Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben de pazartesi başlasak olur mu diyecektim:olamaz: malum hafta sonu ömrüm yollarda geçiyoro_O Eliptik konusunda da seninle konuştuğm günden beri gek gitlerdeyim hala alamadım. Şöyle ki; şimdi benim şu minimal yaşam şeyaim var ya felsefem:KK70: tam adapte olmuş hafiflemişken birde koca bir alamet alıp evi doldurmasam mı diyorum. Sonra bir an geliyor. “Ama alırsam iyi spor yaparım yoksa hiç yapamıyorum” diyorum. Sürekli gel gitteyim. Hala düşünüyorum anlayacağın:KK48:

Tamam misnimalist yaşiciz ama ihtiyaçlar doğrultusunda alınabilir şeyler var. Mesela eliptik bisiklet gibi :KK45: Önümüz kar kış, dışarı çıkıp yürümek 2 katı zor gelecek. Hem gözünün önünde durdukça vicdan yaptıran bir alet kendisi. Kendini kullanmaya mecbur hissediyorsun :-):-)
Sahile inip yürümeyi çok istiyorum ama işte Mert beni çok bağlıyor ya. Yoksa çoktan sana da derdim gidelim diye ama işte havalar ve küçük adamın sağı solu belli olmuyor. Ama hafta arası orta bir yerde buluşalım yürüyerek gelip ne dersin?

Tamam misnimalist yaşiciz ama ihtiyaçlar doğrultusunda alınabilir şeyler var. Mesela eliptik bisiklet gibi :KK45: Önümüz kar kış, dışarı çıkıp yürümek 2 katı zor gelecek. Hem gözünün önünde durdukça vicdan yaptıran bir alet kendisi. Kendini kullanmaya mecbur hissediyorsun :-):-)
Sahile inip yürümeyi çok istiyorum ama işte Mert beni çok bağlıyor ya. Yoksa çoktan sana da derdim gidelim diye ama işte havalar ve küçük adamın sağı solu belli olmuyor. Ama hafta arası orta bir yerde buluşalım yürüyerek gelip ne dersin?

Olur sahilde mi yürüyelim? Diğer takım arkadaşımızı da davet edelim bari Ferah’cım. Diğer takımı geçeceğiz ya bu bir ekip işi olacak ne de olsa :KK70: hedef38beden hedef38beden Hedefcim çık sen de gel. İstanbul’daysan Caddebostan sahile doğru alalımm seni :))

Fancy eline sağlık maharetli hanim etiket olayida süper olmuş .
pamuk
Hedefcim bende de D vitamini eksikliği var. İnanılmaz halsiz oluyorum. Düşün ki halsizlikten D vitaminini bile içmiyorum :))))) Eşim içiriyor bana Cuma günleri yarım şişe birde B vitamini veriyor her gün. İnan kalkıp vitamin almaya bile üşeniyorum o derce vitamin eksikliği :olamaz::KK48: Ayrıca d vitamini eksikliği de unutkanlık yapıyor. Metabolizmayı da yavaşlatıyor...
:KK70::confused: çok hoş olmuş güldürdün beni
d vitamini ampul olanlardan bende içiyorum faydası var kesinlikle gecenki halsizlik azaldı haftada 1 alıyorum bende felaket unutkanim.
bugün yorucu bir gün oldu 4 bebe akşama misafir yemek Aşure derken benim öğün falan yalan oldu menüde saçma bir ara biraz ip atladim o kadar kafamda bedenimde yorulmuş yatıyorum .

Cumartesi menü morordek morordek
11 de peynir patates kızarmış 10 tane vardır. menemen 3 yk 1 dilim ekmek
Domates salatalık 4 lokma börek
arada mandalina Aşure şeker kontrolu için
5 gibi 1 kase Aşure
6 buçuk 1 tabak bamya salata 2 yk etli patlican patetes güveç 1 dilim ekmek .
3 yk kahvaltilik gevrek nesguik bebelerimin artigi.diğer bebeler bişey yemiyorlar ondan almışlar tabi benimkiler alışık değil ozendiler bitiremediler .
ara 1 armut kuruyemiş mandalina.
Su 2 lt
Spor 400 ip 100 bacak karna bunlari 10 tane 1 puan gibi puanlariz dimi ördekcim.ip aralarında yapıyorum Lesliedeki gibi öne gidiyorm arkaya geliyorum hem dinleniyorum hem egzersiz uzuyor tavsiye ederim arkadaşlar.
bugün menüm düzensiz oldu yarın daha iyi olcak sporda iyi olur yürüyüş yapmaya çalışacağım.

Fancy eline sağlık maharetli hanim etiket olayida süper olmuş .
pamuk

:KK70::confused: çok hoş olmuş güldürdün beni
d vitamini ampul olanlardan bende içiyorum faydası var kesinlikle gecenki halsizlik azaldı haftada 1 alıyorum bende felaket unutkanim.
bugün yorucu bir gün oldu 4 bebe akşama misafir yemek Aşure derken benim öğün falan yalan oldu menüde saçma bir ara biraz ip atladim o kadar kafamda bedenimde yorulmuş yatıyorum .

D vitamini hemen farkettiriyor değil mi? :)) sevindim biraz da olsa toparlanmana.... :) daha iyi olacaksın zamanla. Farkı görünce yaz. :) iyi geceler.

D vitamini hemen farkettiriyor değil mi? :)) sevindim biraz da olsa toparlanmana.... :) daha iyi olacaksın zamanla. Farkı görünce yaz. :) iyi geceler.
Saol canım iyi geceler herkese.
seni görünce aklıma geldi ördekcim hindistan cevizyağıni fırça sürüp fircaliyorum senin için tamda krem yemek sayılır ..
Bu arada 100 jumper jack le 500 atlama tamam morordek morordek

Olur sahilde mi yürüyelim? Diğer takım arkadaşımızı da davet edelim bari Ferah’cım. Diğer takımı geçeceğiz ya bu bir ekip işi olacak ne de olsa :KK70: hedef38beden hedef38beden Hedefcim çık sen de gel. İstanbul’daysan Caddebostan sahile doğru alalımm seni :))
Hedefcim maalesef İstanbul da değil. Yoksa çok isterdim o da gelsin. Başka eklenen oldu mu bizim gruba ayıp etmeyeyim sonra. Gerçi karşı takımdan da alabiliriz yani, tarafımıza çekeriz :KK48::KK48: İstanbul da @si_bel var bildiğim Beykoz da. @parkbyull galiba tuzla daydı.

fancynancy fancynancy
Yaa Ferah, 3 çocukla o bisiklet çevirdiğimiz gün çok iyiydi. Efsaneydi ama o gün de iğne ipliğe dönmediysek bizden daha bişey olmaz hahahah:KK70: Aslında kızlar okuldayken yine bisiklet çevirebiliriz. Bir gün de onu yapalım. :)
Ay evet ya, o gün efsaneydi gerçekten. :-):-)
Hava güzel olduğu bir gün kesinlikle tekrarlayalım. Hem sadece mert olur yanımızda :-)

Ayyhhhh suyum çıktı. Önden sporumu yazayım

20 dk yoga
300 ip
40 dk eliptik

Kahvaltı
0B3D884B-33E9-4231-81BA-EB2197659889.webp Simitlerin 2 parçasını, fümelerin birini ve hellimlerin çoğunu yedim.

Öğle
B8CA1328-3001-4D21-BF3C-66FDCCFDECF2.webp
Chialı bulgur, yoğurt ve pul biber :kk77:

Akşam
Bana göre yemek yoktu kv de ve ben açtım. Artık eliptiğimden kesersin ya da tamamını alırsın ördekim. Yorgun olmama rağmen eve gelince sporumu yaptım ki birazını yakayım diye. Doğum günü pastasının sadece tadına baktım 1 çatal. Tek övüneceğim şey bu olabilir galiba. :işsiz:

Suyum da 3 lt oldu.
Aralarda 2 filtre kahve ve 1 bademle 1 ceviz yiyip içtim.

Saol canım iyi geceler herkese.
seni görünce aklıma geldi ördekcim hindistan cevizyağıni fırça sürüp fircaliyorum senin için tamda krem yemek sayılır ..
Bu arada 100 jumper jack le 500 atlama tamam morordek morordek

morordek morordek

Fırçalamaktan ziyade 1 kaşıkla ağzına alıp ağzını çalkalaman ve çalkaladığın süre zarfında bu yağı asla yutmadan tükürmen gerekiyor. (20-25 dk ama ben 10 dk ancak dayanabiliyorum :) ) Ağızdaki bütün kötü bakterileri yok ediyor ve dişleri beyazlatıyor. “Oil pulling” yağ çekme deniyor bu yönteme. Google a yazıp aratabilirsiniz. Çok eski yıllardan kalma sağlık için kullanılan şifa yöntemlerinden biri aslında.

morordek morordek

Fırçalamaktan ziyade 1 kaşıkla ağzına alıp ağzını çalkalaman ve çalkaladığın süre zarfında bu yağı asla yutmadan tükürmen gerekiyor. (20-25 dk ama ben 10 dk ancak dayanabiliyorum :) ) Ağızdaki bütün kötü bakterileri yok ediyor ve dişleri beyazlatıyor. “Oil pulling” yağ çekme deniyor bu yönteme. Google a yazıp aratabilirsiniz. Çok eski yıllardan kalma sağlık için kullanılan şifa yöntemlerinden biri aslında.
Kızıma da yaptirim bunu 3 -4 dakika tabi fazlasını yapamaz..:KK39:

Hedefcim maalesef İstanbul da değil. Yoksa çok isterdim o da gelsin. Başka eklenen oldu mu bizim gruba ayıp etmeyeyim sonra. Gerçi karşı takımdan da alabiliriz yani, tarafımıza çekeriz :KK48::KK48: İstanbul da @si_bel var bildiğim Beykoz da. @parkbyull galiba tuzla daydı.

Ay evet ya, o gün efsaneydi gerçekten. :-):-)
Hava güzel olduğu bir gün kesinlikle tekrarlayalım. Hem sadece mert olur yanımızda :-)
Ben de sizinle aynı takımdayım canım ama ben de İstanbulda yaşamıyorum

morordek morordek

Ben bu işlemi farklı bir yağ ile yapmıştım birkaç kez. Ne yağıydı unuttum tabi ki :))
Hindistan cevizi yağı ile yapamam herhalde yaa çünkü bahsettim ya krem yiyormuşum gibi hissediyorum :bicak:

Back
X