Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar..Kusurabakmayin kaç gündür bakamadım buraya rahatsızım baş ağrım da geçmiyor. Dün yine 3 ilaç içtim yine ağrım var..:olamaz:
Kilom da 80 malesef.. :KK17:
Insalah hepiniz güzel kilolar vermissinizdir..:KK36:
Canım ya çok geçmiş olsun migren mi vardı canım ya :KK200:

günaydın canlar:KK66:
morordek morordek @fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

dün ki menü:
sabah:yoğurt muz müsli
öğlen:yoğurt muz müsli
akşam:et yahninin sonu :),yoğurt
su:2 litre
2 maden suyu
spor:yok

dün resmen 1 kilo yoğurdu yemişim :KK53:

bu arada sabaha kadar uyumadım benim oğlan bu seferde öksürmeye ateşlenmeye başladı uyumadı uyutmadı:KK53:

morordek morordek vakvakım gönül ister daha ince geleyim gerçi şu 3 gündür uyumadığımı uyusam şişkinliğimde olmazdı + kabızlık var biliyosun...bu kadar açıklamaya +2 bekledin dimiiii:KK53::KK70:

Özür dileyerek,geçen hafta 73,0 bu hafta 72,7 giden 0,3
:KK9:Tebrikler

Kızlar günaydın. Kilo bildirimim morordek morordek . 83,9

Oğlum hasta :KK43: dün sabahtan beri hastanedeyiz. 40 derece ateşle başlayıp bronşlarına inen bir virüs. Hava veriyoruz. Nefes alıp verirken biraz zorlanıyor. 1 hafta boyunca da hava vereceğiz, fırsat bulursam uğramaya çalışırım ama keyfim yok kızlar ya, kızım da parmağını incitmiş ağrıyor diye ağlıyor İnşallah kırık çıkık değildir. Beni bu hafta idare edin. :KK43:
çok geçmiş olsun canım ya acil şifalar hastalık sezonu açıldı hava falan çok zor oluyor heleki hastanede allah kolaylık versin

20181005_063404.webp kilom 74.6 geldi canlarim

çok geçmiş olsun canım bizde el ayağı bitirdik derken dünden beri çok ciddi öksürüyor evde ventolin ile iburamin vardı sanırım ventolin öksürüğü arttırdı,ateşte başladı olmadı akşam acile de götüreyim ,evdeyken bu çocuk nasıl hastalandı anlamadım ,kreşe de göndermiyorum bir haftadır.
Geçmiş olsun buluyor canım havadan sudan bağışıklık güçlendirmek lazım bende bir tarif vardı 1 lt termosa 1 yemek kaşığı kuşburnu marmaleti 1 yk kizilcik marmaleti 10 1 5 adet blueberry türk mali yaban mersini akşamdan demleyip gün boyu icirmek siringayla dayanıyorum bebelere oglanda hava konusunda çok çektim 3 yaşa kadar bir yere giderken ilk valize koyduğum alet hava makinasıydi ciğer hassas hemen hasta olur sonra bitkilerle tedavi eden bir yer buldum oraya götürüyorum ayda 2 ayda gidiyorum şu benim mesur yolculukların sebebi çoğu zaman otlarla gecistiriyoruz bağışıklık guclenmeli yoksa hep hasta oluyorlar birde ne yazıkki ilaçlar düşürüyor bağışıklık çok şükür kızda dayandm otları daha 1 kere antibiyotik kullandım

Oğlum hasta :KK43: dün sabahtan beri hastanedeyiz. 40 derece ateşle başlayıp bronşlarına inen bir virüs. Hava veriyoruz. Nefes alıp verirken biraz zorlanıyor. 1 hafta boyunca da hava vereceğiz, fırsat bulursam uğramaya çalışırım ama keyfim yok kızlar ya, kızım da parmağını incitmiş ağrıyor diye ağlıyor İnşallah kırık çıkık değildir. Beni bu hafta idare edin. :KK43:
Gecmis olsun canim ya gelincede hepsi ust uste denk geliyo
Tebrikler canım
Sag ol canim fazla veremedim ama en azindan eksi

Günaydın
Ilk kılo bıldırımı benden gelsın sonra gecıktırıyorum.
61.4 geldım
morordek morordek
Tebrikler Gönülcüm
Özür dileyerek,geçen hafta 73,0 bu hafta 72,7 giden 0,3
Eksi olsun bizim olsun parkcım ama geçen hafta aldıklarını vermişsin henüz fark etmedim sanma :)
Haftaya güzel bir eksi bekliyorum

Canım çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede toparlar kuzucuk :KK43:
57,3/57,1/0,2/ %0,35 :KK43:(
57 psikolojik sınırını aşamadım. Hastalıktan sonra dün sabah 56,7 idim :KK43: öyle kalsaydı iyiydi
Tebrikler rintcim
Artık haftaya aşacaksın ben inanıyorum :)
Kızlar hastanedeyim hesap yapamadım dün daha iyi durumda idi bugün daha az oldu
76.2/75.4/0.8/%1.05
Yanlış olabilir bir kontrol edin canlar
Regliyim bu arada
Kaptaniçem tebrik ederim, çok iyi yüzde :nazar::KK9:
Gunaydinlar. Kilo bildirimim
58.5/58.2/0.3/%0.51 morordek morordek
Tebrikler violincim
Bu arada analiz raporu dönemi 1.si olmuşsun, az sonra linkini ekleyeceğim. Onun için de ekstra tebrik ederim :nazar::KK9::KK9:
Tebrikler karabiberim süper gidiyorsun :KK9:

Hanımlar Haziran-Eylül ayları analiz raporu yayınlandı:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-44#post-57488331

İlk 3'e giren violin35 violin35 Cikilatacanavari Cikilatacanavari ve Cherry Mom Cherry Mom 'i tebrik ediyorum :KK9::KK9::nazar:

Ortalamamız bir önceki analiz dönemine göre düşmüş maalesef. Bunun sebebi de yeni üye sayısının azalması, mevcut üyelerin de artık gram gram veriyor olması. Ama eminim ki bu dönemi de aşacağız.

Hepinizi tebrik ediyorum. En kısa sürede hedeflerinize ulaşacağınıza da inanıyorum sevgili takımım :KK36:

Geçmiş olsun buluyor canım havadan sudan bağışıklık güçlendirmek lazım bende bir tarif vardı 1 lt termosa 1 yemek kaşığı kuşburnu marmaleti 1 yk kizilcik marmaleti 10 1 5 adet blueberry türk mali yaban mersini akşamdan demleyip gün boyu icirmek siringayla dayanıyorum bebelere oglanda hava konusunda çok çektim 3 yaşa kadar bir yere giderken ilk valize koyduğum alet hava makinasıydi ciğer hassas hemen hasta olur sonra bitkilerle tedavi eden bir yer buldum oraya götürüyorum ayda 2 ayda gidiyorum şu benim mesur yolculukların sebebi çoğu zaman otlarla gecistiriyoruz bağışıklık guclenmeli yoksa hep hasta oluyorlar birde ne yazıkki ilaçlar düşürüyor bağışıklık çok şükür kızda dayandm otları daha 1 kere antibiyotik kullandım
canım benim oğlan genel olarak sağlam gidiyor du öbür ay 3 yaşını kutlayacağız bu sene böyle oldu bende genelde otla geçerim kara turp alacam da daha tezgahlara gelmedi o iyi oluyordu ..çocuklar hastalanmasın ya:anne:

Tebrikler Gönülcüm

Eksi olsun bizim olsun parkcım ama geçen hafta aldıklarını vermişsin henüz fark etmedim sanma :)
Haftaya güzel bir eksi bekliyorum

Canım çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede toparlar kuzucuk :KK43:

Tebrikler rintcim
Artık haftaya aşacaksın ben inanıyorum :)

Kaptaniçem tebrik ederim, çok iyi yüzde :nazar::KK9:

Tebrikler violincim
Bu arada analiz raporu dönemi 1.si olmuşsun, az sonra linkini ekleyeceğim. Onun için de ekstra tebrik ederim :nazar::KK9::KK9:

Tebrikler karabiberim süper gidiyorsun :KK9:
inşallah vakvakım :KK52:

Çok geçmiş olsun canım. Benimkiler de hasta gece uyku yok uykuları da huzursuz. Hiç istediğim gibi geçmedi bu hafta. Benim kilom da sabit morordek morordek cim

Back
X