Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

buyrun motivasyon
tam benim gibi imiş bir okuyayım

Günaydınlarrr inşallah güzel bi hafta olur ben artık vucudumun tepkilerini ölçemiyorum sıkıldım bu durumdan yarına güzel bi rakamla gelmek istiyorum ama bi öyle bi böyle her gün tartılmak da kötü galiba kendimi tutamıyorum sürekli tartı üstündeyim canım sıkkın yine bayrama gidemiyorum memlekete iyice bunaldım

Günaydınlarrr inşallah güzel bi hafta olur ben artık vucudumun tepkilerini ölçemiyorum sıkıldım bu durumdan yarına güzel bi rakamla gelmek istiyorum ama bi öyle bi böyle her gün tartılmak da kötü galiba kendimi tutamıyorum sürekli tartı üstündeyim canım sıkkın yine bayrama gidemiyorum memlekete iyice bunaldım
Canım sürekli tartılmak ters etkiler
bu arada ben de kv ye gideceğim ancak bir sürü iş olacak ben çok yorgunum bu yorgunluğum ne zaman geçecek bilmiyorum sanırım uzun bir süre hiç bişey yapmadan yatmak istiyorum

Canım sürekli tartılmak ters etkiler
bu arada ben de kv ye gideceğim ancak bir sürü iş olacak ben çok yorgunum bu yorgunluğum ne zaman geçecek bilmiyorum sanırım uzun bir süre hiç bişey yapmadan yatmak istiyorum
Bu aralar buhranli sıkkın haller icerisindeyim beni en çok da geçen bayram da da gidememek yoruyo üzüyo. Yapılacak bisey yok gidecek kimse yok

Ben her sabah tartılıyorum canım ama cumayı dikkate alıyorum sıkıntı yapma tartıl gitsin
Madden müsaitsen al çocuğunu git bakma kimseye kalanlar yapsın bayramını,
Huzur bulacağımı bilsem tek başıma tatile çıkasım var her yaz böyle bunaltıyolar benide
Git değicekse

Memleket antalya erzurum da yaşıyorum. Tayinciyiz geçiciyiz burda eşimin,izni yok o yüzden bende çocukla gözüm yemedi yolculuğu ağustos sonu eylül başı gidicez bizde nasipse
pek bi uzakmış canım ya neyse ağustos sonu gidecekmişsiniz hiç yoktan iyidir bir de şimdi çok sıcak olur Antalya öyle teselli et

Screenshot_20190808-194008.webp
bugünkü yürüyüşüm

Memleket antalya erzurum da yaşıyorum. Tayinciyiz geçiciyiz burda eşimin,izni yok o yüzden bende çocukla gözüm yemedi yolculuğu ağustos sonu eylül başı gidicez bizde nasipse
Canım en azından ağustos sonu gideceksin. Göreceksin aileni. Bozma motivasyonunu. Ben bu sene hiç gidemicem. Zaten senede bir gidiyordum.

*** 5. Takım 634. Etap***

toplight (79.8/79,6/0,2/%0,25)
Nurumcan94 (86.7///%)
Leyl-i-fer (76//%)
melita09 (65.3//%)
emnis (77//%)
matruj1 (62.1//%)
alwaysnforever (56//%)

5. Takım Ortalaması: %
kardelen321(91,5/ )

bu haftaki listemiz benim 2 gündür yaptığım yürüyüşler ödem oldu sanırım istediğim sonucu alamadım

Back
X