- Konu Sahibi Cherry Mom
- #311.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım nasıl geçti tatil
Maşallah süpersin... Neler yapıyorsun koruma olarak devamlı dikkat gerektiriyor muSelam kizlar bilen beni bilir
59 la mezun oldum
Teşekkürler canım
Abartmadan herseyden yiyorum ekstra virsdy yok canim ekmek tatli yok hayatimda kirkta yilda bir yiyorumMaşallah süpersin... Neler yapıyorsun koruma olarak devamlı dikkat gerektiriyor mu
Ooooo süpersinnn incecik olmuşsun maşallah
Hoşgeldin tatil nasıldı
MaşallahSelam kizlar bilen beni bilir
59 la mezun oldum
wayy maşallah incecik olmuşsun
Güzeldi stresimi attım döndüm evime yol yorgunluğu var tabi.. Yarın hemen başlıyorum diyete. Kilo almış gibi hissetmiyorum kendimi ama sabah tartilinca kesinlesir almamışımdır umarımGünaydın canım nasıl geçti tatil
İnş :)) bazı tatiller çok yorucu oluyor bazıları iyi geliyor sevindim stres attığına tam motive devam edrsinn diyete :)Güzeldi stresimi attım döndüm evime yol yorgunluğu var tabi.. Yarın hemen başlıyorum diyete. Kilo almış gibi hissetmiyorum kendimi ama sabah tartilinca kesinlesir almamışımdır umarım
başka bişeylerde dileyeydin keşkeİkincihiç olmadım onuda tatmak isterdim gider ayak
aferin kızŞükür Ankara'dayım :)) evim evim güzel evim canım kondisyon bisikletim :)) valla son hafta dedim kilo alacağım artık çünkü deniz çok kötüydü kötüden ziyade girmek yasaktı :// şansıma.yürüyüş falann idare ettik kilo almadan -1 kg ile döndüm :))
ekmek yesen alırmısın acaba merak ettimSelam kizlar bilen beni bilir
59 la mezun oldum
harikasın tatlım darısı başımıza biraz da spor yapsan sıkılaşırsın
amiiiinAllah'ım bizide mezuniyete eriştir inş amin :))
Canım geldim ama misafirde getirdim anca,
Hoşgeldin özletme kendini :) iyiym canım bende döndüm evime oğlumu uyutayım yarın için detoks suyu yapacağım bakalım bir değişiklik olsun dedim işe yarar belki :))Canım geldim ama misafirde getirdim anca,
Şimdide var misafir.sen nasılsın