Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kardelelen321 kardelelen321 iyileştin mi canım iyileştiysen bu hafta güzel bir eksi bekliyoruzz senden ...benden daha gitmedi hala cuma ile sabitim detoks suyu fos mu çıktı ne :)))
canım sende yolculuk kaynaklı ödem olabilir yeşil çayda iç gidecek bu kiloalar
İnşallah kaptanım yaa. O motivasyonu yakalayamadım ben bi türlü . 3gün iyi gidiyo sonra bişey oluyo bozuluyor. Hep baştan alıyorum. Ben de yıldım artık.
tatlım bu kilolar 1 günde gelmedi her ay 1 kg versek 1 senede 12 kg gider kısa süreli şok diyetler değil sağlıklı beslenmek önemli olan
Yok kuzum iyileşemedim daha. Çok halsizlik var. Ihlamur zencefil çayı yapıcam şimdi boğaz ağrısı için. Sesim de kapı gıcırtısı gibi Ççıkıyo :)
tatlım dikkat et kendine kekik suyu ile gargara yap ve iç iyi gelir boğaz ağrısına

Bende katılmak istiyorum.
Okudum anladımm 🤗 25 yaşındayım boyum 158, 55.5 kiloyum son 1 yılda 10 kilo almış bulunmaktayım 🙈 hedef kilom 48 🥳 yazılımcıyım tüm gün bilgisayar başında oturmaktan bi süredir uğraşlarım hiiç sonuç vermiyoor 🙈
Okudum Anladım.
26 yaşındayım boy 1.53 kilo 59du( en son güncel kiloyu ayrı yazicam ) halen emziriyorum ve istahim gayet yerinde :olamaz:aynı zamanda tam zamanlı bilgisayar başında oturuyorum (kamuda calisiyorum).
Bu arada günde 1 saat yürüyorum ona rağmen tık yok kilo konusunda .
kızlar hoşgeldiniz aramıza ben takım kaptanıyım kurallarımız ilk sayfada yazılı ama önemli olan devam ve düzenli olarak bildirimde bulunmak ben takım kaptanıyım 47 yaşındayım 2 çocuk annesiyim kamuda inş. müh. olarak çalışıyorum daha önce kilo vererek mezun olmuştum ama duygusal açlık sebebiyle tekrardan kilo aldım bende sizlerle beraber kilo vereceğim hep birlikte bir takım olarak vereceğiz kilo vermek bir ekip işidir

kızlar hoşgeldiniz aramıza ben takım kaptanıyım kurallarımız ilk sayfada yazılı ama önemli olan devam ve düzenli olarak bildirimde bulunmak ben takım kaptanıyım 47 yaşındayım 2 çocuk annesiyim kamuda inş. müh. olarak çalışıyorum daha önce kilo vererek mezun olmuştum ama duygusal açlık sebebiyle tekrardan kilo aldım bende sizlerle beraber kilo vereceğim hep birlikte bir takım olarak vereceğiz kilo vermek bir ekip işidir
Hoşbuldum, memnun oldum abla 🤗 inşallah verebiliriz 🌸

Okudum anladımm 🤗 25 yaşındayım boyum 158, 55.5 kiloyum son 1 yılda 10 kilo almış bulunmaktayım 🙈 hedef kilom 48 🥳 yazılımcıyım tüm gün bilgisayar başında oturmaktan bi süredir uğraşlarım hiiç sonuç vermiyoor 🙈
Okudum Anladım.
26 yaşındayım boy 1.53 kilo 59du( en son güncel kiloyu ayrı yazicam ) halen emziriyorum ve istahim gayet yerinde :olamaz:aynı zamanda tam zamanlı bilgisayar başında oturuyorum (kamuda calisiyorum).
Bu arada günde 1 saat yürüyorum ona rağmen tık yok kilo konusunda .
Okudum anladım 38 yaşındayım iki çocuk annesiyim ev hanımıyım boy 170 kilo 80 dün sıvı diyetine başladım
Hoşgeldiniz kızlarrrr sizleri gördüğüme sevindim her yeni arkadaş amacımızı bize yeniden hatırlatıyor ekip canlanıyor :) gerçi kilolar oldukça az görünüyor inş kısa sürede sizlerde mezun olursunuz :))

Back
X