Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de iş çıkışı, iş arkadaşlarımla giderdim.. bütün stresimizi bırakır güle oynaya çıkardık oradan.. inanılmaz keyifli ama dediğim gibi diyet yapmadığım için kilo vermemiştim ben.
İnsan diyet yapmaz mı ya ne güzel kalori gidiyor orda :))

Günaydın kızlar sabah 30dk yürüyüş yaptım sağlıklı ve hafif kahvaltı sonrası işlerimi hallettim sabah kadgvemi içtim birazdan pazara gidip kışlık hazırlıklarına devam edicem tarhanalik falan alicam

Sen rakip buldun mu bu hafta yarışacak? Bulamadıysan ikimiz yarışalım mı geçen hafta yarım kalmıştı :)

Ben de iş çıkışı, iş arkadaşlarımla giderdim.. bütün stresimizi bırakır güle oynaya çıkardık oradan.. inanılmaz keyifli ama dediğim gibi diyet yapmadığım için kilo vermemiştim ben.
Aynen bende diyet yapmadığım için çok fark etmemişti kesinlikle çok stres attiruyodu

Ben cuma 71.3 tüm bu hafta ne olucam bakalim

Ben de merak ediyorum ne kadar vereceğini. İlk haftada biraz ödem de atacaksın o yüzden güzel eksi görürsün diye düşünüyorum. Benim içinse 79 kırıldığı için 75 e kadar önüm açık. . Fakat tek sıkıntım hala Regl olmamış olmak. Çok takılmak istemiyorum bu konuya ama bir an önce olurum umarım. Şu an ödem olduğunu sanmıyorum çünkü her gün bir şeyler yapıyorum :)

Ben ise gidip gelirken otobüse biniyorum yürüme mesafesi 18-20dk arası bu hafta yürümeyi düşünüyorum öğle arasida 20dk yürürüm akşam da lesli e eliptik ya da zumbayla destelicem

Bence de en güzeli, yürümek için her fırsatı değerlendirmek lazım. Ben geçen gün lavaşlarımı pişirirken, aralarsa sürekli bir şeyler yaptım kol, bacak, sırt, karın çalıştırdım durdum :)

Ben de merak ediyorum ne kadar vereceğini. İlk haftada biraz ödem de atacaksın o yüzden güzel eksi görürsün diye düşünüyorum. Benim içinse 79 kırıldığı için 75 e kadar önüm açık. . Fakat tek sıkıntım hala Regl olmamış olmak. Çok takılmak istemiyorum bu konuya ama bir an önce olurum umarım. Şu an ödem olduğunu sanmıyorum çünkü her gün bir şeyler yapıyorum :)
Ben suk iki haftada 67yi görmek istiyorum

Canım bu azimle gidersen çabucak görürsün

Tatile ne kadar zayıf gidersem verecek kilom azalır daha rahat diyet yaparım diye düşünüyorum. Benim motivasyonum da şu anda bu :) listeye girdiğin zaman sen de hissedeceksin, takım için yarışmak da inanılmaz motive ediyor. Bu kilo vermene daha da yardım edecek..

Pazar çok hareketli başlamış bir çoğumuz için

Süpersin canım. Dizlerde sorun yoksa arttırmadan devam et bence. kilo azaldıkça sayı arttırırsın. Çünkü ip atlarken ciddi yük biniyor bacaklara, özellikle diz bilek etkilenebilir.
Evet canım daha önce ayağımı sakatlamışyım atlarken o nedenle bi tereddüt vardı ama çok şükür gayet rahat atladım.
Kızlar bizim dersler haftaya başlıyormuş sizce pilates mi gitsem zumba mı ikisi ayrı ayrı ücretliymiş o yüzden birine karar vermem lazım.. zumba daha çok kalori harcatıyormuş ama helak olup canım devam etmek istemez mi acaba diyorum :/ hiç bilemedim
Zumba çok eğlenceli bişey yapmadım ama gördüğüm kadarıyla.. Plates de çok ciddi sıkılaştırıyo. Bence ikisinde de güzel sonuçlar alabilirsin istikrarlı bi şekilde devam edersen
Çok kararsız kaldım evet şekillenmede pilates daha iyi ama önce zumba yapıp biraz ekstra kilo mu kaybetsem sonra ki ayda pilates mi yapsam dedim.
Bu fikir çok iyi bence.. :KK19:

Tatile ne kadar zayıf gidersem verecek kilom azalır daha rahat diyet yaparım diye düşünüyorum. Benim motivasyonum da şu anda bu :) listeye girdiğin zaman sen de hissedeceksin, takım için yarışmak da inanılmaz motive ediyor. Bu kilo vermene daha da yardım edecek..
Kesinlikle caninmm katılıyorum takım çok önemli baya motive ediyor

Back
X