Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Salı menü@morordek
sabah kalkınca cevizli su çörekotu ogutulmus
1 ceri domates salatalik
patates salatası üzerine yulafezmeli chiali yumurta biberiyeliyeşilcay
öğle 1 kupa sütlü kahve hindistancevizyağılı kuruyemiş küçük 1 kase dolusu
2mandalina üzüm
akşam 6 da taze bezelye kabuklu
tavuk sote 1 kase cacık
şuan kuruyemiş çay atıştırmayı düşünmemek için 1 hurma 1 ceviz
şu 2 lt geçmiştir.
Spor 200 ip 50 ip arası bacak karna Leslieden bir hareket ip aralarına 10 tane 20 tane yapıyorum göbüşe iyi geliyor.
bebeler uyuyunca karın hareketlerimi yapasim var bu ara kız çok yoruyor ev işleri bitmiyor oynayalım oyuncak konusturalım diye peşimde hiç kendi oynamıyor çok dertliyim çok ....

Salı menü@morordek
sabah kalkınca cevizli su çörekotu ogutulmus
1 ceri domates salatalik
patates salatası üzerine yulafezmeli chiali yumurta biberiyeliyeşilcay
öğle 1 kupa sütlü kahve hindistancevizyağılı kuruyemiş küçük 1 kase dolusu
2mandalina üzüm
akşam 6 da taze bezelye kabuklu
tavuk sote 1 kase cacık
şuan kuruyemiş çay atıştırmayı düşünmemek için 1 hurma 1 ceviz
şu 2 lt geçmiştir.
Spor 200 ip 50 ip arası bacak karna Leslieden bir hareket ip aralarına 10 tane 20 tane yapıyorum göbüşe iyi geliyor.
bebeler uyuyunca karın hareketlerimi yapasim var bu ara kız çok yoruyor ev işleri bitmiyor oynayalım oyuncak konusturalım diye peşimde hiç kendi oynamıyor çok dertliyim çok ....

:nazar::nazar:

Kızlar şöyle birşey aldım. Hem günlük menülerimi hem o günkü kilomu ve aktivitelerimi not edeceğim bir defter. Bundan sonra düzenli defter tutuyorum.

Eklentiler

• CFE9F123-5AE0-4AFB-AB60-09AF23FD1E13.webp
    CFE9F123-5AE0-4AFB-AB60-09AF23FD1E13.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 30
Menüm;
07:30
1 kaşarlı yumurta
Salatalık,domates
1 dilim tb.ekmegi

12:00
1 kase yulaflı yoğurt

17:30
6 yk lübye
6 yk bulgur pilavı
Ayran

Aralarda birer meyve yedim.

2 L şu
2 t.kahvesi
400ml karişik bitki cayi

Menün bence çok iyi gitmiş de lübye nedir onu bilmiyorum yorum yapamadım.:işsiz:

zaten onun için diyorum ya yok yok bende mucize peşindeyim ama öyle bir dünya da yok biliyorum
Hepimiz aynıyız :KK48:

Birazdan koşmaya çıkacağız. Çok pis korkuyorum. Koşarken çok zorlanıyorum. Eşim gaza getiriyor, bitmeden bırakmıyorum ama bitiş noktasında resmen nefes alamıyorum.
Ohhh ne güzel valla. Koşun kuzum koşun. Seneye de sahiller beni bekler. Kilo vermek için değil form tutmak için :KK39:

o soda da nitrit ve florur var :KK53:git beypazarı al ,diyene bak evde özkaymak varo_O
Yaw bırak gelsin ne varsa; nitrit gelsin, gıda florur gitsin. Koruyucu madde gelsin boyar madde gitsin. Bunları düşünmek daha yorucu. Bilmeden neler yediriyorlar da bize dünyadan haberimiz yok be kuzum. Bırak evrim icabına bakar hepsinin. :KK59:

Herkese selam.. .
Bugün harikasınız kızlar. Beni de gaza getirdiniz 45 dk leslie yaptım, şimdi keyifle suyumu içiyorum. Özlemişim spor yapmayı. Ayrıldığımdan beri hiç yapmadım. Tartılmıyorum da. Biraz tartı stresi yaşamadan devam etmek istedim. Kaçamaklarım demiyeyim de pek yediklerime dikkat edemedim diyeyim. En az 3 kilo almışımdır.
Sizleri de özledim çook. En Kısa zamanda bu artıları üzerimden atıp aranıza dönmek istiyorum. Anladım ki ara vermeye gelmiyo. İpin den boşanmış boğaya döndüm ayrıldığımdan bu yana. Tatlı zaafıma yenik düştüm. :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Hangimizzzz düşmedikkkk tatlııııı sevdasınaaaaa hangimiz yemedik çılgınlar gibi.
Benimde senden farkım yoktu canımcım.

afiyet olsun kuzum
Mersiiiii

Menüm;
07:30
1 kaşarlı yumurta
Salatalık,domates
1 dilim tb.ekmegi

12:00
1 kase yulaflı yoğurt

17:30
6 yk lübye
6 yk bulgur pilavı
Ayran

Aralarda birer meyve yedim.

2 L şu
2 t.kahvesi
400ml karişik bitki cayi
Lübye ne özlemcim.

ördekcim tadı güzel özellikle muz la iyi oluyor bebelere yediriyorum ceviz bal ilavesiyke tatlı gibj çok faydaliymis ben yatarken yüzede sürüyorum aydınlandı sanki çatlaklarda etkili olabilir cilt dostuymus.

Nedir bu cilt dostu olan? Okurken kaçırdım mı acaba? Cilt dostu olan herşeyi benimle de paylaşın lütfen.... :KK42:

Hepimiz aynıyız :KK48:

Ohhh ne güzel valla. Koşun kuzum koşun. Seneye de sahiller beni bekler. Kilo vermek için değil form tutmak için :KK39:

Yaw bırak gelsin ne varsa; nitrit gelsin, gıda florur gitsin. Koruyucu madde gelsin boyar madde gitsin. Bunları düşünmek daha yorucu. Bilmeden neler yediriyorlar da bize dünyadan haberimiz yok be kuzum. Bırak evrim icabına bakar hepsinin. :KK59:

Hangimizzzz düşmedikkkk tatlııııı sevdasınaaaaa hangimiz yemedik çılgınlar gibi.
Benimde senden farkım yoktu canımcım.

Mersiiiii

Lübye ne özlemcim.

:KK70::KK70::KK70:
Aynen fancycim. Bu tatlı sevdasına nasıl son vericez hiç bilmiyorum.
:silah::silah::silah::silah:

Defterin çok güzelmiş canım. Böyle küçük şeyler bile insana motivasyon kazandırıyor dimi ama..

Teşekkürler kardelencim. Evet, yazarken motivasyon oluyor hem kaçamak yapmamı da engellemiş oluyor aslında. Yapsam bile oraya yazacağım için muhtemelen rahatsız olup ertesi güne daha rahat toparlanırım diye düşünüyorum ;)

Kızlar şöyle birşey aldım. Hem günlük menülerimi hem o günkü kilomu ve aktivitelerimi not edeceğim bir defter. Bundan sonra düzenli defter tutuyorum.
Yaaaa çok güzelmiş. Güle güle kullan bol bol kilo ver Esracım.

:KK70::KK70::KK70:
Aynen fancycim. Bu tatlı sevdasına nasıl son vericez hiç bilmiyorum.
:silah::silah::silah::silah:
Ay valla son vermezsek o bize verecek. Ben bugün hiç haşır neşir olmadım mesela kendisiynen :confused:

8D09B530-6FA0-4F2C-B005-E316DFB17F1A.webp

Akşam yemeeeeee.
Tavuk döner ve makarna. Yoğurtsuz yenmez tabi, hele sarımsaksızzz. Azıcık yağ kızartmış olabilirim üzerine ama en acılısından biberler yakmıştır onu. :KK48:
Zaten tabağıma 2 ortakçı vardı. Yemeklerini yedirmeme rağmen benimkiler benim mamamı da tırıtıkladılar. Birazdan eliptik yapıcim sonra da bu maden suyu ya da kahveyle dinlenme.

Back
X