Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdi bu doğru mu dersiniz ????
Screenshot_2019-07-05-22-34-04-607_com.fatsecret.android.webp

Bugün obezite merkezi tanışma toplantısı vardı 40 kişilik bir grup başladık 1 sene sürecek bir yol kilo vermeme şansı yok eğitimde öğrendiklerimi bende sizlere aktarırım
Süper olur kaptanım hatta soru cevap oluyorsa yukarıda ki alıntımı da sorabilir misiniz unutmaZsanız. Belki hep kahvaltı çok önemli lafları pek de doğru değildir

Melita 3. Lüğünü tebrik ederim canım darısı birinciliğine.
Hepimizi tebrik ederim arkadaşlar özlemiştik bu sevinci.

Ben bugün yaptım bunu ama bişey değişmedi çok yürümedim gerçi
Aslında ben kalktığımda hep şiş ve tok oluyorum hani az bişey yesem o beni 12 ye kadar idare eder bir denemek lazım ama o saatte çocukla spor yapamam hep o uyurken yapıyorum öğle uykusunda ve geceleri şuanda olduğu gibi :))

Canım hakkında hayırlısı olsun. Dilerim herşey istediğin gibi olur bundan sonra. Kendini de fazla özletme. Uğra ara sıra
Sagol canim benim.Çok ozletmeyi düşünmüyorum :) az bi disipline gireyim hemen gelicem:)
Canım umarım her şey gönlünce olur senin sayende 1. Olduk bu da başka bir güzellik canım fazla arayı açmadan geri bekliyoruz
Amin canım hepimizin gönlüne göre olsun. Bardağı sizler soldurdunuz benim 200gr anca 1 damla eder sizin emeklerinize sağlık canim
Kpss de başarılar canım o sözü de biyere yazıp as bence
Evet busefer aklımdan çıkmaması lazım canim:)
Canım başarılar.... Hakkında hayırlısı olsun.... Hızır gibi yetiştin.... Bu hafta çok uğraştık.... Sen bizi birinci yaptın. Kendine iyi bak
Sağol canım benim hepimizin hakkında hayırlısı. Emek sizin emeğinize. Dönünce inşallah bende güzel katkı sağlar canim

Süper olur kaptanım hatta soru cevap oluyorsa yukarıda ki alıntımı da sorabilir misiniz unutmaZsanız. Belki hep kahvaltı çok önemli lafları pek de doğru değildir
Canım haftaya olan eğitimde sorayım ben bunu ama senden ricam eğitime gideceğim zamanı size yazarım bana hatırlatırsan kafam Bi milyon çünkü unutma imkanım yüksek

Ekteki arkadaş 5 Ayda 25 kg vermiş kendine kendine.6 dan sonra hiç bir şey yememiş 3 ana 2 ara öğün yapmış buraya koycağımı söylemediğim için mozaikledim suratını ama birebir kendi yani bir sürü fotosu var böyle ne güzel değil mi 5 ay nedir ki ??
IMG_20190706_110821.webp

toplight toplight kaptanım eskiden eksik üyesi olan gruplar yayınlanırdı yeni gelenler sadece o gruplara giderdi.ama şimdi bakıyorum üye fazlası var 10 listede bir sürü denemede yinede gruba çağrılıyor bu dogru bir şey mi ? Ben bilmediğimden soruyorum uygulama değişmiştir belki

Canim selamlar nasılsınız? Arada firsat buldukca bakmaya çalışıyorum hayatim bu ara hem yoğun hem stresli karisik yani. Inanirmisin koye hala gidemedim baya aksilikler çıktı moral olarak da iyi degilim. Toparladim baya eşyalarımı pazartesi koye gidiyorum iki hafta kalırım en az ondan sonra da taşınırım insaallah bir aksilik olmazsa. Bu arada tartim bozuldu baya oldu tartılamadım en son bir kilo almıştım malum benim stres olunca yiyorum ama daha fazla almamışım insaallah. Bu arada burayi sizleri gercekten ozledim insaallah yakin zamanda donerim😚

Arkadaslar 1 temmuzda herseyi sifirlayip başlayacağım dedim sonra izne ayriliyorum kusura bakmayın tam durumu anlatayim: 32 yaşındayım ve kpss ye girmeye karar verdim ilk defa gireceğim. Plan yaptım kitaplarım i aldım yemek saatlerini planlarını hazırlıklarını yaptım derken daha ben baslayamadan kendi ailemle sorun yaşadım oğlum ve eşim hasta oldu derken planlar alt üst oldu. Daha önce bi seminere gitmiştim orada hayatınızda önemli bi karar alıp harekete gececeginiz zaman hayat hep büyük sorun çıkarır karşınıza yilmayin demişti. O geldi aklıma. Bende kpss planım i yüzde 70 tamamladım pasalarimi iyilestirdim. Elimde olmayan şeyleri attım kafamdan. morordek morordek kaptanı m inanmicaksin dün 10 gün gecikmeli regl oldum biliyorsun 1 ay gecikir normalde. Buda güzelliklerin başlangıcı. 200 gr eksinin sebebi:) ben planımi iyice oturtayim ki güzel toparladı m öyle döneceğim. toplight toplight kaptanı m güzel dönem :)
Bu hafta için Tebrikler arkadaşlar. ..:)
Çok çok sevindim senin adına :)
Bu konularda ben de çok okuyorum ve dönem icinde bi ara seminere de gitmistim. Hayatta bir şeyleri değiştirmeye karar veririz, bir şeyler çıkar karşımıza, "Ya şu dönem de geçsin, öyle yapayım" ya da "Şimdi iyi hissetmiyorum sonraya erteleyeyim" gibi bahaneler üretiriz. Ve başlamayı hep geciktiririz. Oysa ki bi yerden başlamak zaten asıl mesele ve sonrasında da odağımızı kaybetmeden devam edebilmek. Evet tabi ki sürecte birçok şey başımıza gelecek, iyi hissetmeyeceğiz ama devam etmeliyiz :) Değişim böyle böyle oluyor. Sen yazınca aklıma bunlar geldi paylasmak istedim. Ve tekrarlıyorum çok sevindim senin adına, eminim ki güzel seyler basaracaksın :) İnsan kafasında bir şeye odaklanırsa yapabilir ben buna inanıyorum :)
İzne de ayrıldın ama iletişimde olalım bizi bırakma sakın :)

Back
X