• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kumpiri nasıl seviyorsun ben İtalyan Rus salataları ile ve ketçap mayonezle yediğim için hiç bir şekilde dengeleyemiyorum. Tam kalori bombası oluyor benim seçimim :) ya gözü karartıp yiyeceğim cezası neyse spor olarak çekeceğim, ya da uzak duracağım :)
Mayonez pek sevmiyorum ama ben de ketçap rus salatası mısır bezelye sosis derken kalori bombası yapıyorum 🙈 gerçi bugün epey çok dağ tırmandım spor olarak nasıl hesaplancak bilemesem de epey sağlam yaptım muhtemelen her kasım ağrıyo 😄 neyse bunlar sığınıp kumpir yememeliyiiim 😂

Mayonez pek sevmiyorum ama ben de ketçap rus salatası mısır bezelye sosis derken kalori bombası yapıyorum 🙈 gerçi bugün epey çok dağ tırmandım spor olarak nasıl hesaplancak bilemesem de epey sağlam yaptım muhtemelen her kasım ağrıyo 😄 neyse bunlar sığınıp kumpir yememeliyiiim 😂
:KK14: saymayın saymayın :))

Ama sendeki büyük cesaret denizcim. İçli köfte tutturmak zordur. Her babayiğidin harcı değildir. Atomu parçalamış kadar oldun bence 🤔

Tatlım iş yerinde arkadaşlarının nasıl bu kadar zayıfladın manken gibi olmuşsun dediklerini hayal et. O gün gelecek çok yakında. Yeterki gayretli ol

Aslında takımda ceza menüsü diye bişey olmalı. Kaçamak yapanlara ertesi gün yaptırılacak bi liste. Düşük karbonhidrat bol protein bol su 1 saat egzersiz. 🤔Nasıl olur ceza menüsü.
İns inş 💗

günaydınlarrr
kızlar bugün çarşamba ve yarın perşembe ne oluyor virajdan önceki son dönemeç mi öyle bir laf vardı her neyse şimdi okul sorununu halledemediğim için kendime hala kızgınım ama bu süreç de geçecek pek sizinle ilgilenemiyorum bu arada kaptan yardımcılarımız parkybull ve ayvaçiçeği malum yoklar o yüzden bana kaptan yardımcısı lazım bu işe gönüllü olabilecek arkadaş var mı yoksam ben gözüme mi kestireyim :KK53: :KK53: ben uğrayamadığım zaman gerekirse listeleri hazırlayacak
Dönen oldu mu kaçırdım mı ? Becerebilir miyim acaba yardımcılığı :KK64::KK64:

Ya ben şimdilik yemeyeceğim. Çünkü suda haşlama sevmiyorum. ileride yersem de dönüşüm listesi kullanırım. Orada karşılığı var içli köftenin de.. fakat bunları 6 lı kilolarda yapmak istiyorum şimdi değil.
Aaa ben de haşlama severim. Üstüne limon sıkıp.. Off iyiki yok şu an yoksa kötü olabilirdi:KK70:

Bugünkü menüm

Sabah
Küçük bi kase mısır gevreği süt

Öğlen
Kaşarlı salamlı küçük bi tost

Akşam
Salata sipariş etmiştim ama gelmediği için aç kaldım bu saatten sonra da yiyemiceğim için aç uyicam 🥺🥺

3 litre su, 15000 küsür adım dağ tepe tırmandım ama onu spor nasıl saysak, saymasak mı kiii? kardelelen321 kardelelen321

Oho sen şimdi ne gönderdin böyleee ya :)) acaba doğru işliyor mu tereddüt ettim kalori karşılaştırması doğrudurda atıyorum pastayı yakmak ile iki dilim ekmeği yakmaktan eşit mi ? Yada pasta kan şekerini çok yükseltir ekmek o kadar yükseltmez haliyle o kadar çabuk acıktırmaz gibi falan ..
2 dilim Ekmen değil ki bir dilim pasta.. 2 dilim ekmek+2 porsiyon meyve + 2 tatlı kaşığı yağ demek.

Diyelim yarın bir dilim pasta yemek istesem; sabah ve öğlenden 1 er dilim ekmek çıkarırım , sabah 2 ceviz ya da 5 zeytin yemem, ara öğünden 2 meyve ( 1 meyve yiyorsam, 2. Meyveyi yine ekmekten çıkarmak lazım) ve fındık bademden çıkarmak lazım..

Bunu her zaman yapmayacaksın zaten. Kilo verirken de yapmayacaksın. Kilo verirken dönüşüm listeleri farklı. Ben ideal kiloya geldiğimde haftada bir gün ya da bir öğün serbest yapalım sen seç demişti diyetisyen. Ben öğün seçtim. Bunlar haftada bir yapacağım dönüşümlerdi.

Bugünkü menüm

Sabah

Öğlen

Akşam
Salata sipariş etmiştim ama gelmediği için aç kaldım bu saatten sonra da yiyemiceğim için aç uyicam 🥺🥺

3 litre su, 15000 küsür adım dağ tepe tırmandım ama onu spor nasıl saysak, saymasak mı kiii? kardelelen321 kardelelen321
Adımsayar mı kullandın canım. Tam adım sayısını biliyo musun

Bugünkü menüm

Sabah

Öğlen

Akşam

Yoğurt ye canım içine varsa bir kaşık çiya tohumu ya da yulaf ezmesi ekleyebilirsin.. ya da bir meyve dilimleyebilirsin. Bunlar olmaz dersen de tarçınlı yoğurt ye :)

Yoğurt ye canım içine varsa bir kaşık çiya tohumu ya da yulaf ezmesi ekleyebilirsin.. ya da bir meyve dilimleyebilirsin. Bunlar olmaz dersen de tarçınlı yoğurt ye :)
Otelde olduğum için hiç birini yapamıyorum açlıktan midem ağrıyo uyuyim bari erkenden 😄

Bebeğim 3 aylık b vicks diye markanın aloe vera lavanta karidimi kremi var 6 aydan once kullnilmaz yaziuodu kullndim bugun insallah bisey olmaZQUOTE="Leyl-i-fer, post: 61138239, member: 929013"]
geçmiş olsun canım benimde bi bilgim yok bu konuda.ancak diğer cilt hastalıklarına iyi gelen şeyleri kullanabilirsin diye düşündüm ilaçlarını kullanırken bence.sirkeli suyla tuzlu suyla vucudu silmek veya yıkamak gibi.lavanta okudum internette.saç biti içinde lavanta veya kafuru kullanılır mesela.bunlar gibi.üzüldüm gerçekten kaşıntıya nasıl dayanıyor .ne kadar bebeğin.
[/QUOTE]

Back
X