Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim selamlar nasılsınız? Arada firsat buldukca bakmaya çalışıyorum hayatim bu ara hem yoğun hem stresli karisik yani. Inanirmisin koye hala gidemedim baya aksilikler çıktı moral olarak da iyi degilim. Toparladim baya eşyalarımı pazartesi koye gidiyorum iki hafta kalırım en az ondan sonra da taşınırım insaallah bir aksilik olmazsa. Bu arada tartim bozuldu baya oldu tartılamadım en son bir kilo almıştım malum benim stres olunca yiyorum ama daha fazla almamışım insaallah. Bu arada burayi sizleri gercekten ozledim insaallah yakin zamanda donerim😚
Uğra canım arada ki kkilo alma,stres yapma geç olsun temiz olsun

DSC_1993.JPG
toplight toplight melita09 melita09 DSC_1994.webp

Canım melita hurma diyeti yaptı
bide o çok az yiyip çok verebiliyo, birdenbirede alabiliyo

Olurdu.... Ama haftaya olmaz sanırım.... Ortalama düşecek
haftaya güzel bi yüzde getiren olursa listeye alabilir kaptanım belki , yeni katılıp denemesi bitenlerden
Çok çok sevindim senin adına :)
Bu konularda ben de çok okuyorum ve dönem icinde bi ara seminere de gitmistim. Hayatta bir şeyleri değiştirmeye karar veririz, bir şeyler çıkar karşımıza, "Ya şu dönem de geçsin, öyle yapayım" ya da "Şimdi iyi hissetmiyorum sonraya erteleyeyim" gibi bahaneler üretiriz. Ve başlamayı hep geciktiririz. Oysa ki bi yerden başlamak zaten asıl mesele ve sonrasında da odağımızı kaybetmeden devam edebilmek. Evet tabi ki sürecte birçok şey başımıza gelecek, iyi hissetmeyeceğiz ama devam etmeliyiz :) Değişim böyle böyle oluyor. Sen yazınca aklıma bunlar geldi paylasmak istedim. Ve tekrarlıyorum çok sevindim senin adına, eminim ki güzel seyler basaracaksın :) İnsan kafasında bir şeye odaklanırsa yapabilir ben buna inanıyorum :)
İzne de ayrıldın ama iletişimde olalım bizi bırakma sakın :)
bu seminerler nerelerde oluyo kaptanım bizlerde gidebiliyomuyuz hizmetiçi mi
Selamlar
1.lik icin emeği geçen herkesi tebrik ederim :sampiyon:
Dun buralara pek ugrayamadım. Ama bugün cok motive hissediyorum kendimi umarım sizler de oylesinizdir:KK76: sabahtan beri sapık gibi fit kadınların fotoğraflarına bakıp bakıp gaza geliyorum. Pes etmek yok
yok tabi ne güzel hiç bozma motivasyonunu sarıl hedefine bizi de etkile😊

+Kahvaltım z.yağda 1yumurta 3 zeytin domates maydanoz biraz kaymak peynir 1 dilim ekmek
+13.00 da çok ince bir dilim pasta
+15.00 gibi küçük bir tabak makarna ve 1 kase yoğurt yedim bu akşam yemeği niyetine bugünlük yemem. Suyu 2 litre içtm uyuyana kadar 3 litreyi tamamlarım. Bugün menüm pek iyi farkındayım

Canim ben bir heves basladim ama bebegimin kilo alimi cok dusuk cikti.yemegimi azaltigim zaman sutumde azalinca benim diyet baska bahara kaldi.
Sen kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman başla canım önemli olan bebeğin,burda çok emziren arkadaşımız var ama onlarınki daha büyük tabi çoğuda izinde zaten. Sen o yaptığın hareketlere devam et emzirmenim etkisiyle gider zaten tabi sağlıklı beslendiğin sürece, yoksa kilo bile alırsın

Kaptanım kahvaltıyı herzamanki gibi yapıyorum diger öğünlerden kıstım ama kahvaltımı iyi yapıyordum acebe oyüzden mu az gidiyor onuda mı azaltmalıyım 1 yaşında bebeğim var emiyor
O akşam makarna larının yerini protein alsa daha iyi olur sanırım

toplight toplight kaptanım eskiden eksik üyesi olan gruplar yayınlanırdı yeni gelenler sadece o gruplara giderdi.ama şimdi bakıyorum üye fazlası var 10 listede bir sürü denemede yinede gruba çağrılıyor bu dogru bir şey mi ? Ben bilmediğimden soruyorum uygulama değişmiştir belki
Canım bir ara sıkıntı olmuştu o yüzden eskiye dö üş olmuştu Aama siz görürseniz çağırın mutlaka

Kahvaltı
-3 yk lor peyniri
-3 dilim karpuz
-2 dilim ekmek
-1 adet zeytin
Öğle
-salata
-1 tabak bezelye yemeği
Ara
-1 cay bardagi sut ile kahve
-1 kayısı
Aksam
-2 dilim fırında mucver
-1 dilim kek
Süper daha ne olsun :) keki görmedik :)))) ama zaten kilonuz böyle ufak şeylere izin verir ölçüde :)

Menüm toplight toplight melita09 melita09

Kahvaltı
Yarım haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
Salatalık
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
Yayla çorbası
Zeytinyağlı Taze fasulye
Karpuz
Ara
sade Türk kahvesi ve fındık tozu serptiğim muz :) ( çikolata niyetine :))
Akşam
Mangal yaptık avuç içi kadar biftek , 5 kanat ve salata yedim her şey çok iyi gidiyordu limonata bile baktım şekerli kalorili içmedim su içtim
Amma velakinnnn unutup iki avuç çekirdek yedimm yaaa :KK43:( sonra eşime kızdım niye uyarmadın diye :KK43:
Su 2 _2.5 arası içtim
Spor henüz yapmadım gece 1 saat bisiklet yapacağım

Back
X