Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Regl dönemindeki ödemeler için ben ; yarım demet maydanozu, 2 kabuk tarçın, yarım limon ve 1 tl su ile kaynatır içerdim. Faydasını görürdüm. Zaten bunu içince WC de çadır kuracak hale geliyordum, işe yaradığını oradan anlıyordum.
Yapıyorum canım bende bakalim.insallah fayda görürum

Kızlar
Bu sabah diyabet hemşiresi sonuçlarıma baktı. İnsülin başlayacağım galiba, öğleden sonra doktoruma soracak doz belli olunca hastaneye tekrar gidip ilacımı alacağım.

kardelelen321 kardelelen321 canım şöyle bir kahvaltı yap yeter bak gör nasıl seni akşama kadar tutacak ceviz yarım su bardağı kadar yumurta mutlaka kayısı olacak :)
Benim bile canım çekti vallahi, afiyet olsun :KK72:
Kızlar
Bu sabah diyabet hemşiresi sonuçlarıma baktı. İnsülin başlayacağım galiba, öğleden sonra doktoruma soracak doz belli olunca hastaneye tekrar gidip ilacımı alacağım.
Denizcim o kadar yüksek mi ya? Vallahi şaşkınım sen aslında çok dikkat eden biriydin, tabi son zamanlarda ne oldu bilemem de :) Azimli olunca gayet güzel besleniyordun, bence o beslenme düzenini hamileliğe göre uyarlasan biraz daha iyi olur gibi.. Tabi ki öncelikle doktorun ne dediği önemli ama beslenme ile de destekleyebilirsin diye dedim :)

Benim bile canım çekti vallahi, afiyet olsun :KK72:

Denizcim o kadar yüksek mi ya? Vallahi şaşkınım sen aslında çok dikkat eden biriydin, tabi son zamanlarda ne oldu bilemem de :) Azimli olunca gayet güzel besleniyordun, bence o beslenme düzenini hamileliğe göre uyarlasan biraz daha iyi olur gibi.. Tabi ki öncelikle doktorun ne dediği önemli ama beslenme ile de destekleyebilirsin diye dedim :)
Çok yüksek değil canım, açlık max 92 olması gerekirken, 100-105 arası çıkıyor, tokluk max 120 olması gerekirken 130-135 çıkıyor. Şekerim normalde kontrol altındaydı son tahlillerimde iyiydi ama insülin direnci için ilaç içiyordum. Ama hamile kalınca ilacı kullanamadığın için ihtiyaç olursa insülin başlayacaklarını biliyordum zAten. Ama ben de diyet ile devam ederler diye düşünüyordum çok yüksek olmadığı için. Sabah hemşire hemşire insüline geçeceksin dedi. Daha doktor görmedi belki fikir değiştirirler bilmiyorum bekliyorum şimdilik.

Çok yüksek değil canım, açlık max 92 olması gerekirken, 100-105 arası çıkıyor, tokluk max 120 olması gerekirken 130-135 çıkıyor. Şekerim normalde kontrol altındaydı son tahlillerimde iyiydi ama insülin direnci için ilaç içiyordum. Ama hamile kalınca ilacı kullanamadığın için ihtiyaç olursa insülin başlayacaklarını biliyordum zAten. Ama ben de diyet ile devam ederler diye düşünüyordum çok yüksek olmadığı için. Sabah hemşire hemşire insüline geçeceksin dedi. Daha doktor görmedi belki fikir değiştirirler bilmiyorum bekliyorum şimdilik.
Geçmiş olsun canım şaşırdım bende çok değilmiş ki değerlerin acaba hamilelik olduğu için mi durum değişiyor bilmiyorum

Geçmiş olsun canım şaşırdım bende çok değilmiş ki değerlerin acaba hamilelik olduğu için mi durum değişiyor bilmiyorum
Muhtemelen hamilelik diye daha titiz davranıyorlardır canım. Bana göre bu seviyeler diyetle idare edilir sonuçta sürekli ölçeceğim.. gerçi daha doktorum görmedi belki o da aynı fikirde olur :)

parkbyull parkbyull naptın kreş işini alışamadımı çocuk,dönememişin hala.
Merhaba canim kres isinden oturu degil iki aydir oksuruyordum doktorlar temiz diyordu ama ben ayakta duramiyordum artik ,sonuc zaturreymisim raporluyum tedavi goruyorum ayakta durnakta gucluk cekiyorum buraya da gelemiyorum o yuzden

KAHVALTI
2 haş yumurta romates taze kekik maydonoz nane 3 zeytin peynir
ARA
meyve yedim ( 1 dilim karquz 1 tane şeftali 1 kase kiraz)
AKŞAM
1 tabak kısır 1 kase yoğurtlu patlıcan közlemesi

Merhaba canim kres isinden oturu degil iki aydir oksuruyordum doktorlar temiz diyordu ama ben ayakta duramiyordum artik ,sonuc zaturreymisim raporluyum tedavi goruyorum ayakta durnakta gucluk cekiyorum buraya da gelemiyorum o yuzden
Çok geçmiş olsun. Değiştirin doktorunuzu lütfen nasıl bir doktormuş o öyle zattüreye temiz diyebiliyor

Ayy canım benim çok geçmiş olsun. Allah Acil şifalar versin.

Anladım, hamilelikte şekere baya dikkat ediyorlar. Dilerim diyetle halledebilirsin ama insülin kullanmak zorunda kalırsan da her şey bebişin iyiliği için sonucta :)
Çok geçmiş olsun parkcım ben yeni görmüsüm hasta oldugunu

Canım biraz toparlayabilir mi nasıl oldun

Back
X