Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa di miiii
Sen deyince şimdi yeniden hatırladım :KK23:
Duygulandım da bir yandan. Sizi gerçekte tanımıyorum ama ne kadar şey paylaşmışız bu süreçte :KK74:

Şimdilik spor diye düşünmüştük ama aslında cuma günü verilen kilolara göre yüzdeleri de karşılaştırabiliriz isterseniz.
Gerçi hedef'in tartısının pili bitmiş, bir süre tartılmadan takılacak. Şimdilik spor diyelim :)

Devlete gönderince hala en yakın okula gönderme şartı devam ediyor değil mi? Şu an oturduğum semtteki devlet okuluna göndermem, bu konuda çok netim.
Ya bir de burada yaşamaya devam edecek miyiz o da belli değil aslında. Benim doktora bitince belki şehir bile değiştirme ihtimalimiz var. İşin özeti, henüz kendi geleceğim bile belli değilken çocuğun geleceğini planlayamıyorum :KK23: ama nereye gidersek gidelim güven en önemli kriterim olur benim de.
Umarım sen de memnun kalırsın okulunuzdan Esracım.

Kesinlikle öyle. Yıllar geçmiş resmen, iş kilonun çok ilerisinde artık :)

İyi geceler kızlar daha yeni oturdum az sonra memleketten annemler geliyor koşturmaca çok inşallah kızlar bizim takım sizi zor durumda bırakmam
Çok yorgunum kızlar yarın yazmaya çalışırım

Kendine çok dikkat et kaptanım.

bende islattim malzemeleri ve yarış başladı:kızgın::işsiz::KK61:tadarim ama ben siz pirinç koymuyonuz mu ben Princ te koymustum geçen sene

Birebir karabiberin tarifile ile yaptım. Onda yok diye koymadım ama koyanlar olduğunu okudum. Bir de ben karanfil de seviyorum ama ayarlayamazsam diye bulaşmadım.

Ooo oo. .. 500 ip gayet iyi.
Bu arada spordan sonra kahve gerçekten çok iyi geliyo. Sana afiyet olsun tatlım ben az evvel Bitki çayımı içtim.

Spordan önce de yağ yakımını hızlandırıyor.

Veli grubunda kodlamanın dersini verecek kişi için çok amatör olduğunu yazmış bir veli. Ne kadar kötü olabilir ki diye düşünüyorum. Zaten çocuk program yazmayacak, temel bilgiyi alacak alt tarafı. Bilmiyorum biraz ukalaca geldi yazdıkları da. Bakalım diğer veliler ne diyecek hedefcim. Sinek küçüktür ama mide bulandırır misali, kafa karıştı işte ne kadar üslubunu falan beğenmesem de.

Okeeeyyyy. Bugün sporum yok maalesef. Zamanımın çoğu dışarıdaydı yine. Gerçi 16 kiloluk çocukla 2 katı 4-5 defa inip çıkmak sayılmazsa :KK48:
Bide kv min hediyesini hazırlamaya çalışıyorum bir yandan. Yoruldum, spora da enerjim kalmadı. :KK43: Yarına bebelerle dans edeceğim :KK76:

Aynen öyle. Amaç mantığını anlamaları. Profesyonele gerek bile yok. Önemli olan öğretmenlik yaklaşımı zaten.

Ben 5 kilo taşısam kollarım ağrıyor resmen :)

Yalnız keyif süresini uzatınca kendimi yorgun hissediyorum. Bir kaç gündür gündüzleri seri şekilde işlerimi halledip gece kitap okumaya zaman ayırıyorum. Üstümde yorgunluk var. Koşuşturma insanı daha enerjikolay yapıyor.

fancynancy fancynancy hedef38beden hedef38beden morordek morordek
Biz şimdi spor grubu olduk da ne yapacağız? Yarış mı yapacağız anlamadım ki :)) diğer grupla mı yarışacağız yoksa nirbirimizle mi? Bildirim mi yapacağız her gün, nasıl olacak?

Diğer grupla yarışacağız tatlım, yani birbirimizi bolca gaza getirmeliyiz.

Hindistan cevizi yağını dişe nasıl kullandın Sibelcim?

Şanslıymışsın Ferahcım. Benim oturduğum semtte öyle bir okul bulmak zor. Taşınmak gerek ya da bir şekilde başka semtteki okula yazdırmanın yolunu bulmam lazım :) Bakalım inşallah hayırlısı olur.

Gruplar arası yarışacaksınız Esracım. Sizin grup diğer gruba karşı, en çok spor yapan kazanacak :)

Yeni eğitim bakanı sebebiyle mi? Birçok öğretmen arkadaşım da öyle düşünüyor. İşin içinde olmadığımdan bana hala uzak bir hayal gibi geliyor :) inşallah sizin dediğiniz çıkar.

Ben de gelişmeleri merak ediyorum yeni bakan neler yapacak. Bu zamana yapboz tahtası gibiydi her şey. Yaklaşımları fena değil gibi ama kız-erkek ayrı eğitimin önünü açmış olması düşündürücü.

Selam şekerler.
Bir vitamini eksikliği yaşayan var mı?
Çok sıkıntılıyım bu konuda.
Her şeyi unutuyorum. Tiroid ilacımı bulamadım bugün :oha:
B12 hapı da içemiyorum. En son denediğimde gece uykudan açım diye uyanıyordum. Nasıl etkiliyorsa iştahı.

Kesinlikle öyle. Yıllar geçmiş resmen, iş kilonun çok ilerisinde artık :)

Kendine çok dikkat et kaptanım.

Birebir karabiberin tarifile ile yaptım. Onda yok diye koymadım ama koyanlar olduğunu okudum. Bir de ben karanfil de seviyorum ama ayarlayamazsam diye bulaşmadım.

Spordan önce de yağ yakımını hızlandırıyor.

Aynen öyle. Amaç mantığını anlamaları. Profesyonele gerek bile yok. Önemli olan öğretmenlik yaklaşımı zaten.

Ben 5 kilo taşısam kollarım ağrıyor resmen :)

Yalnız keyif süresini uzatınca kendimi yorgun hissediyorum. Bir kaç gündür gündüzleri seri şekilde işlerimi halledip gece kitap okumaya zaman ayırıyorum. Üstümde yorgunluk var. Koşuşturma insanı daha enerjikolay yapıyor.

Diğer grupla yarışacağız tatlım, yani birbirimizi bolca gaza getirmeliyiz.

Ben de gelişmeleri merak ediyorum yeni bakan neler yapacak. Bu zamana yapboz tahtası gibiydi her şey. Yaklaşımları fena değil gibi ama kız-erkek ayrı eğitimin önünü açmış olması düşündürücü.
Canım aşurede karanfil ben de seviyorum. 4-5 karanfil tanesini yarım bardak su ile cezvede kaynat. Taneleri ayır suyu aşureye ekle kaynatma esnasında. Aroması çok iyi geçiyo tatlıya böylelikle

Selam şekerler.
B12 hapı da içemiyorum. En son denediğimde gece uykudan açım diye uyanıyordum. Nasıl etkiliyorsa iştahı.
Bende de d vitamini eksikliği var hedefçim. Gerçekten insanı çok zorluyo

Merhabalar nasılsınız sporlar başladımı ben bugün sabah 7 te kalktim alışmışim artik erken kalkmaya uyuyamadim okul zamani 6da kalkiyorum
Veeeeeeeeee kalkincada 8 dakika gobek eritme hareketleri yaptim youtubeden
5 dakikada bacak hareketleri
Daha sonra 20 dakika kadarda yine yaptim videolari izliyerek

Selam şekerler.
B12'yi genelde ampul olarak veriyorlar hedefcim yani bana öyle olmuştu hep. Daha çabuk etki gösteriyor. Eksiklik durumuna göre günlük, haftalık ya da aylık oluyorsun iğneleri.

Hindistan cevizi yağını dişe nasıl kullandın Sibelcim?

Şanslıymışsın Ferahcım. Benim oturduğum semtte öyle bir okul bulmak zor. Taşınmak gerek ya da bir şekilde başka semtteki okula yazdırmanın yolunu bulmam lazım :) Bakalım inşallah hayırlısı olur.

Gruplar arası yarışacaksınız Esracım. Sizin grup diğer gruba karşı, en çok spor yapan kazanacak :)

Yeni eğitim bakanı sebebiyle mi? Birçok öğretmen arkadaşım da öyle düşünüyor. İşin içinde olmadığımdan bana hala uzak bir hayal gibi geliyor :) inşallah sizin dediğiniz çıkar.
Evet bakan sebebiyle. Umutluyuz. İnşallah güzel günler görürüz... Hakkımızda hayırlısı ama işte mesele çocuklarımız olunca iş çok zor. Öğrencilerime bakıyorum. Oğlum da onlar gibi olacak diye korkuyorum bazen... Ama bazısına da inşallah diyorum. İnşallah böyle olur.

Canım aşurede karanfil ben de seviyorum. 4-5 karanfil tanesini yarım bardak su ile cezvede kaynat. Taneleri ayır suyu aşureye ekle kaynatma esnasında. Aroması çok iyi geçiyo tatlıya böylelikle

Artık bir dahakine kardelencim. Bu senelik aşure olayı tamam :)

Bende de d vitamini eksikliği var hedefçim. Gerçekten insanı çok zorluyo

O da var şeker o da :)
O kadar kilo var, vitaminler nereye gidiyor anlamıyorum ki :KK53::KK53:

Merhabalar nasılsınız sporlar başladımı ben bugün sabah 7 te kalktim alışmışim artik erken kalkmaya uyuyamadim okul zamani 6da kalkiyorum

Maşallah. Ne güzel kalkmış bir de spor yapmışsın.

B12'yi genelde ampul olarak veriyorlar hedefcim yani bana öyle olmuştu hep. Daha çabuk etki gösteriyor. Eksiklik durumuna göre günlük, haftalık ya da aylık oluyorsun iğneleri.

Ördeğim biliyorsun beni düzenli onları vurulmakla falan uğraşmak çok zor bana. Kimi zaman güne adan akıllı başlayana kadar mesai saatleri bitiyor falan. Zaten sağlık merkezlerine gitmemek için kırk takla atan bir insanım. Hap olayı iyiydi ama onda da herkeste bu kadar yapmıyormuş iştah. Ben de fena oldu. İştah açacağını bilmiyordum. 3-4 günde anladım nedenini :kahve:
Yumurtalar da artık doğal olmayınca kokuyor gibi geliyor. Önceden rahatsız olmazdım. Artık çok fazla yiyemiyorum yumurtayı. Ceviz, fındık, tam buğday ekmeği gibi şeylerden almaya çalışıyorum.

Selam şekerler.

Hedefcim bende de D vitamini eksikliği var. İnanılmaz halsiz oluyorum. Düşün ki halsizlikten D vitaminini bile içmiyorum :))))) Eşim içiriyor bana Cuma günleri yarım şişe birde B vitamini veriyor her gün. İnan kalkıp vitamin almaya bile üşeniyorum o derce vitamin eksikliği :olamaz::KK48: Ayrıca d vitamini eksikliği de unutkanlık yapıyor. Metabolizmayı da yavaşlatıyor...

fancynancy fancynancy hedef38beden hedef38beden morordek morordek
Biz şimdi spor grubu olduk da ne yapacağız? Yarış mı yapacağız anlamadım ki :)) diğer grupla mı yarışacağız yoksa nirbirimizle mi? Bildirim mi yapacağız her gün, nasıl olacak?
Ördekim yazmış zaten, yaptın mı kız spor bugün? Aklıma geldi. Eliptik bakabildin mi?

Kodlamaya yonlendirebilirsin canim. Gelecekte her sey yapay zeka uzerine olacak. 1. Sinif seviyesine gore ogrenir simdiden.
Bende öyle düşünüyorum canım. Dur bakalım.

Maşallah ben daha yapamadım birşey ama akşama eliptik yapacağım.

Hedefcim bende de D vitamini eksikliği var. İnanılmaz halsiz oluyorum. Düşün ki halsizlikten D vitaminini bile içmiyorum :))))) Eşim içiriyor bana Cuma günleri yarım şişe birde B vitamini veriyor her gün. İnan kalkıp vitamin almaya bile üşeniyorum o derce vitamin eksikliği :olamaz::KK48: Ayrıca d vitamini eksikliği de unutkanlık yapıyor. Metabolizmayı da yavaşlatıyor...

:KK53::KK53: Çok iyiymiş ya pamukcum. Benim yazdığımı düzeltmiş t9. B12 yazmak istemiştim ama D vitamini eksikliği de var. B vitamini sana iştah yapmıyor mu?

Bu arada bizim birebir üşengeçlik modunun nedeni demek hem bu vitaminler :kahve:

Kv min hediyesini yetiştirdim valla kızlar.

810F7511-2896-4BE0-A9DC-0E870AE29E63.webp

Verdik bile, çok beğendi. :KK54:

Ördeğim biliyorsun beni düzenli onları vurulmakla falan uğraşmak çok zor bana. Kimi zaman güne adan akıllı başlayana kadar mesai saatleri bitiyor falan. Zaten sağlık merkezlerine gitmemek için kırk takla atan bir insanım. Hap olayı iyiydi ama onda da herkeste bu kadar yapmıyormuş iştah. Ben de fena oldu. İştah açacağını bilmiyordum. 3-4 günde anladım nedenini :kahve:
Yumurtalar da artık doğal olmayınca kokuyor gibi geliyor. Önceden rahatsız olmazdım. Artık çok fazla yiyemiyorum yumurtayı. Ceviz, fındık, tam buğday ekmeği gibi şeylerden almaya çalışıyorum.
Ya hedefcim çok alemsin :KK53:
Doğal yollardan ben bir türlü duzeltemiyorum bu vitamin değerlerini. Ne demirim ne B12'im ne de D vitaminim normal değerlere yükseliyor. İlla ki takviye almak zorundayım.
Yumurtayı da organik yazanlardan alıyorum ben. Bi sıkıntı yaşamıyorum. Denemediysen bir de öyle dene belki yiyebilirsin.
Kv min hediyesini yetiştirdim valla kızlar.

Eki Görüntüle 2193461

Verdik bile, çok beğendi. :KK54:
Muhteşem olmuş eline sağlık canım
Ayy ben buraları çok ihmal ettim biliyorum ama misafirim ve birkaç sorunumuz vardı ugrayamadim pazartesi kesin dönüş yapıyorum menulerimle insallah
Hayırdır ciklatim önemli sorunlar değildir umarım?

Çok güzel olmuş eline sağlık canım

Harika olmuş. Eline emeğine sağlık tatlım.

Ya hedefcim çok alemsin :KK53:
Doğal yollardan ben bir türlü duzeltemiyorum bu vitamin değerlerini. Ne demirim ne B12'im ne de D vitaminim normal değerlere yükseliyor. İlla ki takviye almak zorundayım.
Yumurtayı da organik yazanlardan alıyorum ben. Bi sıkıntı yaşamıyorum. Denemediysen bir de öyle dene belki yiyebilirsin.

Muhteşem olmuş eline sağlık canım

Hayırdır ciklatim önemli sorunlar değildir umarım?
Teşekkür ederim kızlaarrr :KK37:

Ördekim yazmış zaten, yaptın mı kız spor bugün? Aklıma geldi. Eliptik bakabildin mi?

Bende öyle düşünüyorum canım. Dur bakalım.

Maşallah ben daha yapamadım birşey ama akşama eliptik yapacağım.

Ya ben de pazartesi başlasak olur mu diyecektim:olamaz: malum hafta sonu ömrüm yollarda geçiyoro_O Eliptik konusunda da seninle konuştuğm günden beri gek gitlerdeyim hala alamadım. Şöyle ki; şimdi benim şu minimal yaşam şeyaim var ya felsefem:KK70: tam adapte olmuş hafiflemişken birde koca bir alamet alıp evi doldurmasam mı diyorum. Sonra bir an geliyor. “Ama alırsam iyi spor yaparım yoksa hiç yapamıyorum” diyorum. Sürekli gel gitteyim. Hala düşünüyorum anlayacağın:KK48:

:KK53::KK53: Çok iyiymiş ya pamukcum. Benim yazdığımı düzeltmiş t9. B12 yazmak istemiştim ama D vitamini eksikliği de var. B vitamini sana iştah yapmıyor mu?

Bu arada bizim birebir üşengeçlik modunun nedeni demek hem bu vitaminler :kahve:

Biraz tatlı isteği yapıyor olabilir ama odaklanmamaya çalışıyorum. Pazartesi başlıyoruz dimi hedefcim. Kendini adapte et zihnen hazırlan pazartesiye, başlıyoruuuuzzzz ....... :)))

Back
X