Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim de kucum ancak uyudu. Yarin icin canta hazirlama isine koyuldum. Sabaha hazirlanacak 3 ayri canta var. Cok yoruldum ben de
Hayırdır 3 tane ne çantası hazırlayacaksın canım, yolculuk mu var ? :)
Çok hastayım. Yine, midem kötü.
Tüm gün sadece 2 kase çorba ve 1 muz yiyebildim. Spor yok maalesef

morordek morordek
Geçmiş olsun rintcim
Benımkılerde sırayla uyumaya başladı ama kızlar daha uyumadı. Basım catlıyor bugün bıran önce uyusalar dıye beklıyorum.
Bu hafta pek kılo veremedım galıba. Gezmelere gıdınce olmuyor.
Az önce benım en küçük sureklı hapşırıyor. Üşüttüm herhalde bugün onu dıye düşünmeye başlamıştım. Aradan bıraz zaman gectı hapsurdukca burnu aktı ve burnundan mınık köpük çıktı.hanı beyaz eşyaların etrafına koyarlarya beyaz mınık mınık köpükler bundan atmış bızımkıde burnuna. Yenı bırsey almıştım çocuklar hemen parçalamaya koyuldular zaten. Hıc aklıma gelmemıstıde onu yapabılcegı. Oğlumda aynısını yapmıştı küçükken doktor çıkarmıştı. Bızımkıde hapsurahapsura kendı çıkardı.
Bu çocuklar çok fenalar. Burnuna ne dıye sokuyor sankı. Büyüdükçe cıldırıyorlar yaramaz oluyorlar ıyıce.
Yaa Allah korusun, iyi bari kendi çıkarmış.
Geçen gün benim oglan da yerde buldugu kucuk bir plastik parcasını atmıs agzına. Sert de bi sey. O kadar dikkat ediyorum ama kaşla göz arasında yine atıyor agzına. Zorla cıkardım artık bogazına takılmasın diye.. Hiç boş bırakmaya gelmiyor.
Ay Ayy allah kolaylık versin hepimize bende kafayı yiycem hiç bitmiyor istekleri dertleri sürekli tepemdeler bende oyun isteği gram yok zorlaşamda yok sabır şükür diye diye motive olmaya çalışıyorum şükür çalışana daha dahada sabır şükür biz böyle değildik ya annelerimizin kıymetini daha iyi anladım daha benimkilerde uyumadi bu gece
Gerçekten öyle Sibelcim, insan annesinin kıymetini daha iyi anlıyor. Hoş, ben hala kadına yük oluyorum bu yaşımda bile. Torunu da ona kitliyorum işe gelince :bicak: Kadın yeter artık diyip kaçacak bir gün ama hadi hayırlısı
Zaten uyusun diye gözüne bakınca uyumazlar hiç.
Aynen öyle hedefcim. Bugün çok yorgunum erken uyusa da dinlensem dediğim günler hiç uyumuyor. Buraya yazdıktan sonra sızıp kalmışım ben de.
Bu gece benim ufaklık da bana sinir krizi geçirtti uyumayacak sağolsun. Bitik durumdayım sinirlerim çok yıprandı.
Dün herkesin yoğun bir gün olmuş desenize. Allah hepimize sabırlar versin

Screenshot_2018-10-04-10-00-59.webp hemen yaptim yükledim canim

Screenshot_2018-10-04-10-54-45.webp birde bu programdakileri yaptim
Kizlar inanirmisiniz ben boyle programdan haberim bile hic yoktu youtubeden bakardim ama cabuk sıkılır istedigim gibi program bulamazdim
Ben program indirmeyi silmeyi dahi bilmem hep kizlar hazirlar elime verirdi neyse az önce teyzemin kizi bende ona soyledim bak böyle programlar varmis bana indir ve ogret nasil indirecegimi ilk defa öğrendim enemmmm ne hoşuma gitti benim bu sporlar bundan sonra burdan arastiracagim ne yapmak istiyorsam ve 30 gune tamamlayacagim

Eki Görüntüle 2194780 birde bu programdakileri yaptim
Kizlar inanirmisiniz ben boyle programdan haberim bile hic yoktu youtubeden bakardim ama cabuk sıkılır istedigim gibi program bulamazdim
Ben program indirmeyi silmeyi dahi bilmem hep kizlar hazirlar elime verirdi neyse az önce teyzemin kizi bende ona soyledim bak böyle programlar varmis bana indir ve ogret nasil indirecegimi ilk defa öğrendim enemmmm ne hoşuma gitti benim bu sporlar bundan sonra burdan arastiracagim ne yapmak istiyorsam ve 30 gune tamamlayacagim
Bu ne içinmis cnm

Kızlar babam anjiyo dan çıktı küçük oğlumda kum veya taş dökme ihtimali çıktı diyetisyenim değişti artık isyan etme durumundayım Allahım yardımcım olsun
Az sonra yeni diyetisyenle görüşeceğim bakalım ne olacak geçmişi okuyamadım fırsat buldukça. Gelir size anlatırım yarını merak ediyorum bakalım ne olacak

Kızlar babam anjiyo dan çıktı küçük oğlumda kum veya taş dökme ihtimali çıktı diyetisyenim değişti artık isyan etme durumundayım Allahım yardımcım olsun
Az sonra yeni diyetisyenle görüşeceğim bakalım ne olacak geçmişi okuyamadım fırsat buldukça. Gelir size anlatırım yarını merak ediyorum bakalım ne olacak
Gecmıs olsun Allah sıfa versın.

Aaa çok geçmiş olsun cnm iyi mi baban şimdi ya biz bu takıma bi kurşun mu doktursek

Kaptanım çok geçmiş olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun canım. Herşey üstüste gelmiş. Üzerinizde nazar mı var nedir.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun kaptaniçem
Cidden bi kurşun falan mı döktürsek ne kadar üst üste gelmiş her şey

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah iyj olur hersey diyetisyeninde iyi çıkar

ördekcim zevkle bakıyordur annen ama şimdiki çocuklar fena folik asidi mi vitamini mi fazla kaçmış bakması zor eskiden çocuk olmadan aman çocuk bakarım diyordum iş için ama artik emanet çocuk bile alasim yok o derece zor iş allah sabır versin korusun çünkü bize kaldiysa çok zor kasla göz arası olan oluyor

Back
X