Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol kuzum derece olmayacak ama olsun :)) bu arada sende yakında listeye gireceksin galiba extrem süreyi kısaltacaklar inş morordek morordek kaptanım bastırrr :KK70:
ahaha ben paylasım alanına cok karısmak istemiyorum aslında ama duramıyorum bazen :KK70:
Bahar gelsin de bi yorum yapsın diye bekliyorum
morordek morordek kaptanım benide ilk sayfadaki listeye eklermisin bilgilerimi yazsam :KK200:
İlk başlangıç tarihim 27.05.2018 başlangıç kilom 71 hedef 60
Emniscim ilk sayfanın yetkisi bende değil maalesef toplight kaptanımda. Tatilden dönünce söyle ona, mutlaka ekler :KK200:
Hatta şimdi kendi excel dosyama baktım bende var bilgilerin :)

İsimBaşlangıç kilosuBaşlangıç tarihiHedefMezun olabileceği kilo
emnis
72.8​
28-May-18​
60​
62.5​

ahaha ben paylasım alanına cok karısmak istemiyorum aslında ama duramıyorum bazen :KK70:
Bahar gelsin de bi yorum yapsın diye bekliyorum

Emniscim ilk sayfanın yetkisi bende değil maalesef toplight kaptanımda. Tatilden dönünce söyle ona, mutlaka ekler :KK200:

İsimBaşlangıç kilosuBaşlangıç tarihiHedefMezun olabileceği kilo
emnis
72.8​
28-May-18​
60​
62.5​

İsimBaşlangıç kilosuBaşlangıç tarihiHedefMezun olabileceği kiloemnis
72.828-May-186062.5​
A kilomu yanlış hatırlamışım :)süpersin teşekkür ederim ben boş zamanında söylerim toplight kaptanıma

Ya kızlar matruj1 matruj1 melita09 melita09 siz 81 le mi başladınız bravo vallaaa
Yok canımzx nerdeee benimki öyle değil 64 le başlamıştım ben ( tam olarak 63.8du) gruba gireli sanırım 3 hafta oldu. 1 ayda 2 kilo verebileceğim galiba :olamaz: çok gitmiyor her hafta 200/300 gr verebiliyorum bebeğimde var emzirdiğim için çok kısamıyorum

Yok canımzx nerdeee benimki öyle değil 64 le başlamıştım ben ( tam olarak 63.9du) gruba gireli sanırım 3 hafta oldu. 1 ayda 2 kilo verebileceğim galiba :olamaz: çok gitmiyor her hafta 200/300 gr verebiliyorum bebeğimde var emzirdiğim için çok kısamıyorum
Öyle mııı ozaman senin bilgilerin melita ile karışmış demek :)))
Kısma tabiki canım öyle öyle gidecek boşver

IMG_20190726_002838.webp
Cherry Mom Cherry Mom im spor 1. si oldun. Sporun da verdiğin kilo kadar şahane.
:KK5:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Back
X