- 23 Şubat 2013
- 204
- 398
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #313.601
Kızlar kafam çok karıştı üyeliğim eski ama aktif kullanıcı değildim yaniii.. Masabaşı işe geçince fırsat buldum yazayım dedim ama hiç bi şey anlamadım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senle ilgili konuşmuyoruz canım :) daha önce başka bir ekipte yer almadıysan sıkıntı yok :))Kızlar kafam çok karıştı üyeliğim eski ama aktif kullanıcı değildim yaniii.. Masabaşı işe geçince fırsat buldum yazayım dedim ama hiç bi şey anlamadım![]()
Hayır biliyorum farklı bir şeyden bahsediyorsunuz, genel olarak kuralları falan okudumda etap falan çözemedimSenle ilgili konuşmuyoruz canım :) daha önce başka bir ekipte yer almadıysan sıkıntı yok :))
He pardon bende parktayım çocukla anlamıyorum :)Hayır biliyorum farklı bir şeyden bahsediyorsunuz, genel olarak kuralları falan okudumda etap falan çözemedim
Sağol tatlımHe pardon bende parktayım çocukla anlamıyorum :)
Her hafta etap etap ilerliyor yarışma canım her cuma etap birincisi takım sonucu takım yada bireyselde etap birincisi sonuncusu açıklanıyor.
Bu linkte sende bakabilirsin :)
![]()
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
En Büyük TÜRKİYE638.ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI (30 Ağustos/ 6 Eylül)En Büyük TÜRKİYE ***3. Takım 638. Etap*** Sahgull (65,9/66.3/+0.4/%-0,61) Hepfitim (84,7/83,9/1.8/%2.10) uykucu melek(64,1/64.4/+0.3/%-0.47) ervanazlim(84,5/84.0/0.5/%0.59) Pisi pisi kopatim(69,6/68.9/0.7/%1.01)...www.kadinlarkulubu.com
Aynen tebrik ediyorum canım
Yazıklarım olsun hepimizeHe pardon bende parktayım çocukla anlamıyorum :)
Her hafta etap etap ilerliyor yarışma canım her cuma etap birincisi takım sonucu takım yada bireyselde etap birincisi sonuncusu açıklanıyor.
Bu linkte sende bakabilirsin :)
![]()
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
En Büyük TÜRKİYE638.ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI (30 Ağustos/ 6 Eylül)En Büyük TÜRKİYE ***3. Takım 638. Etap*** Sahgull (65,9/66.3/+0.4/%-0,61) Hepfitim (84,7/83,9/1.8/%2.10) uykucu melek(64,1/64.4/+0.3/%-0.47) ervanazlim(84,5/84.0/0.5/%0.59) Pisi pisi kopatim(69,6/68.9/0.7/%1.01)...www.kadinlarkulubu.com
bunu yeni gördümtatlım şimdi baktım da kurallar değiştiği için senin mezun olabileceğin hedef kilon 70 oluyor o yüzden maalesef şu an mezuniyet veremiyoruz 3 hafta önce olaydı mezun olmuştun kurallar değişti![]()
Emzirdigim daha çabuk kilo vericem sanırım hepinizi sollicamOooo Süpersin canım. Yaptıkların yapacaklarının teminatıdır. 13 kilo vermişsin devamı gelir yeterki azimli istikrarlı bi şekilde devam et. Kim tutar seni
HosbuldumHoşgeldin cnm
Sağol canimAllah bağışlasın sende hoşgeldin :)
Kabul ediyorumİstanbulda yaşıyorum 25 yaşındayım. Bir şirkette ön muhasebeciyimm :)
hoşgeldiniz kızlarHosbuldum![]()
tartı bulabilirsen iyi olur bulamazsan ertesi hafta yüzden ikiye bölünür eksiysenHoşgeldiniz kızlaar, evde değilim etiketleyemedim
Bi de bişey sorcam ben galiba haftaya cuma evde olmicam tartılamazsam nolcak![]()
Canım hurma diyeti iyi gelmiş sana 1kilo gitmiş çok iyi. İnşallah hep böyle gider kilolarkardelelen321 bugün 45dk orta tempo yürüdüm
10 1.5 yumurta.2 d.ekmek.peynir.3 zeytin.domates
13 1 sütlü nescafe.yarım su bardağı kadar kuruyemiş karışımı
16 1 sütlü türk kahvesi
19 2 yk domatesli biber.1 yk patates kızartması.2 d.ekmek 1 soda
akşam yeşil çayla yeşil elma planım var
su şimdilik 1 litre oldu
kardelelen321 bugün 45dk orta tempo yürüdüm
10 1.5 yumurta.2 d.ekmek.peynir.3 zeytin.domates
13 1 sütlü nescafe.yarım su bardağı kadar kuruyemiş karışımı
16 1 sütlü türk kahvesi
19 2 yk domatesli biber.1 yk patates kızartması.2 d.ekmek 1 soda
akşam yeşil çayla yeşil elma planım var
su şimdilik 1 litre oldu
[/QUO
Bence 4 dilim ekmek patates kızartması fazla olmuş öğlen yemeği yeseydin akşama o kadar yüklenmezdin