- Konu Sahibi Cherry Mom
- #314.121
Pazar günü evdeyim sabah tartılırım. Evet neler neler reddediyorum bi görsenNe zaman döneceksin? Eve döndüğünde daha net göreceksin bence.. ama tatilde eksi gelmek de kolay değildir. Gerçekten çok iyi gidiyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar günü evdeyim sabah tartılırım. Evet neler neler reddediyorum bi görsenNe zaman döneceksin? Eve döndüğünde daha net göreceksin bence.. ama tatilde eksi gelmek de kolay değildir. Gerçekten çok iyi gidiyorsun
Zaten neden bütün güzel şeyler kalori bombası hiç anlamıyorum. Brokoli kemirerek ömür mü geçer anlamıyorum :)Pazar günü evdeyim sabah tartılırım. Evet neler neler reddediyorum bi görsenaz önce gözümün önünde ekler yedi canım eşim
![]()
Muhteşemsin52.9ucundan da olsa 52yi gördüm
-800 güzel gitmiş bence bide sabah kahvaltı etmiştim yarın bunu baz alırız kaptanım tartılma imkanım yok
@toplight
Hoşgeldin canım benim. Bizler hep aynı uğraşıp duruyoruz diyetle sporla geçiyo günler. Benim ayrıyeten kızım anaokuluna başladı onu götürüp getiriyorum. Sen ne yaptın kolayladın mı biraz.Etiketlenince koşup geldim :)
Mesajları tek tek okuyamıyorum şu ara. İlişik kesme işlemleri ile uğraşıyorum zira.. Sürekli mobil halde bir bölümden başka bölüme koşturuyorum. Nasılsınız bakalım hanımlar?
Şu birkaç hafta pek bakamadım kaptanım, geçen sadece moni'nin paylaşıma yazdıgını görünce el attım olaya
Yanlış anlamadıysam @emnis kaptan yardımcısı olmus sanırım, bence gayet iyi olmus, basarıyla yapacagına da eminim emniscim hayırlı olsun :)
Diğer bir kişi daha secildi mi yardımcılık için, kaçırdım mı? :)
Canım bardağın boş tarafını görme. Ben senin ne kadar başarılı ve azimli olduğunu görüyorum şu anda. Böyle devam edersen çok kısa bi zamanda hedefi göreceksin. Sen devam et canım doğru yoldasınPazar günü evdeyim sabah tartılırım. Evet neler neler reddediyorum bi görsenaz önce gözümün önünde ekler yedi canım eşim
![]()
Hoşgeldin aramıza cnmYaşım 28 iki oğlum var biri 3.5 dgerde 2 aylık sezeryanla doğum yaptım ilk oğlumda doğum sonrası eski haline döndüm fakat sonrasında fazlasıyla aldım diyetle 12 kg verdim bu hamileligmde 61 le hamile kaldım 73 le doğuma girdim şuan 62 63 arasiym 55 ile 58 arasina inmek istyorum
Geçmiyo işte ondan bu kilolarZaten neden bütün güzel şeyler kalori bombası hiç anlamıyorum. Brokoli kemirerek ömür mü geçer anlamıyorum :)
Ayy inşallah şu tedaviye başlamadan önce görürümHoşgeldin canım benim. Bizler hep aynı uğraşıp duruyoruz diyetle sporla geçiyo günler. Benim ayrıyeten kızım anaokuluna başladı onu götürüp getiriyorum. Sen ne yaptın kolayladın mı biraz.
Canım bardağın boş tarafını görme. Ben senin ne kadar başarılı ve azimli olduğunu görüyorum şu anda. Böyle devam edersen çok kısa bi zamanda hedefi göreceksin. Sen devam et canım doğru yoldasın
Aa çok sevindim ne ara büyüdü de anaokuluna başladı masallahHoşgeldin canım benim. Bizler hep aynı uğraşıp duruyoruz diyetle sporla geçiyo günler. Benim ayrıyeten kızım anaokuluna başladı onu götürüp getiriyorum. Sen ne yaptın kolayladın mı biraz.
Evet Şeymacım rahatladım biraz. Küçüğe daha çok zaman ayırabiliyorum artık. Tuvalet eğitimi bitti gece bezliyorum yalnızca. Uyuduğunda. Büyük de okulda mutlu. Hiç zorlanmadı adapte olmada maaşallah.Aa çok sevindim ne ara büyüdü de anaokuluna başladı masallahSen de biraz rahatlamıssındır, 2'den 1'e düsünce cocuk sayısı :)
fancynancy 'nin kucuk oglus da anaokuluna başladı, tabi etiketimi görürse. O da bi anda çocuksuz moda gecti
Ben evrak işleriyle ugrasıyorum işte canım, ekim başında artık İstanbul serüveni başlayacak benim için :) Heyecanlı ve biraz da tedirginim :)
Kötü olmuş ama olsun sana bişey olmasın sıkma canınıKızlar moralim sıfır yaa
Nerdeyse bir haftadır ugrastigim biber salcasina katmak için 10 kg oncu domates salçası aldım ve 200 TL aldığım ne zahmetlerle yaptığım biber salcama ekledim en son kabini siyirirken tadına bakayım dedim
Bir tadına baktım bildiğiniz kum mu desem tuglami desem salcadan çok onlar girmis içine biber salcami yanına da bektim ne yazık ki bildiğiniz kum yani onca emek boşa gitti hakkımı helal etmiyorum sakın ha sakın almayın bu markayı bilginiz olsun .
İnan çok çok üzgünümKötü olmuş ama olsun sana bişey olmasın sıkma canını
İnsan üzülmez mi tabi o kadar emek vermişsin, vardır bunda da bi hayır genciz, dinciz her işin üstesinden geliriz evelallahİnan çok çok üzgünüm ☹
Aynen sağol cnm desteğin içinİnsan üzülmez mi tabi o kadar emek vermişsin, vardır bunda da bi hayır genciz, dinciz her işin üstesinden geliriz evelallah![]()
Etiketlenince koşup geldim :)
Mesajları tek tek okuyamıyorum şu ara. İlişik kesme işlemleri ile uğraşıyorum zira.. Sürekli mobil halde bir bölümden başka bölüme koşturuyorum. Nasılsınız bakalım hanımlar?
Şu birkaç hafta pek bakamadım kaptanım, geçen sadece moni'nin paylaşıma yazdıgını görünce el attım olaya
Yanlış anlamadıysam @emnis kaptan yardımcısı olmus sanırım, bence gayet iyi olmus, basarıyla yapacagına da eminim emniscim hayırlı olsun :)
Diğer bir kişi daha secildi mi yardımcılık için, kaçırdım mı? :)
Dayan zafer senin olacak :))Pazar günü evdeyim sabah tartılırım. Evet neler neler reddediyorum bi görsenaz önce gözümün önünde ekler yedi canım eşim
![]()
Kötü olmuş canım dediğin gibi onca emeğin vardı.. ama sağlık olsun yapacak bir şey yokKızlar moralim sıfır yaa
Nerdeyse bir haftadır ugrastigim biber salcasina katmak için 10 kg oncu domates salçası aldım ve 200 TL aldığım ne zahmetlerle yaptığım biber salcama ekledim en son kabini siyirirken tadına bakayım dedim
Bir tadına baktım bildiğiniz kum mu desem tuglami desem salcadan çok onlar girmis içine biber salcami yanına da bektim ne yazık ki bildiğiniz kum yani onca emek boşa gitti hakkımı helal etmiyorum sakın ha sakın almayın bu markayı bilginiz olsun .