- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #297.681
Şimdi gördüm profilinde güncel ve hedefin yazıyormuş.Ama çok sıkı dıyet yapamıyorum tek başına da olmuyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi gördüm profilinde güncel ve hedefin yazıyormuş.Ama çok sıkı dıyet yapamıyorum tek başına da olmuyo
Gelsin 5.takımın ihtiraslı diyet hikayeleri![]()
74 kiloyum şuan kilo almaya çok musaıtım su içse yarayan cinslerdenim 65 ilk hedefım eğer yapabılırsemAhhh aaaahhh bu tatlılar.
AÖF canım. Takımca 2. Üniversiteyi okuyoruz.Ben felsefedeyim. Ördekim
morordek ve
parkbyull sosyoloji. Aslında Esra’da
balpamuk başlayacaktı ama yan çizdi.
Ay biri daha vardı Üniversiteye başlayan. Hafıza sıfır oldu bende.
Tebrik ediyorum canım o böreği yemediğin için. Disiplin budur.Bana da lazım ondan.
Tabii ki katılabilirsin. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirttikten sonra kendini biraz tanıtabilir misin bize? Kaç kilosun? Kaç kilo olmak istiyorsun? Yaş, boy, çoluk çocuk![]()
Ahhh aaaahhh bu tatlılar.
AÖF canım. Takımca 2. Üniversiteyi okuyoruz.Ben felsefedeyim. Ördekim
morordek ve
parkbyull sosyoloji. Aslında Esra’da
balpamuk başlayacaktı ama yan çizdi.
Ay biri daha vardı Üniversiteye başlayan. Hafıza sıfır oldu bende.
Tebrik ediyorum canım o böreği yemediğin için. Disiplin budur.Bana da lazım ondan.
Tabii ki katılabilirsin. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirttikten sonra kendini biraz tanıtabilir misin bize? Kaç kilosun? Kaç kilo olmak istiyorsun? Yaş, boy, çoluk çocuk![]()
Güzel menü canımbugunku menum:
sabah: avokado salatasi, 1 dilim ekmek, 1 bardak bitki cayi
ara: sutlu kahve
ogle: 1 tabak bulgurlu ispanak yemegi, 1 kase semiz otu, 1 dilim ekmek
ara: 1 limonun suyu, 2 kuru erik
aksam: 1 kase mercimek corbasi, 3 salatalik tursusu, 1 dilim ekmek
su: 1 litre
spor: 30 dakika bebek arabasiyla tempolu yuruyus
ekmek biraz siritiyor ama simdilik tatli yememek benim icin buyuk basari, zamanla ekmegi de azaltirim![]()
Neyse neresinden dönersen kardır, pompa yapma artık, işte tıkanıklığı açmaya çalış bir şekilde. En olmadı doktora gidersintıkanıklığı açmak için pompa yap dediler bana uoksa ben de artıracağını düşünüyordum. pismanim tabi ki.
Yürüyüş olabilir evet. Orası da zor eriyen yerlerden yaKuzular iyi akşamlar. Sabah bir mesaj atmıştım spor ile ilgili sanırım gitmemiş yeniden yazayım dedim. Alt bacağı kaslandırmadan eritmenin yollarını biliyor musunuz? Kalın bacaklarım var ve bir türlü eritemiyorum.![]()
Kraker de olsa paketli gıda tuketmemeye çalış canım, onların içinde yok yokSabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 dilim çavdar ekmeği
Atıştırmalık
- 1 küçük paket tuzlu çubuk kraker
Öğlen
- 1 elma
- 4 domates
Akşam
- 1 kase tavuk çorbası
Atıştırmalık
- 1 çay bardağı limon suyu
Su: 1.5 litre (Hiç su içesim gelmiyor zorla içiyorum bunu bile)
Egzersiz: 6974 adım
Evdekiler kıymalı börek yapmış ama tuttum kendimi zor da olsa(((
17'si canım benim cumartesi günü :)kaptanim senin dogum gnun yarnmiydi pespesemi dogmusuz ama yaslarimiz tutmuyo ben 25 oldum
Tamamdir söz gzel bi eksiyle gelicem![]()
Tabi ki katılabilirsin. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısınBende katılabılırmıyım
Esraaaaaa şarkı söyleme kursuna ben de gelmek istiyorum, şarkı söylemeyi çok severim sesim de fena sayılmaz haniHahahah valla gözüm yemedi yaa ders çalışmayı sınavı falan. Ama kendime yeni bir kurs buldum Feraaaahhhh.... Göztepe’de yeri “şarkı söyleme kursu” hafi gel birlikte gidelim!Valla işim gücüm eğlence bu aralar
Ya ben gitara gidiyordum ya burada varmış elektro gitar onun için hem gitara devam edip hem de şarkı söyleme eğitimi alabileceğim. Sonra da mekan ayarlayıp gece yapıp şarkı söyletiyorlar hem tek tek hem topluca. İnanılmaz eğlenceli geldi bana.
![]()
Bundan sonra herkesin ilk hedefi eski sevgililerini kıskandırmak olsun![]()
![]()
![]()
Beni buna siz zorladınızHahahaha ŞeymaaaaBöyle hedefler cidden vurucu ve en işe yarayan hedefler biliyorsun. Takımdaki herkes iğne ipliğe dönermiş
![]()
Çok teşekkür ettim efendim.Ya şu üslubunun hastasıyım bookcumNev-i şahsına münhasır bir modelsin , bir tarzın var. Saygı duymakla birlikte çok gülüyorum. Çok kitap okumanın etkileri bunlar herhalde
![]()
AhahaO değil de ben üniversiteyi zor bitirdim.
Takımdakiler 2.üniversite okuyormuş.
Allahım nerelere düştüm ben![]()
Esraaaaaa şarkı söyleme kursuna ben de gelmek istiyorum, şarkı söylemeyi çok severim sesim de fena sayılmaz hani
Ah ya beni İstanbul'a tasindiracaksiniz sonunda![]()
Kızlar vakit buldukça sınavlara hazırlanmaya çalışıyorum. Malum 2 çocukla biraz zorlanıyorum. O yüzden de sık gelemiyorum. 24-25 ine kadar çok yazamayabilrim ama zaten 26sında da listede olacağım inşallaaahhhh
Sınava hazırlanan fıstıklar nabiyonuz bakeemmm?
tıkanıklığı açmak için pompa yap dediler bana uoksa ben de artıracağını düşünüyordum. pismanim tabi ki.
Bende katılabılırmıyım
Vallahi kaptanım şu ana kadar olmadığımkadar sahip oluyorum irademe. Ve fark ettik ki işlenmiş şeker benim mideme dokunuyor.Günaydınlar
Kasım annesi olduğunu hatırlıyorum rintcim, benim oğlan da sizinkilere yakın ya ondan aklımda kalmış :) nice mutlu yaşları olsun şimdiden kuzunun
Oo süpersin rintcim almışsın ama vermişsin de bi yandan :) listeye girmek ister misin bilmiyorum ama girmesen de gel takıl burada :)
Tamam oldu simdi :)
Evet güzel bir tarife benziyor Didemcim, vaktim olduğunda deneyeyim
Aaaa ben de hatırlıyorum tabi ki :) oh iyi olmuş hak ediyor bu erkek milletio zaman iyi kilo vermiştin gerçekten de
![]()
Benim oğlan yay :)))@azaydidemparkbyull
rint
Deniz ve Kum
kendisinin, cocugunun dogum gunu olan herkese mutlu yillar. simdi dusundum de benim hic akrep tanidigim yok sanirim.
En iyisi Esra'cım :)Ya gelsene Şeyma ben kafa dengi arkadaş arıyorum. Sağolsun arkadaşlarım genelde uyumlu ama her an her şart uymuyor tabii herkesle. Sende o potansiyeli sezdim taşındıracağım seni kesinnnŞaka maka biliyorsun zamanında yaptığım ciddi işler sonrası bana böyle ortamlar çok iyi geliyor. Stresten uzak, eğlenceli. Bundan sonra hayata bakışım bu... Kasıntı ortamlardan uzak, stressiz yaşam...
![]()
Tabi ki ederim rintcim :) izin kilona da döndüğüne göre cuma günü bildirimini bekliyorum liste için :)Vallahi kaptanım şu ana kadar olmadığımkadar sahip oluyorum irademe. Ve fark ettik ki işlenmiş şeker benim mideme dokunuyor.
O yüzden muhtemelen kilo gerilim devam edecek. Eğer kabul edersen listeye girebilirim. :))
Kombu çayı nedir Esracım? Ilk kez duydum. Menün güzel bu aradaArada bugün yediklerimi de yazayım hemen :)
Sabah:
-Kakaolu Yulaf lapası (fındıklı-bademli-çilekli. Çok az karamel sosu da vardı.)
-Kombu çay
Öğle:
-Türk kahvesi
Akşam:
-1 kase az şehriyeli tavuk suyu çorba
-4 yk yeşil mercimek
-2 yk bulgur pilavı
-1 kase yoğurt
Boyun uzun olunca kilonda kötü durmuyor canim az bir göbek var