Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm
Sabah
2 salatalık 7,8 kayısı çekirdeği,5,6yasil zeytin

Öğle
Soğanlı ıspanak 1 domates,yarım haşlanmış yumurta, yarım yeşil biber 2 adet yeşil zeytin
Ara
Kahve
Akşam 7 yemek kaşığı bulgur bilavi,bir kase yogurt, 1 acı yasil biber ve limonlu rokka
İş dolayisiyla araliklida olsa 1 saat yürüyüş 2 litre üzeri su

Zerolara veda ettik mıı :)) belki 5 sene oldu içmiyorum gazlı içecek kendime yaptığım güzellik :))) kahvaltıda içiyordum o derece
Ben de eskiden senin gibi tam bir zero bağımlısıydım. Kahvaltıda da içerdim dediğin gibi. Her gün 1 kutu sanki hakkımdı almadan bırakmazdım. Bu bazen 2-3 de olabilirdi. diyet yaparken veda etmiştim, uzun süre hiç içmedim. Yazla birlikte içmeye başladım ve ara ara içiyorum şimdilerde.

Selam hanımlar
Ankara'ya döndüm, evde tek cocukla takıldığım için internete çok bakamıyorum :) bugün listeye bi bakayım diye girdim. kardelelen321 kardelelen321 ve dennisgo dennisgo listeye girmissiniz, sevindim sizin adınıza. Tabi kilo aldığınıza değil ama takıma daha cok gelirsiniz bu sebeple diye :)
Ben de haftaya aktif olmaya başlarım diye düşünüyorum. Haftaya çarşamba doktora jurim var, cok heyecanlıyımmm :)

Selam hanımlar
Ankara'ya döndüm, evde tek cocukla takıldığım için internete çok bakamıyorum :) bugün listeye bi bakayım diye girdim. kardelelen321 kardelelen321 ve dennisgo dennisgo listeye girmissiniz, sevindim sizin adınıza. Tabi kilo aldığınıza değil ama takıma daha cok gelirsiniz bu sebeple diye :)
Ben de haftaya aktif olmaya başlarım diye düşünüyorum. Haftaya çarşamba doktora jurim var, cok heyecanlıyımmm :)
Hoş bulduk canım. Listelere dönmemek üzere veda etmiştik ama maalesef öyle olmadı. Sen ne yaptın taşınma işini? Doktora jürinde şimdiden başarılar ve bol şans bu arada

Tamam süper o zaman bugün başlıyoruz canım. Günlük yediklerimizi ve aktivitelerimizi paylaşırız ve Cuma günü de umarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız :) ben Pazartesi kiloma göre 3-4 günlük metabolizma hızlandırıcı detoks yapabilirim. Seninle de paylaşırım yapmak istersen..
Tamam canım başlıyoruz anlaştık inş haftaya cuma güzel sonuç alırız,

Selam hanımlar
Girdik canım benim. Liste Dışı motive olamıyordum böyle daha iyi olacak inşallah.
Çarşamba gününü kazasız belasız atlatırsın inşallah canım. Artık yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin..
Biz de seni daha çok aramızda göreceğimiz için çok mutluyuz canım. :KK200:

kızlar bugün regli olunca bel ağrısı perişan etti bende yarından itibaren menü yazmaya başlayayım iyi olur
Selam hanımlar
Canım hayırlısı ile şu doktorayı bitir de bir kutlama yapalım inşallah çok güzel gececek
Tamam canım başlıyoruz anlaştık inş haftaya cuma güzel sonuç alırız,
ben de ben de haftaya derece yapacağız takım olarak

kardelelen321 kardelelen321 1700 gündüz atlamıştım, 2000 de yediğim gözleminin cezasını atladım. Toplam 3700 ip atladım canım.

Eklentiler

• 82D484C8-8559-46B1-BA19-89172C6B2BD8.webp
    82D484C8-8559-46B1-BA19-89172C6B2BD8.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 18
Selam hanımlar
Canım hoşgeldin ve hakkında hayırlısı olsun inş sorunsuz bir şekilde atlatırsın :KK200:

Bugunkı menüm sabah yufkadan börek yapmıstım onu yedim cay uc dort zeytin ara öğün havuç seftalı birer tane öğlen bır tane biber dolması bır kase yogurt aksam bir kase yogurt corbası karpuz menu yazmak cok zor yuvarlama yazıyorum sizin gibi tek tek olmuyor

Merhaba kızlar, bebekten gündüz giremiyorum çok fazla... düne göre menüm kabarık, bir de bugün yürüyüşte eşim peşime takıldı, yattı benim bir saatlik yürüyüş... 45 dakika orta tempo yürüyebildim

Sabah uyanınca kahve

Kahvaltı
2 sahanda yumurta
5 zeytin
2 kibrit kutusu peynir
Domates kırmızı kapya biber

Ara bir şekerli türk kahvesi

Öğle
Kızın mamasından çeyrek kase armutlu yoğurt, çeyrek kase kabaklı yoğurt, 15 beyaz leblebi

Ara şekersiz çay, 6 fındık, 2 kuru kayısı

Akşam
1 haşlanmış tavuk budu, 3 kaşık zeytinyağlı börülce, 3 kaşık yoğurt, 1 kase salata

Ne yazık ki iki ufak dilim kavun yedim dayanamayıp:(

Yaklaşık 2,5 lt su. Herhald e yatana kadar 3 lt olur.

Harikasın canımmm
Canım
Ben daha önce diyet yaparken bu ceza sporundan epey faydalandım. Kaçamak yaparsam ekstra spor ile yakıyordum. Bir süre sonra ekstra spor yapmamak için kaçamak yapmaz oldum :)
Diyetisyenim bu fikri hiç sevmiyor ama. Ne yani spor yapacaksan gün boyu tatlı yiyebilir misin? Hiç doğru değil diyordu ama bana iyi geldiği için ben öyle devam ettim

Back
X