- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #311.281
Bunu gördüm de öbürünü beğendim hahah o delici bakışları yeter :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu gördüm de öbürünü beğendim hahah o delici bakışları yeter :)))
Burdayım tatlımkardelelen321 sen neredesin tatlımm
İnş canım ilk aylar önemli ya bu aylarda güzel kilo giderse motivasyon oluyor insana . Benim eniştemde bundan 5 sene önce 30 kilo vermişti hiç geri almadı şimdi öğreniyorum meğer oda Karatay yapmış beni iyice gaza getirdi :))Burdayım tatlım
Geçen hafta bi kopma oldu bende de. İnşallah bayram hedefime ulaşıcam. Uğraşıyorum.
Senin aktiviteler süper bu arada. Sahilde yürüyüş yüzme müthiş kalori yaktırır sana. Bayramı kazasız atlatabilirsen bayram dönüşü güzel bi sonuç elde edersin
oo tatilde kilo veriyorsun ne güzel ben kilo almışım ams cuma ya kadar eksiye geçeceğim 2 gündür dikkat ediyorum ama asıl bayram sonu sıkı bir çalışmaya geçeceğim bayram hedefim maalesef tutmayacakİnş canım ilk aylar önemli ya bu aylarda güzel kilo giderse motivasyon oluyor insana . Benim eniştemde bundan 5 sene önce 30 kilo vermişti hiç geri almadı şimdi öğreniyorum meğer oda Karatay yapmış beni iyice gaza getirdi :))
Ahaha bayıldım ben bile motive oldum burdanSelam canlar annemden girdim :). Valla 10 GB neti nasıl yedim anlamadım :))) bu ay böyle oldu neyse yarın yenilenecek şükür :)) bu arada güzel kilo verdim :)) tatil Matil demiyorum yazlığa geldim sabah 9 da yürüyüş öğlen denizev merdivenli oğlan sağolsun kırk kere inip çıkıyorum günde :)) çok yoruluyorum ama yapcak bişey yok annem bu arada bayram için deneme olsun diye tepsi tepsi tatlı börek yapıyor
bayram çok tehlikeli olacak ama sıkıntı yok önlemimi aldım telefon ana ekranımı bakın ne yaptım ekte :)))
Kaptanım tatil sonu bayram sonu diye diye gidiyorsun :))) aman dikkat :)oo tatilde kilo veriyorsun ne güzel ben kilo almışım ams cuma ya kadar eksiye geçeceğim 2 gündür dikkat ediyorum ama asıl bayram sonu sıkı bir çalışmaya geçeceğim bayram hedefim maalesef tutmayacak
Yeni de değil ki canım zaten emmedi 10 aylıktı bıraktığında şimdi 13 buçuk 14 olacak. Ben polikistik över in etkisi olduğunu düşünüyorum 24 gün gecikmenin falan çünkü bugünler de hep sisimselam canım
aklıma ne geldi sen sütten yeni kesmiştin dimi yavruyu. onun etkisimi var acaba şişliğinde
Ben motivasyonumu kaybettim dikkat edemiyorum bu aralar o yüzden de yazmıyorum menülerimi =(günaydınlar @melita09 canım nerelerdesin bak perşembe ye kadar yazmazsan sırrını takım olarak ceza yiyeceğizalwaysnforever tatlım senden ses çıkmadı 2 gündür hadi emnis netim yok dedi kızlar neredesiniz
Ben bayram sonu işbaşı yapacam cepten fazla bakamıyorum maalesef o yüzden fazla yazamıyorum
yok dikkat ediyorum sadece biraz gecikmeli de olsa o hedefe ulaşılacakKaptanım tatil sonu bayram sonu diye diye gidiyorsun :))) aman dikkat :)
Cepten bulmaya çalışayım canım iyi olurKaptanim bayram hedeflerini paylasalimmi tekrar
Canım ne oldu kaybetme motivasyonu bak ben tatilde bozdum 2.5 kg almışımBen motivasyonumu kaybettim dikkat edemiyorum bu aralar o yüzden de yazmıyorum menülerimi =(
Hayır canım olmaz bırakmayız vallaa seni mezun etmeden göndermek yok :)Ben motivasyonumu kaybettim dikkat edemiyorum bu aralar o yüzden de yazmıyorum menülerimi =(
Kurban Bayramı hedefleri (9.08.2019)
toplight(79/76,5)
Nurumcan94 (85,9/??)
Leyl-i-fer (76,6/74,6)
melita09 (69,8/65)
emnis (79,4/77,15) 75.8
matruj1 (63,5/??)
alwaysnforever(56,2/54,6)
kardelen321 (92,9/89,9)
sister12 (96/?? )
Mavimeltem(84/??)
Balpamuk (66,6/??)
kızlar kurban bayramı hedeflerini yazdım hata varsa düzeltirseniz sevinirim
Canım doğru besleniyor musun acaba ? Şekerini yükseltecek birşeyler mi yedin acaba yada tam doymadın mı protein sağlam alırsan acıkmazsın ( tabi başka bir rahatsızlık yoksa )Selam Kizlar iyisinizdir insallah
Bisey sorucam 5 saatlik aclikta sıkıntı yasiyorum hatta 4 saati zor buluyorum,mide yanmasi huzursuzluk gibi seyler hissediyorum,en oNemlisi esim ve cocuklar sinirli olmaya basladigimi soylediler.gerginim evet
Normalde aclik tokluk 3 aylik seker olcumlerim normaldir,her yil bi kere baktiririm ekstralar disinda.cihazim olmadigi icin o an olcemiyorum,tansiyon da normal cikiyo sizce ara ogunlere geri donmelimiyim,
Canım ne oldu kaybetme motivasyonu bak ben tatilde bozdum 2.5 kg almışımctesi tartıldım düzenli beslenmeye geçince 2 kg su hemen gitti muhtemelen bir kısmı yoldan kaynaklı ödemdi ama cuma ya kadar ekside olacağım ben de menümü yazmıyorum ama yazmam lazım cepten zor oluyor diye ihmal ediyorum bi de eşimde ankarada çocuklar da evde olunca elime telefonu alamıyorum bile
Haklısınız valla ben de kendime geleyim bi yarından itibaren devam ediyorum tekrar. Bayram hedefime ulasamam da ne kadar versem kardırHayır canım olmaz bırakmayız vallaa seni mezun etmeden göndermek yok :)
Ben ekleyeyim 83.9 olarak hedef