- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #295.481
Hayırdır 3 tane ne çantası hazırlayacaksın canım, yolculuk mu var ? :)Benim de kucum ancak uyudu. Yarin icin canta hazirlama isine koyuldum. Sabaha hazirlanacak 3 ayri canta var. Cok yoruldum ben de
Geçmiş olsun rintcimÇok hastayım. Yine, midem kötü.
Tüm gün sadece 2 kase çorba ve 1 muz yiyebildim. Spor yok maalesef
morordek
Yaa Allah korusun, iyi bari kendi çıkarmış.Benımkılerde sırayla uyumaya başladı ama kızlar daha uyumadı. Basım catlıyor bugün bıran önce uyusalar dıye beklıyorum.
Bu hafta pek kılo veremedım galıba. Gezmelere gıdınce olmuyor.
Az önce benım en küçük sureklı hapşırıyor. Üşüttüm herhalde bugün onu dıye düşünmeye başlamıştım. Aradan bıraz zaman gectı hapsurdukca burnu aktı ve burnundan mınık köpük çıktı.hanı beyaz eşyaların etrafına koyarlarya beyaz mınık mınık köpükler bundan atmış bızımkıde burnuna. Yenı bırsey almıştım çocuklar hemen parçalamaya koyuldular zaten. Hıc aklıma gelmemıstıde onu yapabılcegı. Oğlumda aynısını yapmıştı küçükken doktor çıkarmıştı. Bızımkıde hapsurahapsura kendı çıkardı.
Bu çocuklar çok fenalar. Burnuna ne dıye sokuyor sankı. Büyüdükçe cıldırıyorlar yaramaz oluyorlar ıyıce.
Geçen gün benim oglan da yerde buldugu kucuk bir plastik parcasını atmıs agzına. Sert de bi sey. O kadar dikkat ediyorum ama kaşla göz arasında yine atıyor agzına. Zorla cıkardım artık bogazına takılmasın diye.. Hiç boş bırakmaya gelmiyor.
Gerçekten öyle Sibelcim, insan annesinin kıymetini daha iyi anlıyor. Hoş, ben hala kadına yük oluyorum bu yaşımda bile. Torunu da ona kitliyorum işe gelinceAy Ayy allah kolaylık versin hepimize bende kafayı yiycem hiç bitmiyor istekleri dertleri sürekli tepemdeler bende oyun isteği gram yok zorlaşamda yok sabır şükür diye diye motive olmaya çalışıyorum şükür çalışana daha dahada sabır şükür biz böyle değildik ya annelerimizin kıymetini daha iyi anladım daha benimkilerde uyumadi bu gece

Aynen öyle hedefcim. Bugün çok yorgunum erken uyusa da dinlensem dediğim günler hiç uyumuyor. Buraya yazdıktan sonra sızıp kalmışım ben de.Zaten uyusun diye gözüne bakınca uyumazlar hiç.
Dün herkesin yoğun bir gün olmuş desenize. Allah hepimize sabırlar versinBu gece benim ufaklık da bana sinir krizi geçirtti uyumayacak sağolsun. Bitik durumdayım sinirlerim çok yıprandı.