
Ve domates salatasi ekmeksiz yedim
Protein gunu gibi olmus canim. Ne guzel. Ben de carsamba persembe yapicam saf protein. Yapmayi dusunen varsa birlikte yapabiliriz.

protein günü olmuş canım . ben utanıyorum menü yazmaya :işsiz::olamaz:

Bence kötü bile olsa yazalım bundan sonra. Hepimiz azar yemeyi göze alalım çünkü kaçamakları yapıp saklayınca daha da olumsuz psikolojiye giriyor insan. Olan oldu deyip daha da çok abartıyoruz. Sen şimdi yediklerini yazsan biz sana bir düzenleme yaparız. Hemen şunu kesiyorsun bunu yemiyorsun veya yarın şöyle beslenip hemen toparlıyorsun diyebilmeliyiz birbirimize. Olumsuz da olsa, kaçamakta yapsak yazalım mutlaka...zaten öyle olduğunda dahi yazmazsak anlamı kalmıyor buranın...

Madem kaptan yardımcısıyım, orada öylesine ismim yazmasın bir işe yarayayım artık. morordek morordek Şeymacım seni şu sıralar çok yalnız bıraktığımın farkındayım ama kız okula başlayınca rahatlarım diyordum ama tersi oldu sanki. :olamaz::olamaz: Ödev yapıyoruz 1 saat, defter kitap kaplıyoruz, sürekli birşeyler peşinde koşuyoruz vallahi bende anlamadım. Kayıt için gittiğimizde müdürün şekerliğini kırdı benim küçük canavar, ancak bugün gidip yeni şekerlik alabildim adama düşün yani. Okula gidip verdim o da çıktı aradan neyse ki. Daha yapamadığım o kadar çok şey var ki deli olacağım valla.
Adam akıllı bir şekilde yarın başlıyorum. Bugün çorba oldu çünkü, akşam ki menümde iyi değildi, telafisi oalrak yarın bolca spor yapıp yazacağım. :KK200:

İkinize de çok çok katılıyorummm :super::super::super:
Acımak yok artık. Kendimde dahil olmak üzere kimse alınıp gücenmesin kimseye bence bugünden itibaren.

Bence de acımasız olmanın zamanı geldi fancycim yoksa acınacak hale düşeceğiz. “No pain, no gain!”:cool:

Back
X