Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnnnnn herkeseeee sevgili 5. Takım sakinleri. Rica ediyorum bu kadar sakin olmayalım ama. Biraz hareket, biraz daha ilgiiiii

Kızlar yaaaa yumurta yiyesim yok, var mı kahvaltı önerisi olan?

Kızarmış tam buğday ekmeği ile fena duygular yaşıyorum ördeğim. Yanında çok acılı kahve ile.

Bu arada ben de severim yogayı. Bir dönem Akif Manaf'ın programlarını çok uyguladım. Hem rahatlatıcı hem vücudu şekle sokuyor.

Günaydınlarrr
Ben derse gidiyorummmm, tükkan size emanet :KK55:

İyi dersler kaptanım.

Hmm tabi menü yazmadığın için o kısımdan emin değildim hedefcim
Neyse olsun biraz takıl bakalım böyle :)

Hadi artık rintcim bi atak bekliyorum senden :KK200:

Maşallah sporuna
Seni 2. gruba ekledim bu arada :KK200:

@balpamuk beni gaza getirdi dün toplamaya başladım ama kendisi kaçak.

Kocacigim nerdesin bana bisiklet al hemen
Saka bir yanada canimm şuaralar surekli hastahaneye gittigim için baska sporlara basliyamadim en kisa zamanda baslamaliyim

:KK53::KK53: Koşu 4 puan şekerim.

Güzeldi sevmiştim huzurluydu sanki biraz daha

Azıcık spor serpistirsen iyimis

Ekle ordekim efsane geri döndü de soranlara :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hoşbuldum canım

Siz hepiniz ben tek :spor: kalkıp ip mi atlasam büyük konuştum :süslü:

Sen de koş o zaman kuzum :sopa:

Biz yeni sürüme gectık sizi bıraktık eskide :skandal:

:super:

Ohhh masallah cnm kuymak sabah da hem ekmek hem simit bide aşure (dolapta aşure vardı şu an beynime girdin kalkıp yemek istiyorum :kızgın:)
Bu ara pek spor yapamiyorum canim. Musayit olamiyorum.

Bende istiyorum o tembellikten. Sabah sabah kuzuma kızıp gönderdim okula zaten vicdan yaptım, dört gözle dönmesini bekliyorum :anne: böyle bir delilik işte, olsa da deliriyorsun olmasa da. :KK30:
Bende bu manyak hayata ulaşmak için ayaklarım yukarıda falan bekliyorum ne garip şu hayat ya :KK70::KK70:

Ben disardaki bisiklet surmeyle karıştırdım canim spor salaonundaki bisikletse tabiki onun dakkasina 3 puan çok iyi o zorlayici hakkediyor 3 puani
Valla dışarıda daha zor kuzum yokuşu taşı falan

60 kilo kaldirmak ayaklarin bugün çok acir canim
Yuruyebiliyorum hala hamdolsun :ıslık:

Aha simdi kalktim zumba videosu aratiyorum yapacam simdi ayyyyy bunlar dans ediyorrr yaaa
Sabah 56 dakka yürüyüşüm var
Aksam toplam şekilde yazarimmm
Dün playstore da gördüm zumba programları var bak istersen:KK68:

oooo iyisin canım biliyorum sporlarini hadi kolaylıklar misafir falan. bende kahve icecegim oğlanı aldım okuldan. çok sevmiyorum kahveyi ama faydali..
Bende tam bir kahve hastasiyim canimm
Zumba yapacaktim ama misafir geldi kaldi sadece sabahki yürüyüş var bugun misafir Yatılı

Kızarmış tam buğday ekmeği ile fena duygular yaşıyorum ördeğim. Yanında çok acılı kahve ile.

Bu arada ben de severim yogayı. Bir dönem Akif Manaf'ın programlarını çok uyguladım. Hem rahatlatıcı hem vücudu şekle sokuyor.

İyi dersler kaptanım.

@balpamuk beni gaza getirdi dün toplamaya başladım ama kendisi kaçak.

:KK53::KK53: Koşu 4 puan şekerim.
İnceledim :KK49::spor: canim puanlari ama varya okaaaaa cahil kalmisimki spor isimlerini okudukca hic bilmiyorum ordakileri anam varsa yoksa yürüyüş yapiyorum

Bende bu manyak hayata ulaşmak için ayaklarım yukarıda falan bekliyorum ne garip şu hayat ya :KK70::KK70:

Valla dışarıda daha zor kuzum yokuşu taşı falan

Yuruyebiliyorum hala hamdolsun :ıslık:

Dün playstore da gördüm zumba programları var bak istersen:KK68:
Şimdi baktim canim güzel videolar var

İnceledim :KK49::spor: canim puanlari ama varya okaaaaa cahil kalmisimki spor isimlerini okudukca hic bilmiyorum ordakileri anam varsa yoksa yürüyüş yapiyorum
Yürüyüş çok güzel bi spor canım takılma o kadar. Hele ki açık havada olunca daha da güzel.. Bi de düzenli hergün yapıyorsun. Bu kararlılık ve azimle kolaylıkla hedefine ulaşacağını düşünüyorum ben.

Aslında bir göz atabilirsiniz karabibercim. Bana bir noktadan sonra çok etki etmiyor gibi geliyor yürüyüş. Daha doğrusu az kalori harcatıyor. 3-5 saat de zaman bulup yürümek zor. Bir dönem tae boyunca denemiştim mesela çok etkili. 2 3 saat yürüyüşe bedel 1 saati

Valla ben de cok degisik sporlar ogrendim. Cok guzel oldu. Bi ara kendimce cok iyi yapiyordum spor. Bana iyi geliyodu.

Hanımlar nerdesinizzzzz?
21:30 dan beri bebe uyutmaya çalışıyorum. Arkadaş ne diş fırçalamaları bitiyor ne çişleri. Masal oku, ninni söyle. Höööytttt. Bak bu saat oldu daha yeni daldı ikisi de. Daha eliptik yapcam ben yaa. Öf yatıp uyuyasım var yemin ediyorum.
Kızımında boğazı ağrıyormuş, şurup verip baby vicks falan sürdüm, İnşallah biraz iyi gelirler de ilerlemez.

Back
X