Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar internetim çok az kaldı giremiyorum tebrik ederim herkesi melita09 melita09 valla ben anlamadım o detoks nasıl bir detoks detaylı yaz bir yahu kilom durdu benimde rejime ve spora aynen devam ediyorum şu aralar az gireceğim özür dilerim

10da 1 yumurta 1 d ekmek tavada domatesli biber sote
14 te 1 s nescafe biraz kavun 3 d kasar peynir 1 salatalik
16 da 1 turk kahve 2 kayisi
19 da 1 d ekmek haslanmis tavuk cigeri salata
Su simdilik 1.5
Bayram temizligine basladim
Bu sabah tarti guzeldi😃

günaydınlar güzel bir gün olsun hadi bakalım haftasonu nasıl geçti umarım güzel bir ptesi olur bugün
hoşgeldin kaptanım bittimi tatil
Selam hanımlar
Nasılsınız? Rehavete kapılmadınız değil mi? :) fırsat bulmusken bi ugrayayım dedim
iyiyim kendi adıma sennasılsın kaptişim.ev işi tamammı ne zaman geliyon ist.
bu bayramda etap birleşmesi olucakmı kaptanlarımm

bu sessizliği hiç beğenmiyorumm:KK12:
Ben deeee
iyiyim kendi adıma sennasılsın kaptişim.ev işi tamammı ne zaman geliyon ist.
bu bayramda etap birleşmesi olucakmı
Hala resmi teklif gelmedi :KK53:
Ben bir yandan bakınıyorum evlere ama şu an eylülü bulacak gibi :)
Etap birleşmesi olayını bilmiyorum, henüz konuşulmadı. Kesinlik kazanınca duyuru yaparız zaten

KAHVALTI
salatalık domates yeşilbiber 3 zeyitin peynir 1 mase yoğurt
ARA
Yarım şeftali 1 muffin kek
AKŞAM
1 tabak kabak yemeği 5 yk bul.pilavi 1 kase yoğurt
Su 3 litre kızlar vucudmda kaşıntı vardı yumurtaya alerjim çıktı bir müddet yumurta yok kahvaltıya 1 kase yoğurt ekledim onun yerine

günaydınlar melita09 melita09 canım nerelerdesin bak perşembe ye kadar yazmazsan sırrını takım olarak ceza yiyeceğiz alwaysnforever alwaysnforever tatlım senden ses çıkmadı 2 gündür hadi emnis netim yok dedi kızlar neredesiniz
Ben bayram sonu işbaşı yapacam cepten fazla bakamıyorum maalesef o yüzden fazla yazamıyorum

Selam canlar annemden girdim :). Valla 10 GB neti nasıl yedim anlamadım :))) bu ay böyle oldu neyse yarın yenilenecek şükür :)) bu arada güzel kilo verdim :)) tatil Matil demiyorum yazlığa geldim sabah 9 da yürüyüş öğlen deniz :KK6: ev merdivenli oğlan sağolsun kırk kere inip çıkıyorum günde :)) çok yoruluyorum ama yapcak bişey yok annem bu arada bayram için deneme olsun diye tepsi tepsi tatlı börek yapıyor:ıslık: bayram çok tehlikeli olacak ama sıkıntı yok önlemimi aldım telefon ana ekranımı bakın ne yaptım ekte :)))

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-05-21-54-27-813_com.miui.home.webp
    Screenshot_2019-08-05-21-54-27-813_com.miui.home.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 15
Selam canlar annemden girdim :). Valla 10 GB neti nasıl yedim anlamadım :))) bu ay böyle oldu neyse yarın yenilenecek şükür :)) bu arada güzel kilo verdim :)) tatil Matil demiyorum yazlığa geldim sabah 9 da yürüyüş öğlen deniz :KK6: ev merdivenli oğlan sağolsun kırk kere inip çıkıyorum günde :)) çok yoruluyorum ama yapcak bişey yok annem bu arada bayram için deneme olsun diye tepsi tepsi tatlı börek yapıyor:ıslık: bayram çok tehlikeli olacak ama sıkıntı yok önlemimi aldım telefon ana ekranımı bakın ne yaptım ekte :)))
images (24).webp

Keşke bunu koysaydın 😂

Back
X