Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar IMG-20181007-WA0004.webp IMG-20181007-WA0005.webp

Hedef senin montuda görelim
benimki bu içinde elbisede vardı bu şekilde 5 kilo sonra tam olur aslında 7 kilo diyeyim çünkü astari yirtilmis tamir gerek 2007 modası o zamana göre iyi para vermiştim

Hedef senin montuda görelim
benimki bu içinde elbisede vardı bu şekilde 5 kilo sonra tam olur aslında 7 kilo diyeyim çünkü astari yirtilmis tamir gerek 2007 modası o zamana göre iyi para vermiştim
Çok mutlu olmuşsundur herhalde. Benim de 10 sene önce giydiğim ve çok sevdiğim kıyafetlerim var. Seni tebrik ederim canım inşallah darısı başıma

Harikasın Sibelcim. Montun olmasının yanı sıra senin duruşun bile değişmiş.
Benimkisi japon style bir şeydi. Havalar serinlese de bir giysem diye bakıyorum :)
Ama hiç fotoğraf çekme alışkanlığım yok.
öncesi sonrası yapim dedim ilk 71 li fotolar yok çek sende bende sevmem foto ve teknoloji ozurluyum

Çok mutlu olmuşsundur herhalde. Benim de 10 sene önce giydiğim ve çok sevdiğim kıyafetlerim var. Seni tebrik ederim canım inşallah darısı başıma
Valla sağlık için kilo vermeli ben ilk başladığımda oturduğum yerden kalkasim gelmezdi nefes nefese kalirdim yürürken 8 10 kilo bile farkettiriyor kendini bence motivasyonun güzel basarirsin

Slm kızlar benim klasik pzrtesi sabah başlayan rejim akşam bitti öf öf iradesizligim kardelelen321 izlediğini izleyeyim bari
karabiber menülerin çok güzel ya okadar misafir falan olsa yanarım kesin yerim bir motivasyon bulmalı kardeşim düğüne endekslendimdi ilk başlarda şimdi bir motivasyon bulmalı.
Fancy kesin el ela arasında kalmıştır fena gözüm korktu bu akşam gorumcemdeydim kızı 4 e gidiyor test maratonuna girmiş ne biçim sorular kafa kafaya ancak kara kara düşünceler aldı beni
Valla canım artik alıştım ben sofrayi kuruyorum ve umursamiyorum ben kendime ayri yapiyorum onlara yaptiklarimi yazsam ooooo

Son düzenleme:
Slm kızlar benim klasik pzrtesi sabah başlayan rejim akşam bitti öf öf iradesizligim kardelelen321 izlediğini izleyeyim bari
karabiber menülerin çok güzel ya okadar misafir falan olsa yanarım kesin yerim bir motivasyon bulmalı kardeşim düğüne endekslendimdi ilk başlarda şimdi bir motivasyon bulmalı.
Fancy kesin el ela arasında kalmıştır fena gözüm korktu bu akşam gorumcemdeydim kızı 4 e gidiyor test maratonuna girmiş ne biçim sorular kafa kafaya ancak kara kara düşünceler aldı beni
Bu arada misafirlere birgün lahmacun birgun patlican kebabi yaptim simdi kizim dershaneden gelecek içli köfte yapmıştim hasladim bak yemicem ben aksam 1 kase yogurtlu dövme corbasi ictim okadar

Back
X