Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

normal dalağın şişiyor koşan herkes yaşıyor bunu kocan gaz veriyormuş işte çalış:KK70:

Onunki hiç şişmiyor ama o_O
Dilim yarım metre dışarıda, harikasın diyor ama yemiyorum.:KK53:

Amma güldüm ya bu menüleri fotolu paylasmak tamamen bitirir seni :KK70:

Aksam bende de pirasa var çok mutluyum kış sebzelerini çok seviyorum

İnşallah hedefcim bugün baya adım attım da çok tatlı yedim ya şu hafta birden şekersiz yapamıyorum :KK22:

Bazen sağlıklı tabaklar iyiye yönlendiriyor ama genelde off modundayım.

Aynen, birden mod değiştirmek zor oluyor.

Herkese selam.. .
Bugün harikasınız kızlar. Beni de gaza getirdiniz 45 dk leslie yaptım, şimdi keyifle suyumu içiyorum. Özlemişim spor yapmayı. Ayrıldığımdan beri hiç yapmadım. Tartılmıyorum da. Biraz tartı stresi yaşamadan devam etmek istedim. Kaçamaklarım demiyeyim de pek yediklerime dikkat edemedim diyeyim. En az 3 kilo almışımdır.
Sizleri de özledim çook. En Kısa zamanda bu artıları üzerimden atıp aranıza dönmek istiyorum. Anladım ki ara vermeye gelmiyo. İpin den boşanmış boğaya döndüm ayrıldığımdan bu yana. Tatlı zaafıma yenik düştüm. :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:[/QUOTEmoduna
Sen de ne güzel spora başlamışsın ama kilo alma, üzülürsün sonra şekerim.

fazla yapma ama hedef cim bak benimki bitti bile
yazık oğlum anne aşure sadece aşure ayında mı yapılıyor diye soruyor:KK53:

Ben de oğlunla aynı fikirdeyim, her ay bir komşu yapıp getirmeli kaptanım :KK37:

Merhaba kızlar geç olduğu için benim çarşıya çıkma ve yürüyüş işi hayal oldu.Aslinda üşendim bugün herşeyi uyuşuk uyuşuk yaptım sonra kızımın geliş saati yaklaştı.:olamaz: Benim eski enerjime dönüp spora başlamam lazım..:KK37:

Bence de özlemcim, göster enerjini

Hahahah Ferah hadi o işe de bi el atıver valla yapsan yapsan sen yaparsın. Ölçülerimizi bi alıver de görelim boyumuzun ölçüsünü şöööylee... :))) Az rezil olalım da aklımız başımıza gelsin. :)))) Hadi bakalım herkes ölçülerini yazaın. Ama Ferah’cım sen başlık versen iyi olur. Geçen sefer nasıl yapmıştık malum balık hafızalıyım:KK42: sani iç bacak, alt bacak falan da yazmıştık...sırayla başlık versen çok iyi olur. Hepimiz düzenli şekilde yazalım ve takip edelim.
Tamam canim bu hafta olcelim
hasret bitti, başlıyoruz karabiberim :KK50:

yessssss. ben ölçleri tutuyordum ya yalan oldu gerçi ama olsun. herkes cumaya kadar ölçüp orasını burasını beni etiketleyip atıversin bakem :süslü:
Sen yeterki iste canim

Menüm;
07:30
1 kaşarlı yumurta
Salatalık,domates
1 dilim tb.ekmegi

12:00
1 kase yulaflı yoğurt

17:30
6 yk lübye
6 yk bulgur pilavı
Ayran

Aralarda birer meyve yedim.

2 L şu
2 t.kahvesi
400ml karişik bitki cayi
Aksam 6yk bulgur pilavı çok değil mi hem de spor yokken :KK11:

Amin diyeyim. Valla takım düşerse bende düşüyorum. Ne olur düşmeyin ne oluuurrr.... Herkes tutaun bir ucundan da şu grubu ayağa kaldıralım. Ben sizi motive ediyorum ki siz de beni motive edin :))))) yoksa halimiz harap... :KK66:
İşe yaradi grup canlandi pes etmek yok

günaydınlar canlar :KK66::hasta::hasta::hasta::hasta: hastayım yazmayacam..

morordek morordek @fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

dünki menü:

sabah:sade türk kahvesi,bir elma
öğlen:yoğurt muz ceviz
akşam:mantar kavurma
su:3 litre
spor : yok

öksürük te başladı hayırlısı :hasta: mekik yerine geçer mi kaptanım karın kaslarım ağrıdı:rapci:
Çok geçmiş olsun
Tabiki geçer yeterki hareket etsin kaslarimiz Saka bir yanada güldürdün beni

Ayy oku oku bitmedi ne kadar mutlu oldum :KK200:

Ne zamandir bu kadar geçmiş okumamıştım bu takımda supersiniz hepiniz :halay:

Ben menüleri incelerken karnım acıkıyor diye biraz yüzeysel bakıp geçiyordum ama artık okuyabilirim, tabi yorum da yaparım.
Yaaa çok tatlısın hedefcim :KK48::KK200:
Hindistan cevizi yağli sütlü sade türk kahvesi yaptım kuruyemişle yiyorum kızlar hep mucize bekleyen bir yapım var galiba gojiberyden kinoaya maş fasulye yulaf kepegi çörekotu herseyi deniyor ama istikrarsizim normalde Türk kahvesi Nescafe hiç aradığım şeyler değildir.
Hindistan cevizi yağını yiyecek şeylerde kullanamıyorum. Neden dersen hamilelikte gobegime sürdüm çatlaklar için. Nasıl eslestiyse beynimde, krem yiyormusum gibi geliyor :KK53:
:KK53::KK53: Rüya gördüm ben olmuyor mu?
:KK53::KK53:
Rüyada spor yaptığını gördüysen hadi 5'te 1'ini vereyim puanların :KK53::KK53:
Ben bugün güne 64.8’le başlmıştım yazmayı unutmuşum. Bu arada yemek foroğrafımı bir türlü paylaşamıyorum. Ekran görüntüsü de aldım ancak bir türlü küçülmedi yaaa....
Ne kadar çözünürlüğü yüksek telefonun varsa artık Esracım ekran görüntüsü almak bile kar etmemiş :KK53::KK53:
Herkese selam.. .
Bugün harikasınız kızlar. Beni de gaza getirdiniz 45 dk leslie yaptım, şimdi keyifle suyumu içiyorum. Özlemişim spor yapmayı. Ayrıldığımdan beri hiç yapmadım. Tartılmıyorum da. Biraz tartı stresi yaşamadan devam etmek istedim. Kaçamaklarım demiyeyim de pek yediklerime dikkat edemedim diyeyim. En az 3 kilo almışımdır.
Sizleri de özledim çook. En Kısa zamanda bu artıları üzerimden atıp aranıza dönmek istiyorum. Anladım ki ara vermeye gelmiyo. İpin den boşanmış boğaya döndüm ayrıldığımdan bu yana. Tatlı zaafıma yenik düştüm. :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Ah yapma kuzum uzaklaşma burdan
Bak takım da canlandı seni motive etmiş ne güzel
Başa dönmeyelim :KK15:

Ayy oku oku bitmedi ne kadar mutlu oldum :KK200:

Ne zamandir bu kadar geçmiş okumamıştım bu takımda supersiniz hepiniz :halay:

Yaaa çok tatlısın hedefcim :KK48::KK200:

Hindistan cevizi yağını yiyecek şeylerde kullanamıyorum. Neden dersen hamilelikte gobegime sürdüm çatlaklar için. Nasıl eslestiyse beynimde, krem yiyormusum gibi geliyor :KK53:

:KK53::KK53:
Rüyada spor yaptığını gördüysen hadi 5'te 1'ini vereyim puanların :KK53::KK53:

Ne kadar çözünürlüğü yüksek telefonun varsa artık Esracım ekran görüntüsü almak bile kar etmemiş :KK53::KK53:

Ah yapma kuzum uzaklaşma burdan
Bak takım da canlandı seni motive etmiş ne güzel
Başa dönmeyelim :KK15:
Yavaş yavaş motivasyon kazanmaya başladım canım benim. Artık kopmak yok. Ben de burdayım artık

Back
X