Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dennisgo dennisgo bence hurmayı sonra yap sen zaten yeni başladın motivasyonun yüksek vücutta güzel veriyor .. Leyl-i-fer Leyl-i-fer ve ben pek veremiyorduk o yüzden güzel oldu bence
Yok ben yapmayacağım zaten canım, sadece takılıyorum siz sonuç aldıkça :) zaten psikolojik olarak bana uymuyor o diyet, bana 21 hurma iki ana öğünlü bir diyet lazım :) ama bir yerde takılırım tak eder o motivasyonla yapar mıyım ileride bilmiyorum. şu an kilo veriyorum zAten dediğin gibi. Durmadan diyetisyenime kavuşursam o da kalanını planlar zaten.

Yok ben yapmayacağım zaten canım, sadece takılıyorum siz sonuç aldıkça :) zaten psikolojik olarak bana uymuyor o diyet, bana 21 hurma iki ana öğünlü bir diyet lazım :) ama bir yerde takılırım tak eder o motivasyonla yapar mıyım ileride bilmiyorum. şu an kilo veriyorum zAten dediğin gibi. Durmadan diyetisyenime kavuşursam o da kalanını planlar zaten.
Aynen ileride ki duruma göre bakarsın canım daha yolumuz var nasılsa :)))

Dünki menüm
10da 7 hurma 1 sb süt
12de 1 sürlü nescafe
14te 7 hurma 250 gr yoğurt
17de. 1 sütlü türk kahve
19. 7 hurma 250 gr,yoğurt
22. 1 kupa zencefilli ayran 10-15 leblebi
@kardelelen321 200 ad bölgesel
İlk defa 4 litrede su içmiştim

Yine de iyi değil mi? Dediğin gibi ödem olmasa daha net anlardın ama böyle de etkisi belli sanki. Koşuyorum hurma almaya :) sen hepsini yemedin bile ama ben nedense acıkacağım sanıyorum sadece hurma yoğurt ile. sanırım psikolojik.. protein yemeden doyamayanlardanım belki oldan böyle hissediyorum :)
sadece yatmada önce acıktım bide sabah diğer öğünler gayet iyiydi
Tartıda fark var mı canım ? Yarın mı tartılacaksın yoksa?
tartıldım eksi 400 geldim, bugün yapmıyorum
dennisgo dennisgo bence hurmayı sonra yap sen zaten yeni başladın motivasyonun yüksek vücutta güzel veriyor .. Leyl-i-fer Leyl-i-fer ve ben pek veremiyorduk o yüzden güzel oldu bence
Aynen durakamalarda iyi işe yarar ama ben bu sabah sucuk yedim inşallah o şişirmez beni yarın tartıda
Ay sen diyince baktım gerçekten şifa bak kemik yapısına iyi geliyormuş o yüZden sana yaradı .. streese iyi geliyormuş o yüzden de bana yaradı :)))) arada yapalım bunu
Kemiğede gelir illa ama özellikle kas ağrısı diye bişey yoktu dün
Açın bakın internetten hanımlar hurma sitesi bile var, hiç bilmiyodum bu kadar etkili olduğunu
Peygamber efendimiz yoksa tavsiye edermiydi

sadece yatmada önce acıktım bide sabah diğer öğünler gayet iyiydi
tartıldım eksi 400 geldim, bugün yapmıyorum
Aynen durakamalarda iyi işe yarar ama ben bu sabah sucuk yedim inşallah o şişirmez beni yarın tartıda

Kemiğede gelir illa ama özellikle kas ağrısı diye bişey yoktu dün
Açın bakın internetten hanımlar hurma sitesi bile var, hiç bilmiyodum bu kadar etkili olduğunu
Peygamber efendimiz yoksa tavsiye edermiydi
Bence bir sorun olmayacak yarın. Sonuçta sucuk protein değişiminde olan bir şey.. yarın güzel sonuçlar görelim. Ben geçen hafta tartılıp kan vermeye gitmiştim bu defa kan verip gelip tartılacağım. Hastane eve yürüme 20 dakika mesafede sabah yağmur yağmaz ya da ben üşenmezde yürürsem, döndüğümde 40 dakika da yürüyüş yapmış olurum. Tam Cherry Mom Cherry Mom yöntemi olur :)

Kızlar Menüm

Sabah
10 adet kaysi çekirdeği
Domates

Öğlen
1 kase çorba
Domates
1 kase yoğurt
2dilim ekmek

Aksam

Bir tabak mantar yemeği
Bir case cacık