- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #295.461
Ördeğim 1 saat bisiklet
morordek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımÇok hastayım. Yine, midem kötü.
Tüm gün sadece 2 kase çorba ve 1 muz yiyebildim. Spor yok maalesef
morordek
Senin de az kaldı canım 6lı rakamlara yakın zamanda görürsün bence.
Valla hastane menüleri o kadar minik o kadar kötü ki 1 kaşık falan yedim onu da nobette azıcık tutsun diye ama haklısın millete verir takımı kendi yutar salkımı gibi olmusmakarna pilavı öğlen mi yiycektık ne![]()
Harikasin birtanemBende sadece sporları yazıp gideyim okuyamadım tam ütü yapcam misafir vardı gece kaldı
30 dk yürüyüş
10 dk parktaki bisiklet
250 ip
50 bacak karnamorordek
Canim çok iyi olur bende youtubeden buldum birseyler ama belki o daha hosuma gider hangisi canim bakayim birBen yine olay storedan göbek eritme egzersizi diye bir şey buldum 30 günlük benimkini öyle hemen eritemez de belki iyi gelir umuduyla başladım umarım bi bildikleri vardır istersen sen de aynısına başla 10dk falan sürüyor günde
Canim geçmise bakayim ama yapmadigim gun yazmadim canim dogrudur sadece 1 gun sabah internetten gobek ve bacak eritme hareketlerim vardi hareketleri daha devreye sokamadimOoo dükkan açılmamış bugün, ben açayım o haldeparkbyull gör bak
Herkese günaydınlar
Geçmiş olsun canım prensesine. İnsallah işe yaramıştır.
Çocuklarla vakit bulabilmen bile büyük başarı canımcım.
Karabibercim senin pazar, pazartesi sporun yok muydu ben mi kaçırdım?
Ben halaaaa olmadimgünaydınlar benim koşturmalar bitmiyor maalesef kızlar sıkıntımı yazmıştım sonunda regli oldum bugün regli olmama rağmen tartıda çok güzel bir sonuç gördüm inşallah cumaya da bu sonuç olur bakalım ne çıkacak menü paylaşamıyorum çünkü hiç düzenli değil saçma sapan hareketlerim de günlük minimum 10-15 bin adım arasında
kaptanım beni bir süre böyle idare et seyahati de iptal ettim yavaş yavaş düzenimi oturtacağım
Çok geçmiş olsun canim benim oglanda bisikletten düştü elindeki bas parmagi davul gibi şişmiş acile goturduk alciya aldilar okula gitmicek pazartesiye kadarSelam kızlaaarr. Uğrayamadım. Kuzum okulda düşüp ağzını bacağını falan yaralamış. Koşa koşa ona gittim komşuya bırakıp ufaklığı. Ay gözü olanın gözü çıksın şu çocuklarda. Arkadaşı üstüne düşüyor ona bişi olmuyor benim kız fena. Neyse Allah beterinden saklasın tabii, buna da şükür.
Eve getirdim tabi, yarlarımızı evde bir daha temizledik vs., yarın da serbest kıyafet günüymüş gidip eşofmanını bluzunu falan aldım. Eksiklerimiz vardı birkaç onları da aldım, market alışverişi yemek vs. Bir de ödev yapıyoruz şimdi
Akşama gelcem yanınızaaaaaa![]()
Geçmiş olsun. Kırık cıkıktan çok korkarım. Allahtan sadece parmakmış. Kol bacak vs olsa acısı daha fazla olur.Çok geçmiş olsun canim benim oglanda bisikletten düştü elindeki bas parmagi davul gibi şişmiş acile goturduk alciya aldilar okula gitmicek pazartesiye kadar
Adı karın kası egzersizi bu kadar düz bi program 4.8 yıldızı varCanim çok iyi olur bende youtubeden buldum birseyler ama belki o daha hosuma gider hangisi canim bakayim bir
Çok gecmis olsun kuzunaÇok geçmiş olsun canim benim oglanda bisikletten düştü elindeki bas parmagi davul gibi şişmiş acile goturduk alciya aldilar okula gitmicek pazartesiye kadar
Geçmiş olsun canım ya herkes için sıkıntlı bir gün olmuşÇok geçmiş olsun canim benim oglanda bisikletten düştü elindeki bas parmagi davul gibi şişmiş acile goturduk alciya aldilar okula gitmicek pazartesiye kadar
Sağol canim benimGeçmiş olsun canım ya herkes için sıkıntlı bir gün olmuş
Sağol canim benim bende çok korkarim ogunde düşündüm allahim dusse biryerine kirilsa alciya alinsa ne yaparim diyeee bir kac gün sonra bu oldu ve bir gun önce esim giderken kirmizi ışıkta gelip arkadan carpmislar arabanin arkasi bayagi kötü olmuş dun tamire verdik aksamina oğlan böyle oldu ve esim pazar 1 aylığına kayseriye egitime gidiyor evde olmicakGeçmiş olsun. Kırık cıkıktan çok korkarım. Allahtan sadece parmakmış. Kol bacak vs olsa acısı daha fazla olur.
Sağol canim hemen bakiyorum şimdiAdı karın kası egzersizi bu kadar düz bi program 4.8 yıldızı var
Çok gecmis olsun kuzuna