- 23 Mart 2016
- 30.664
- 91.618
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #309.781
Şimdi bu doğru mu dersiniz ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper olur kaptanım hatta soru cevap oluyorsa yukarıda ki alıntımı da sorabilir misiniz unutmaZsanız. Belki hep kahvaltı çok önemli lafları pek de doğru değildirBugün obezite merkezi tanışma toplantısı vardı 40 kişilik bir grup başladık 1 sene sürecek bir yol kilo vermeme şansı yok eğitimde öğrendiklerimi bende sizlere aktarırım
Ben bugün yaptım bunu ama bişey değişmedi çok yürümedim gerçiŞimdi bu doğru mu dersiniz ???? Eki Görüntüle 2285771
Aslında ben kalktığımda hep şiş ve tok oluyorum hani az bişey yesem o beni 12 ye kadar idare eder bir denemek lazım ama o saatte çocukla spor yapamam hep o uyurken yapıyorum öğle uykusunda ve geceleri şuanda olduğu gibi :))Ben bugün yaptım bunu ama bişey değişmedi çok yürümedim gerçi
Sagol canim benim.Çok ozletmeyi düşünmüyorum :) az bi disipline gireyim hemen gelicem:)Canım hakkında hayırlısı olsun. Dilerim herşey istediğin gibi olur bundan sonra. Kendini de fazla özletme. Uğra ara sıra
Amin canım hepimizin gönlüne göre olsun. Bardağı sizler soldurdunuz benim 200gr anca 1 damla eder sizin emeklerinize sağlık canimCanım umarım her şey gönlünce olur senin sayende 1. Olduk bu da başka bir güzellik canım fazla arayı açmadan geri bekliyoruz
Evet busefer aklımdan çıkmaması lazım canim:)Kpss de başarılar canım o sözü de biyere yazıp as bence
Sağol canım benim hepimizin hakkında hayırlısı. Emek sizin emeğinize. Dönünce inşallah bende güzel katkı sağlar canimCanım başarılar.... Hakkında hayırlısı olsun.... Hızır gibi yetiştin.... Bu hafta çok uğraştık.... Sen bizi birinci yaptın. Kendine iyi bak
Canım haftaya olan eğitimde sorayım ben bunu ama senden ricam eğitime gideceğim zamanı size yazarım bana hatırlatırsan kafam Bi milyon çünkü unutma imkanım yüksekSüper olur kaptanım hatta soru cevap oluyorsa yukarıda ki alıntımı da sorabilir misiniz unutmaZsanız. Belki hep kahvaltı çok önemli lafları pek de doğru değildir
Günaydınnn canımGünaydın herkese![]()
Olurdu.... Ama haftaya olmaz sanırım.... Ortalama düşecekMerhabalar hanımlar cokkk sevindim hepimizi tebrik ediyorum takım çalışması oldu gerçekten haftaya da 1. Bizim gruptan çıksın ne dersiniz böyle devam![]()
Olurdu.... Ama haftaya olmaz sanırım.... Ortalama düşecek
87Geçen haftaki kilon neydi acaba :)
Canim selamlar nasılsınız? Arada firsat buldukca bakmaya çalışıyorum hayatim bu ara hem yoğun hem stresli karisik yani. Inanirmisin koye hala gidemedim baya aksilikler çıktı moral olarak da iyi degilim. Toparladim baya eşyalarımı pazartesi koye gidiyorum iki hafta kalırım en az ondan sonra da taşınırım insaallah bir aksilik olmazsa. Bu arada tartim bozuldu baya oldu tartılamadım en son bir kilo almıştım malum benim stres olunca yiyorum ama daha fazla almamışım insaallah. Bu arada burayi sizleri gercekten ozledim insaallah yakin zamanda donerim
Çok çok sevindim senin adına :)Arkadaslar 1 temmuzda herseyi sifirlayip başlayacağım dedim sonra izne ayriliyorum kusura bakmayın tam durumu anlatayim: 32 yaşındayım ve kpss ye girmeye karar verdim ilk defa gireceğim. Plan yaptım kitaplarım i aldım yemek saatlerini planlarını hazırlıklarını yaptım derken daha ben baslayamadan kendi ailemle sorun yaşadım oğlum ve eşim hasta oldu derken planlar alt üst oldu. Daha önce bi seminere gitmiştim orada hayatınızda önemli bi karar alıp harekete gececeginiz zaman hayat hep büyük sorun çıkarır karşınıza yilmayin demişti. O geldi aklıma. Bende kpss planım i yüzde 70 tamamladım pasalarimi iyilestirdim. Elimde olmayan şeyleri attım kafamdan.morordek kaptanı m inanmicaksin dün 10 gün gecikmeli regl oldum biliyorsun 1 ay gecikir normalde. Buda güzelliklerin başlangıcı. 200 gr eksinin sebebi:) ben planımi iyice oturtayim ki güzel toparladı m öyle döneceğim.
toplight kaptanı m güzel dönem :)
Bu hafta için Tebrikler arkadaşlar. ..:)