- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #295.541
güzel eksi 300 Tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel eksi 300 Tebrikler
Canım ya çok geçmiş olsun migren mi vardı canım yaGünaydın kızlar..Kusurabakmayin kaç gündür bakamadım buraya rahatsızım baş ağrım da geçmiyor. Dün yine 3 ilaç içtim yine ağrım var..
Kilom da 80 malesef..
Insalah hepiniz güzel kilolar vermissinizdir..![]()
Tebrikler canım
günaydın canlar
morordek @fancynancy
Cikilatacanavari
dün ki menü:
sabah:yoğurt muz müsli
öğlen:yoğurt muz müsli
akşam:et yahninin sonu :),yoğurt
su:2 litre
2 maden suyu
spor:yok
dün resmen 1 kilo yoğurdu yemişim
bu arada sabaha kadar uyumadım benim oğlan bu seferde öksürmeye ateşlenmeye başladı uyumadı uyutmadı
morordek vakvakım gönül ister daha ince geleyim gerçi şu 3 gündür uyumadığımı uyusam şişkinliğimde olmazdı + kabızlık var biliyosun...bu kadar açıklamaya +2 bekledin dimiiii
Özür dileyerek,geçen hafta 73,0 bu hafta 72,7 giden 0,3
teşekkürler conemTebrikler
çok geçmiş olsun canım ya acil şifalar hastalık sezonu açıldı hava falan çok zor oluyor heleki hastanede allah kolaylık versinKızlar günaydın. Kilo bildirimimmorordek . 83,9
Oğlum hastadün sabahtan beri hastanedeyiz. 40 derece ateşle başlayıp bronşlarına inen bir virüs. Hava veriyoruz. Nefes alıp verirken biraz zorlanıyor. 1 hafta boyunca da hava vereceğiz, fırsat bulursam uğramaya çalışırım ama keyfim yok kızlar ya, kızım da parmağını incitmiş ağrıyor diye ağlıyor İnşallah kırık çıkık değildir. Beni bu hafta idare edin.
![]()
Geçmiş olsun buluyor canım havadan sudan bağışıklık güçlendirmek lazım bende bir tarif vardı 1 lt termosa 1 yemek kaşığı kuşburnu marmaleti 1 yk kizilcik marmaleti 10 1 5 adet blueberry türk mali yaban mersini akşamdan demleyip gün boyu icirmek siringayla dayanıyorum bebelere oglanda hava konusunda çok çektim 3 yaşa kadar bir yere giderken ilk valize koyduğum alet hava makinasıydi ciğer hassas hemen hasta olur sonra bitkilerle tedavi eden bir yer buldum oraya götürüyorum ayda 2 ayda gidiyorum şu benim mesur yolculukların sebebi çoğu zaman otlarla gecistiriyoruz bağışıklık guclenmeli yoksa hep hasta oluyorlar birde ne yazıkki ilaçlar düşürüyor bağışıklık çok şükür kızda dayandm otları daha 1 kere antibiyotik kullandımçok geçmiş olsun canım bizde el ayağı bitirdik derken dünden beri çok ciddi öksürüyor evde ventolin ile iburamin vardı sanırım ventolin öksürüğü arttırdı,ateşte başladı olmadı akşam acile de götüreyim ,evdeyken bu çocuk nasıl hastalandı anlamadım ,kreşe de göndermiyorum bir haftadır.
Gecmis olsun canim ya gelincede hepsi ust uste denk geliyoKızlar günaydın. Kilo bildirimimmorordek . 83,9
Oğlum hastadün sabahtan beri hastanedeyiz. 40 derece ateşle başlayıp bronşlarına inen bir virüs. Hava veriyoruz. Nefes alıp verirken biraz zorlanıyor. 1 hafta boyunca da hava vereceğiz, fırsat bulursam uğramaya çalışırım ama keyfim yok kızlar ya, kızım da parmağını incitmiş ağrıyor diye ağlıyor İnşallah kırık çıkık değildir. Beni bu hafta idare edin.
![]()
Sag ol canim fazla veremedim ama en azindan eksiTebrikler canım
Tebrikler Gönülcüm
Eksi olsun bizim olsun parkcım ama geçen hafta aldıklarını vermişsin henüz fark etmedim sanma :)Özür dileyerek,geçen hafta 73,0 bu hafta 72,7 giden 0,3
Canım çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede toparlar kuzucukKızlar günaydın. Kilo bildirimimmorordek . 83,9
![]()
Tebrikler rintcim57,3/57,1/0,2/ %0,35(
57 psikolojik sınırını aşamadım. Hastalıktan sonra dün sabah 56,7 idimöyle kalsaydı iyiydi
Kaptaniçem tebrik ederim, çok iyi yüzdeKızlar hastanedeyim hesap yapamadım dün daha iyi durumda idi bugün daha az oldu
76.2/75.4/0.8/%1.05
Yanlış olabilir bir kontrol edin canlar
Regliyim bu arada
Tebrikler violincim
Tebrikler karabiberim süper gidiyorsunEki Görüntüle 2195015 kilom 74.6 geldi canlarim
canım benim oğlan genel olarak sağlam gidiyor du öbür ay 3 yaşını kutlayacağız bu sene böyle oldu bende genelde otla geçerim kara turp alacam da daha tezgahlara gelmedi o iyi oluyordu ..çocuklar hastalanmasın yaGeçmiş olsun buluyor canım havadan sudan bağışıklık güçlendirmek lazım bende bir tarif vardı 1 lt termosa 1 yemek kaşığı kuşburnu marmaleti 1 yk kizilcik marmaleti 10 1 5 adet blueberry türk mali yaban mersini akşamdan demleyip gün boyu icirmek siringayla dayanıyorum bebelere oglanda hava konusunda çok çektim 3 yaşa kadar bir yere giderken ilk valize koyduğum alet hava makinasıydi ciğer hassas hemen hasta olur sonra bitkilerle tedavi eden bir yer buldum oraya götürüyorum ayda 2 ayda gidiyorum şu benim mesur yolculukların sebebi çoğu zaman otlarla gecistiriyoruz bağışıklık guclenmeli yoksa hep hasta oluyorlar birde ne yazıkki ilaçlar düşürüyor bağışıklık çok şükür kızda dayandm otları daha 1 kere antibiyotik kullandım
inşallah vakvakımTebrikler Gönülcüm
Eksi olsun bizim olsun parkcım ama geçen hafta aldıklarını vermişsin henüz fark etmedim sanma :)
Haftaya güzel bir eksi bekliyorum
Canım çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede toparlar kuzucuk
Tebrikler rintcim
Artık haftaya aşacaksın ben inanıyorum :)
Kaptaniçem tebrik ederim, çok iyi yüzde
Tebrikler violincim
Bu arada analiz raporu dönemi 1.si olmuşsun, az sonra linkini ekleyeceğim. Onun için de ekstra tebrik ederim
Tebrikler karabiberim süper gidiyorsun![]()
Çok geçmiş olsun canım. Benimkiler de hasta gece uyku yok uykuları da huzursuz. Hiç istediğim gibi geçmedi bu hafta. Benim kilom da sabitKızlar günaydın. Kilo bildirimimmorordek . 83,9
![]()
Tebrikler kızlar..