- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #311.561
Ben de katılabilir miyiim?
Hoşgeldiniz kızlarBende katılmak istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de katılabilir miyiim?
Hoşgeldiniz kızlarBende katılmak istiyorum.
Hoşbulduk ...Hoşgeldiniz kızlar
canım sende yolculuk kaynaklı ödem olabilir yeşil çayda iç gidecek bu kiloalarkardelelen321 iyileştin mi canım iyileştiysen bu hafta güzel bir eksi bekliyoruzz senden ...benden daha gitmedi hala cuma ile sabitim detoks suyu fos mu çıktı ne :)))
tatlım bu kilolar 1 günde gelmedi her ay 1 kg versek 1 senede 12 kg gider kısa süreli şok diyetler değil sağlıklı beslenmek önemli olanİnşallah kaptanım yaa. O motivasyonu yakalayamadım ben bi türlü . 3gün iyi gidiyo sonra bişey oluyo bozuluyor. Hep baştan alıyorum. Ben de yıldım artık.
tatlım dikkat et kendine kekik suyu ile gargara yap ve iç iyi gelir boğaz ağrısınaYok kuzum iyileşemedim daha. Çok halsizlik var. Ihlamur zencefil çayı yapıcam şimdi boğaz ağrısı için. Sesim de kapı gıcırtısı gibi Ççıkıyo :)
Bende katılmak istiyorum.
Okudum anladımm25 yaşındayım boyum 158, 55.5 kiloyum son 1 yılda 10 kilo almış bulunmaktayım
hedef kilom 48
yazılımcıyım tüm gün bilgisayar başında oturmaktan bi süredir uğraşlarım hiiç sonuç vermiyoor
![]()
kızlar hoşgeldiniz aramıza ben takım kaptanıyım kurallarımız ilk sayfada yazılı ama önemli olan devam ve düzenli olarak bildirimde bulunmak ben takım kaptanıyım 47 yaşındayım 2 çocuk annesiyim kamuda inş. müh. olarak çalışıyorum daha önce kilo vererek mezun olmuştum ama duygusal açlık sebebiyle tekrardan kilo aldım bende sizlerle beraber kilo vereceğim hep birlikte bir takım olarak vereceğiz kilo vermek bir ekip işidirOkudum Anladım.
26 yaşındayım boy 1.53 kilo 59du( en son güncel kiloyu ayrı yazicam ) halen emziriyorum ve istahim gayet yerindeaynı zamanda tam zamanlı bilgisayar başında oturuyorum (kamuda calisiyorum).
Bu arada günde 1 saat yürüyorum ona rağmen tık yok kilo konusunda .
26.07.2017 anne olduğun gün mü canımHoşbulduk ...
Evet cnm26.07.2017 anne olduğun gün mü canım
Valla arada yıyorum sürekli deglbaşka bişeylerde dileyeydin keşke
aferin kız
ekmek yesen alırmısın acaba merak ettim
harikasın tatlım darısı başımıza biraz da spor yapsan sıkılaşırsın
amiiiin
en güzelini yapıyorsun canım sen artık korumayı da öğrendinValla arada yıyorum sürekli degl
HoşbulduumHoşgeldiniz kızlar
Evladını Allah bağışlasın. Benim 2.de 27.06.2017 doğumlu 1 ay var aralarında. Tuvalet eğitimine başladın mı.Evet cnm
Hoşbuldum, memnun oldum ablakızlar hoşgeldiniz aramıza ben takım kaptanıyım kurallarımız ilk sayfada yazılı ama önemli olan devam ve düzenli olarak bildirimde bulunmak ben takım kaptanıyım 47 yaşındayım 2 çocuk annesiyim kamuda inş. müh. olarak çalışıyorum daha önce kilo vererek mezun olmuştum ama duygusal açlık sebebiyle tekrardan kilo aldım bende sizlerle beraber kilo vereceğim hep birlikte bir takım olarak vereceğiz kilo vermek bir ekip işidir
olumsuz düşünmek yok tatlım olumlu düşüneceğiz olumlu olsunHoşbuldum, memnun oldum ablainşallah verebiliriz
![]()
Hoşgeldin canımOkudum anladım 38 yaşındayım iki çocuk annesiyim ev hanımıyım boy 170 kilo 80 dün sıvı diyetine başladım
Sağol siİnkini de Allah bağışlasınEvladını Allah bağışlasın. Benim 2.de 27.06.2017 doğumlu 1 ay var aralarında. Tuvalet eğitimine başladın mı.
Maşallah benimki 1 yaşında bıraktı. Tuvalet eğitimi için cesaret toplamaya çalışıyorum bu ara.Sağol siİnkini de Allah bağışlasın
Tuvalet eğitimini bırak halen emziriyorum![]()
AA bilseydim umutsuz konusmazdimMaşallah benimki 1 yaşında bıraktı. Tuvalet eğitimi için cesaret toplamaya çalışıyorum bu ara.
Okudum anladımm25 yaşındayım boyum 158, 55.5 kiloyum son 1 yılda 10 kilo almış bulunmaktayım
hedef kilom 48
yazılımcıyım tüm gün bilgisayar başında oturmaktan bi süredir uğraşlarım hiiç sonuç vermiyoor
![]()
Okudum Anladım.
26 yaşındayım boy 1.53 kilo 59du( en son güncel kiloyu ayrı yazicam ) halen emziriyorum ve istahim gayet yerindeaynı zamanda tam zamanlı bilgisayar başında oturuyorum (kamuda calisiyorum).
Bu arada günde 1 saat yürüyorum ona rağmen tık yok kilo konusunda .
Hoşgeldiniz kızlarrrr sizleri gördüğüme sevindim her yeni arkadaş amacımızı bize yeniden hatırlatıyor ekip canlanıyor :) gerçi kilolar oldukça az görünüyor inş kısa sürede sizlerde mezun olursunuz :))Okudum anladım 38 yaşındayım iki çocuk annesiyim ev hanımıyım boy 170 kilo 80 dün sıvı diyetine başladım
Neee Pro üyelik mi![]()