Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gelsin 5.takımın ihtiraslı diyet hikayeleri:rolleyes:

Ya şu üslubunun hastasıyım bookcum :KK70::KK70::KK70:Nev-i şahsına münhasır bir modelsin , bir tarzın var. Saygı duymakla birlikte çok gülüyorum. Çok kitap okumanın etkileri bunlar herhalde:KK70::KK70::KK70:

Son düzenleme:
Ahhh aaaahhh bu tatlılar. :KK12:

AÖF canım. Takımca 2. Üniversiteyi okuyoruz. :KK48: Ben felsefedeyim. Ördekim morordek morordek ve parkbyull parkbyull sosyoloji. Aslında Esra’da balpamuk balpamuk başlayacaktı ama yan çizdi. :KK48: Ay biri daha vardı Üniversiteye başlayan. Hafıza sıfır oldu bende. :olamaz:

Tebrik ediyorum canım o böreği yemediğin için. Disiplin budur. :super: Bana da lazım ondan. :KK51:

Tabii ki katılabilirsin. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirttikten sonra kendini biraz tanıtabilir misin bize? Kaç kilosun? Kaç kilo olmak istiyorsun? Yaş, boy, çoluk çocuk :KK48:
74 kiloyum şuan kilo almaya çok musaıtım su içse yarayan cinslerdenim 65 ilk hedefım eğer yapabılırsem

Ahhh aaaahhh bu tatlılar. :KK12:

AÖF canım. Takımca 2. Üniversiteyi okuyoruz. :KK48: Ben felsefedeyim. Ördekim morordek morordek ve parkbyull parkbyull sosyoloji. Aslında Esra’da balpamuk balpamuk başlayacaktı ama yan çizdi. :KK48: Ay biri daha vardı Üniversiteye başlayan. Hafıza sıfır oldu bende. :olamaz:

Tebrik ediyorum canım o böreği yemediğin için. Disiplin budur. :super: Bana da lazım ondan. :KK51:

Tabii ki katılabilirsin. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirttikten sonra kendini biraz tanıtabilir misin bize? Kaç kilosun? Kaç kilo olmak istiyorsun? Yaş, boy, çoluk çocuk :KK48:

Hahahah valla gözüm yemedi yaa ders çalışmayı sınavı falan. Ama kendime yeni bir kurs buldum Feraaaahhhh.... Göztepe’de yeri “şarkı söyleme kursu” hafi gel birlikte gidelim!:KK70::KK70::KK70: Valla işim gücüm eğlence bu aralar:KK70: Ya ben gitara gidiyordum ya burada varmış elektro gitar onun için hem gitara devam edip hem de şarkı söyleme eğitimi alabileceğim. Sonra da mekan ayarlayıp gece yapıp şarkı söyletiyorlar hem tek tek hem topluca. İnanılmaz eğlenceli geldi bana.:KK71:

bugunku menum:
sabah: avokado salatasi, 1 dilim ekmek, 1 bardak bitki cayi
ara: sutlu kahve
ogle: 1 tabak bulgurlu ispanak yemegi, 1 kase semiz otu, 1 dilim ekmek
ara: 1 limonun suyu, 2 kuru erik
aksam: 1 kase mercimek corbasi, 3 salatalik tursusu, 1 dilim ekmek

su: 1 litre
spor: 30 dakika bebek arabasiyla tempolu yuruyus

ekmek biraz siritiyor ama simdilik tatli yememek benim icin buyuk basari, zamanla ekmegi de azaltirim :p
Güzel menü canım
Ekmeği şu an kesmesen de olur emziriyorsun malum
tıkanıklığı açmak için pompa yap dediler bana uoksa ben de artıracağını düşünüyordum. pismanim tabi ki.
Neyse neresinden dönersen kardır, pompa yapma artık, işte tıkanıklığı açmaya çalış bir şekilde. En olmadı doktora gidersin
Kuzular iyi akşamlar. Sabah bir mesaj atmıştım spor ile ilgili sanırım gitmemiş yeniden yazayım dedim. Alt bacağı kaslandırmadan eritmenin yollarını biliyor musunuz? Kalın bacaklarım var ve bir türlü eritemiyorum. :KK43:
Yürüyüş olabilir evet. Orası da zor eriyen yerlerden ya
Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 dilim çavdar ekmeği
Atıştırmalık
- 1 küçük paket tuzlu çubuk kraker
Öğlen
- 1 elma
- 4 domates
Akşam
- 1 kase tavuk çorbası
Atıştırmalık
- 1 çay bardağı limon suyu
Su: 1.5 litre (Hiç su içesim gelmiyor zorla içiyorum bunu bile)
Egzersiz: 6974 adım
Evdekiler kıymalı börek yapmış ama tuttum kendimi zor da olsa :KK43:(((
Kraker de olsa paketli gıda tuketmemeye çalış canım, onların içinde yok yok :olamaz: krakerde bile glikoz şurubu var mesela yani şeker.
kaptanim senin dogum gnun yarnmiydi pespesemi dogmusuz ama yaslarimiz tutmuyo ben 25 oldum :KK48:
Tamamdir söz gzel bi eksiyle gelicem :KK36:
17'si canım benim cumartesi günü :)
Bende katılabılırmıyım
Tabi ki katılabilirsin. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın
Bir de 3. takımda listeye girmiş miydin? Ben bi geçmişine bakayım sonuç listelerinden :)
parkbyull parkbyull tarih okuyor kuzum :)

Hahahah valla gözüm yemedi yaa ders çalışmayı sınavı falan. Ama kendime yeni bir kurs buldum Feraaaahhhh.... Göztepe’de yeri “şarkı söyleme kursu” hafi gel birlikte gidelim!:KK70::KK70::KK70: Valla işim gücüm eğlence bu aralar:KK70: Ya ben gitara gidiyordum ya burada varmış elektro gitar onun için hem gitara devam edip hem de şarkı söyleme eğitimi alabileceğim. Sonra da mekan ayarlayıp gece yapıp şarkı söyletiyorlar hem tek tek hem topluca. İnanılmaz eğlenceli geldi bana.:KK71:
Esraaaaaa şarkı söyleme kursuna ben de gelmek istiyorum, şarkı söylemeyi çok severim sesim de fena sayılmaz hani :rolleyes:
Ah ya beni İstanbul'a tasindiracaksiniz sonunda :KK53:

Esraaaaaa şarkı söyleme kursuna ben de gelmek istiyorum, şarkı söylemeyi çok severim sesim de fena sayılmaz hani :rolleyes:
Ah ya beni İstanbul'a tasindiracaksiniz sonunda :KK53:

Ya gelsene Şeyma ben kafa dengi arkadaş arıyorum. Sağolsun arkadaşlarım genelde uyumlu ama her an her şart uymuyor tabii herkesle. Sende o potansiyeli sezdim taşındıracağım seni kesinnn:KK70: Şaka maka biliyorsun zamanında yaptığım ciddi işler sonrası bana böyle ortamlar çok iyi geliyor. Stresten uzak, eğlenceli. Bundan sonra hayata bakışım bu... Kasıntı ortamlardan uzak, stressiz yaşam... :rapci::KK70:

Kızlar vakit buldukça sınavlara hazırlanmaya çalışıyorum. Malum 2 çocukla biraz zorlanıyorum. O yüzden de sık gelemiyorum. 24-25 ine kadar çok yazamayabilrim ama zaten 26sında da listede olacağım inşallaaahhhh :dua:
Sınava hazırlanan fıstıklar nabiyonuz bakeemmm?

Ferah’ım kolay gelsin sana. Umarım kolaylıkla atlatıraın sınavlarını.:KK200::nazar:

tıkanıklığı açmak için pompa yap dediler bana uoksa ben de artıracağını düşünüyordum. pismanim tabi ki.

Bu işin tek yolu var bol bol emzireceksin. Ve nane meselesi riskli. Sanki maydonoz da azaltıyordu ancak nane gibi kesme özelliği yok. İyice araştırmadan hiçbir şey uygulama sonuçta bebeğinin sağlığı için gerekli olan besin senin sütün.

Günaydınlar :KK200:

Kasım annesi olduğunu hatırlıyorum rintcim, benim oğlan da sizinkilere yakın ya ondan aklımda kalmış :) nice mutlu yaşları olsun şimdiden kuzunun :emir_bebek:

Oo süpersin rintcim almışsın ama vermişsin de bi yandan :) listeye girmek ister misin bilmiyorum ama girmesen de gel takıl burada :)

Tamam oldu simdi :)

Evet güzel bir tarife benziyor Didemcim, vaktim olduğunda deneyeyim

Aaaa ben de hatırlıyorum tabi ki :) oh iyi olmuş hak ediyor bu erkek milleti :KK48: o zaman iyi kilo vermiştin gerçekten de :KK73:
Vallahi kaptanım şu ana kadar olmadığımkadar sahip oluyorum irademe. Ve fark ettik ki işlenmiş şeker benim mideme dokunuyor.
O yüzden muhtemelen kilo gerilim devam edecek. Eğer kabul edersen listeye girebilirim. :))

Arada bugün yediklerimi de yazayım hemen :)

Sabah:
-Kakaolu Yulaf lapası (fındıklı-bademli-çilekli. Çok az karamel sosu da vardı.)
-Kombu çay

Öğle:
-Türk kahvesi

Akşam:
-1 kase az şehriyeli tavuk suyu çorba
-4 yk yeşil mercimek
-2 yk bulgur pilavı
-1 kase yoğurt

Ya gelsene Şeyma ben kafa dengi arkadaş arıyorum. Sağolsun arkadaşlarım genelde uyumlu ama her an her şart uymuyor tabii herkesle. Sende o potansiyeli sezdim taşındıracağım seni kesinnn:KK70: Şaka maka biliyorsun zamanında yaptığım ciddi işler sonrası bana böyle ortamlar çok iyi geliyor. Stresten uzak, eğlenceli. Bundan sonra hayata bakışım bu... Kasıntı ortamlardan uzak, stressiz yaşam... :rapci::KK70:
En iyisi Esra'cım :)
Anadolu yakasındaki üniversitelere başvurayım doktora bitince. Benim burada yakın arkadaşlarım var da ondan gelmek istiyorum derim :KK53::KK53:
Vallahi kaptanım şu ana kadar olmadığımkadar sahip oluyorum irademe. Ve fark ettik ki işlenmiş şeker benim mideme dokunuyor.
O yüzden muhtemelen kilo gerilim devam edecek. Eğer kabul edersen listeye girebilirim. :))
Tabi ki ederim rintcim :) izin kilona da döndüğüne göre cuma günü bildirimini bekliyorum liste için :)
Arada bugün yediklerimi de yazayım hemen :)

Sabah:
-Kakaolu Yulaf lapası (fındıklı-bademli-çilekli. Çok az karamel sosu da vardı.)
-Kombu çay

Öğle:
-Türk kahvesi

Akşam:
-1 kase az şehriyeli tavuk suyu çorba
-4 yk yeşil mercimek
-2 yk bulgur pilavı
-1 kase yoğurt
Kombu çayı nedir Esracım? Ilk kez duydum. Menün güzel bu arada

Back
X