- 23 Mart 2016
- 30.303
- 91.075
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #312.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de eskiden senin gibi tam bir zero bağımlısıydım. Kahvaltıda da içerdim dediğin gibi. Her gün 1 kutu sanki hakkımdı almadan bırakmazdım. Bu bazen 2-3 de olabilirdi. diyet yaparken veda etmiştim, uzun süre hiç içmedim. Yazla birlikte içmeye başladım ve ara ara içiyorum şimdilerde.Zerolara veda ettik mıı :)) belki 5 sene oldu içmiyorum gazlı içecek kendime yaptığım güzellik :))) kahvaltıda içiyordum o derece
Hoş bulduk canım. Listelere dönmemek üzere veda etmiştik ama maalesef öyle olmadı. Sen ne yaptın taşınma işini? Doktora jürinde şimdiden başarılar ve bol şans bu aradaSelam hanımlar
Ankara'ya döndüm, evde tek cocukla takıldığım için internete çok bakamıyorum :) bugün listeye bi bakayım diye girdim.kardelelen321 ve
dennisgo listeye girmissiniz, sevindim sizin adınıza. Tabi kilo aldığınıza değil ama takıma daha cok gelirsiniz bu sebeple diye :)
Ben de haftaya aktif olmaya başlarım diye düşünüyorum. Haftaya çarşamba doktora jurim var, cok heyecanlıyımmm :)
Tamam canım başlıyoruz anlaştık inş haftaya cuma güzel sonuç alırız,Tamam süper o zaman bugün başlıyoruz canım. Günlük yediklerimizi ve aktivitelerimizi paylaşırız ve Cuma günü de umarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız :) ben Pazartesi kiloma göre 3-4 günlük metabolizma hızlandırıcı detoks yapabilirim. Seninle de paylaşırım yapmak istersen..
Girdik canım benim. Liste Dışı motive olamıyordum böyle daha iyi olacak inşallah.Selam hanımlar
Ankara'ya döndüm, evde tek cocukla takıldığım için internete çok bakamıyorum :) bugün listeye bi bakayım diye girdim.kardelelen321 ve
dennisgo listeye girmissiniz, sevindim sizin adınıza. Tabi kilo aldığınıza değil ama takıma daha cok gelirsiniz bu sebeple diye :)
Ben de haftaya aktif olmaya başlarım diye düşünüyorum. Haftaya çarşamba doktora jurim var, cok heyecanlıyımmm :)
Canım hayırlısı ile şu doktorayı bitir de bir kutlama yapalım inşallah çok güzel gececekSelam hanımlar
ben de ben de haftaya derece yapacağız takım olarakTamam canım başlıyoruz anlaştık inş haftaya cuma güzel sonuç alırız,
çok iyi olur canımBen de spor listesi tutayım yine. Spor yapan arkadaşlar beni etiketlerseniz sevinirim
Harikasın canımmmkardelelen321 1700 gündüz atlamıştım, 2000 de yediğim gözleminin cezasını atladım. Toplam 3700 ip atladım canım.
Canım hoşgeldin ve hakkında hayırlısı olsun inş sorunsuz bir şekilde atlatırsınSelam hanımlar
CanımHarikasın canımmm