- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #311.001
evet devam ediyorumO zaman bu hafta mezun olmak istiyor yazmıyorum listeye?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet devam ediyorumO zaman bu hafta mezun olmak istiyor yazmıyorum listeye?
teşekkür ederimHarikasınn![]()
teşekkürler kaptanım...salı günü deliler gibi yemeseydim...daha güzel gelecekti...
Harikasın canım. 2 kilo nasıl gitti süperyok kaptanım asıl hedefim 65 durmak yo
k yola devam.....sizlerle ....
daha fazla gidecekti.....Harikasın canım. 2 kilo nasıl gitti süper
![]()
Sağol kuzum derece olmayacak ama olsun :)) bu arada sende yakında listeye gireceksin galiba extrem süreyi kısaltacaklar inşHarikasın canım
![]()
Detoks mu yaptın yine canım ? Kilom durduğu zaman bende bir deneyim onudaha fazla gidecekti.....![]()
ahaha ben paylasım alanına cok karısmak istemiyorum aslında ama duramıyorum bazenSağol kuzum derece olmayacak ama olsun :)) bu arada sende yakında listeye gireceksin galiba extrem süreyi kısaltacaklar inşmorordek kaptanım bastırrr
![]()
Emniscim ilk sayfanın yetkisi bende değil maalesef toplight kaptanımda. Tatilden dönünce söyle ona, mutlaka eklermorordek kaptanım benide ilk sayfadaki listeye eklermisin bilgilerimi yazsam
İlk başlangıç tarihim 27.05.2018 başlangıç kilom 71 hedef 60
İsim | Başlangıç kilosu | Başlangıç tarihi | Hedef | Mezun olabileceği kilo |
---|---|---|---|---|
emnis | 72.8 | 28-May-18 | 60 | 62.5 |
Nasıl takip ediyorum anlatamamahaha ben paylasım alanına cok karısmak istemiyorum aslında ama duramıyorum bazen
Bahar gelsin de bi yorum yapsın diye bekliyorum
ahaha ben paylasım alanına cok karısmak istemiyorum aslında ama duramıyorum bazen
Bahar gelsin de bi yorum yapsın diye bekliyorum
Emniscim ilk sayfanın yetkisi bende değil maalesef toplight kaptanımda. Tatilden dönünce söyle ona, mutlaka ekler
Hatta şimdi kendi excel dosyama baktım bende var bilgilerin :)
İsim Başlangıç kilosu Başlangıç tarihi Hedef Mezun olabileceği kilo emnis 72.8 28-May-18 60 62.5
A kilomu yanlış hatırlamışım :)süpersin teşekkür ederim ben boş zamanında söylerim toplight kaptanımaEmniscim ilk sayfanın yetkisi bende değil maalesef toplight kaptanımda. Tatilden dönünce söyle ona, mutlaka ekler
Hatta şimdi kendi excel dosyama baktım bende var bilgilerin :)
İsimBaşlangıç kilosuBaşlangıç tarihiHedefMezun olabileceği kiloemnis
72.828-May-186062.5
Yok canımzx nerdeee benimki öyle değil 64 le başlamıştım ben ( tam olarak 63.8du) gruba gireli sanırım 3 hafta oldu. 1 ayda 2 kilo verebileceğim galiba
Öyle mııı ozaman senin bilgilerin melita ile karışmış demek :)))Yok canımzx nerdeee benimki öyle değil 64 le başlamıştım ben ( tam olarak 63.9du) gruba gireli sanırım 3 hafta oldu. 1 ayda 2 kilo verebileceğim galibaçok gitmiyor her hafta 200/300 gr verebiliyorum bebeğimde var emzirdiğim için çok kısamıyorum